Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Z życia wzięte.... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=32)
-   -   Skamienialy wilczak (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=2154)

Agnieszka 12-05-2005 14:07

Ehhhh...
No i w ten oto sposób Varg został wykluczony z roli wujka/ojca/matki dla Cheitanka... :|
;)

Joanna 12-05-2005 14:54

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
Ehhhh...
No i w ten oto sposób Varg został wykluczony z roli wujka/ojca/matki dla Cheitanka... :|
;)

A jak! Jak Gaga zwątpi, obiecuję walczyć jak lew o matkowanie! Varg nie ma szans! No chyba, że dołączy do Cheitanka :wink: Wtedy mogą sobie wujkować, a ja będę matkować. Czyż pomysł nie jest absolutnie doskonały i godny realizacji? :mrgreen:

Agnieszka 12-05-2005 16:53

Quote:

Originally Posted by Joanna
Czyż pomysł nie jest absolutnie doskonały i godny realizacji?

No pewnie! :cheesy:
Jak zamieszacie u Varga w Supraślu...:twisted:

Joanna 12-05-2005 18:30

Quote:

Quote:

Czyż pomysł nie jest absolutnie doskonały i godny realizacji?

No pewnie! :cheesy:
Jak zamieszacie u Varga w Supraślu...:twisted:

Czemu mamy mieszać u warga????? :shock:

Agnieszka 12-05-2005 18:52

Quote:

Czemu mamy mieszać u warga????? :shock:

Pomysł będzie idelanie doskonały, itd., itp. i zaccznie się matkowanie, wujkowanie, tatusiowanie, i niewiadomo co jeszcze, gdy Varg dołączy do Cheitanka... i Zamieszkacie u nas :P <--- to tak patrząc, gdzie by tu była korzyść dla mnie;-)))
Zreszta to zart, więc mniejsza z tym :P

Joanna 12-05-2005 18:58

Quote:

Pomysł będzie idelanie doskonały, itd., itp.
i Zamieszkacie u nas :P <--- to tak patrząc, gdzie by tu była korzyść dla mnie;-)))
Zreszta to zart, więc mniejsza z tym :P

Taaa, ja tylko chciałam się przyczepić do "zamieszacie" zamiast "zamieszkacie u Varga" :oops:
Ale mi nie wyszło :twisted: Czemu wszyscy biorą mnie poważnie? :banghead

Agnieszka 12-05-2005 19:05

A tam, poważnie... Wiesz, to po postu to napięcie, komu się dostanie pies :mrgreen:
;)

Gaga 12-05-2005 21:22

Quote:

Taaa, ja tylko chciałam się przyczepić do "zamieszacie" zamiast "zamieszkacie u Varga" :oops:
Ale mi nie wyszło :twisted: Czemu wszyscy biorą mnie poważnie? :banghead

:sweetCyberM

z Peronówki 13-05-2005 11:34

Wczoraj kolo kurnika siedzialy juz dwa psy - Balrog i Camio. Niedlugo potem daly sobie spokoj i przeniosly sie kolo skladu scietych drzewek. Byla cisza, do czasu, gdy Balrog nie przyszedl do nas z ... piorkiem w zebach.... 8) Z drzewa wyciagnelam przestraszona (ale cala) mloda kure .... z ogolonym zadkiem. Jak sie ona teraz kogutowi pokaze.... :mrgreen:

Agnieszka 13-05-2005 13:36

Nasz Bingo w czasach swej młodosci kiedyś pogonił sąsiadowi kurę na działce... wyrwał jej wszystkie piórka z tyłka, tak, że w rezultacie była naga :oops: Czyli tak samo jak z Waszymi psami;-)

Rona 13-05-2005 18:53

Quote:

Nasz Bingo w czasach swej młodosci kiedyś pogonił sąsiadowi kurę na działce... wyrwał jej wszystkie piórka z tyłka, tak, że w rezultacie była naga :oops: Czyli tak samo jak z Waszymi psami;-)

Tinka goniła za drobiem w młodości. Udało nam sie jednak tak skutecznie wybić jej to z głowy, że potrafi teraz bez smyczy spokojnie przejść kilkanaście cm od kaczki z kaczętami odwracając ostantacyjnie głowę w drugą stronę, jakby chciała powiedzieć "nie reaguję, bo nie dostrzegam" :mrgreen:

All times are GMT +2. The time now is 08:31.