Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Sportas ir dresūra (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=146)
-   -   vasaros seminaras'12 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=21659)

wolfin 12-02-2012 14:56

jus taip neskubekit :) va susimatysim per siauliu paroda ir susitarsim :) cia Renata i baliu kviecia :) o turim nepamirst trenerio patogumu ir kitu zmoniu, kas atvaziuos. jauciu einam privatan tai aptart

Rena 12-02-2012 17:56

Ja ja, dar niekur neskubėkim, nes kol kas čia tik koncepcijos lygmeny :) turiu ir senelių atsiklausti, ir mamą į darbą pajungti :) Tik siūlau kaip variantą, ir, aišku, jei žmonių su šunimis - koks 50, netilpsim :(

wolfin 12-02-2012 17:58

tai vat kad visa ta reikala nevazinejant ir pas Gabi vietoj galima daryt - vis tiek jau uzpuolam ant galvos pas jos mociute :)
po to tik ryte is palatkiu islipam ir i pedas :)) arba einam nakti dingusiu ieskot :lol:

Gabriele 12-02-2012 18:41

Čia gal aš blogai interpretavau, kad jau viskas taip greit apspręsta.:) Ok tada, sėdžiu rami ir laukiu vilkelių Šiauliuos.

wolfin 12-02-2012 18:50

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 422471)
Čia gal aš blogai interpretavau, kad jau viskas taip greit apspręsta.:) Ok tada, sėdžiu rami ir laukiu vilkelių Šiauliuos.

:) tamsta dar kovo menesio parodoj pasirodyk :) mum labai taves reikia

Gabriele 12-02-2012 18:54

tamsta būtent tai ir turėjo omeny sakydama, kad laukia Šiauliuos:p

wolfin 12-02-2012 18:57

Quote:

Originally Posted by Gabriele (Bericht 422477)
tamsta būtent tai ir turėjo omeny sakydama, kad laukia Šiauliuos:p

:lol:ne visi siandien tiesa mato :)))

auuuu 14-02-2012 15:03

panašu, kad man savo palaikymo burbulus reiks kišt atgal į spintą.... :(
anyway, gero jums visiems laiko....iš to, ką skaitau, tai labai linksma nusimato....ech....

Gabriele 10-05-2012 16:57

Judinu temą.

Yra kokių pasikeitusių planų, naujovių? Kaip dėl Renos sodybos - važiuojam ar liekam?
Irrr ar galvojam kuo nors atsitverti tas vietas, aikšteles, kur bus dirbama? Nes viskas vyks savaitgalį, o tokiu metu poilsiautojų tikrai netrūksta... Arba galim ir be atitvėrimų - aš pratus žmones mandagiai nuvarinėt, galėčiau paganyt jei kas perdaug lįstų :lol:

P.S. kodėl man atsivertus lietuvišką wolfdog.org ir paspausdus "Forumas" susiduriu vis kokia nors kita, tik ne lietuvių, kalba? :) Šįkart bendrauja forumas su manim itališkai:rock_3

wolfin 19-05-2012 21:00

Tai va mielieji, seminaro NEBUS. :( del ko tegul patys kaltininkai pakomentuoja, nors manau jie to nepadarys cia :(

reik tiketis, kad bus kitu su Janaru ateityje ir jis dar karta sutiks aukoti laika mums 8)

wolfin 18-07-2012 20:00

naujinam info :) seminaras su janaru ( jungtinis - nes jungiames prie dobermanu) vyks rugpjucio 4-5 dienomis, Kedainiu rajone. As su Brigita jau regintos, kas dar noretu duokit zinot, bandysim iregistruoti :)

seminaras IPO, taciau bedos ir kiti nutikimai mielai bus gydomi :)

Gabriele 23-07-2012 02:19

O aš jau galvojau rašyt vilkistams ir trintis Druskininkų cacibe prie jūsų :rock_3
O gal kas lėks penktadienį ten ir seminaran po to? Ir dar vietos mašinoj turėtų?

wolfin 23-07-2012 07:54

as druskininkuos tik sestadieni busiu tai vaziuoju ryte ir po ringo ir ar egzu namo. o i pati seminara gi Irma su Biesu varo abiem dienom :) tarkis su ja apseisi be Druskininku :)

All times are GMT +2. The time now is 01:45.