![]() |
jus taip neskubekit :) va susimatysim per siauliu paroda ir susitarsim :) cia Renata i baliu kviecia :) o turim nepamirst trenerio patogumu ir kitu zmoniu, kas atvaziuos. jauciu einam privatan tai aptart
|
Ja ja, dar niekur neskubėkim, nes kol kas čia tik koncepcijos lygmeny :) turiu ir senelių atsiklausti, ir mamą į darbą pajungti :) Tik siūlau kaip variantą, ir, aišku, jei žmonių su šunimis - koks 50, netilpsim :(
|
tai vat kad visa ta reikala nevazinejant ir pas Gabi vietoj galima daryt - vis tiek jau uzpuolam ant galvos pas jos mociute :)
po to tik ryte is palatkiu islipam ir i pedas :)) arba einam nakti dingusiu ieskot :lol: |
Čia gal aš blogai interpretavau, kad jau viskas taip greit apspręsta.:) Ok tada, sėdžiu rami ir laukiu vilkelių Šiauliuos.
|
Quote:
|
tamsta būtent tai ir turėjo omeny sakydama, kad laukia Šiauliuos:p
|
Quote:
|
panašu, kad man savo palaikymo burbulus reiks kišt atgal į spintą.... :(
anyway, gero jums visiems laiko....iš to, ką skaitau, tai labai linksma nusimato....ech.... |
Judinu temą.
Yra kokių pasikeitusių planų, naujovių? Kaip dėl Renos sodybos - važiuojam ar liekam? Irrr ar galvojam kuo nors atsitverti tas vietas, aikšteles, kur bus dirbama? Nes viskas vyks savaitgalį, o tokiu metu poilsiautojų tikrai netrūksta... Arba galim ir be atitvėrimų - aš pratus žmones mandagiai nuvarinėt, galėčiau paganyt jei kas perdaug lįstų :lol: P.S. kodėl man atsivertus lietuvišką wolfdog.org ir paspausdus "Forumas" susiduriu vis kokia nors kita, tik ne lietuvių, kalba? :) Šįkart bendrauja forumas su manim itališkai:rock_3 |
Tai va mielieji, seminaro NEBUS. :( del ko tegul patys kaltininkai pakomentuoja, nors manau jie to nepadarys cia :(
reik tiketis, kad bus kitu su Janaru ateityje ir jis dar karta sutiks aukoti laika mums 8) |
naujinam info :) seminaras su janaru ( jungtinis - nes jungiames prie dobermanu) vyks rugpjucio 4-5 dienomis, Kedainiu rajone. As su Brigita jau regintos, kas dar noretu duokit zinot, bandysim iregistruoti :)
seminaras IPO, taciau bedos ir kiti nutikimai mielai bus gydomi :) |
O aš jau galvojau rašyt vilkistams ir trintis Druskininkų cacibe prie jūsų :rock_3
O gal kas lėks penktadienį ten ir seminaran po to? Ir dar vietos mašinoj turėtų? |
as druskininkuos tik sestadieni busiu tai vaziuoju ryte ir po ringo ir ar egzu namo. o i pati seminara gi Irma su Biesu varo abiem dienom :) tarkis su ja apseisi be Druskininku :)
|
All times are GMT +2. The time now is 01:45. |