![]() |
Jeśli chodzi o Demolkę, to następny cel - Bielsko-Biała :) a tak odpoczywa sobie w puszczy..
|
Agnieszko,
Dzis dopiero na spokojnie poogladalam sobie fotki z wystawy - znakomite są, zwłaszcza te z wilczakami w ruchu. Najbardziej podoba mi się to, gdzie Adusi wydawało się, że Varg kopie prądem. Zupełnie jakby chciala mu powiedzieć "zjezdżaj stąd, fałszywcu!" :D A masz może jakieś zdjęcia zwiewnej szaty pani sędzi i zdziwionego tym Varga? To mógłby być hit sezonu :mrgreen: Ciekawe, jakby w takiej sytuacji zachowały się włoskie wilczaki, bo skoro podkulają ogony już na wejściu..... Proponuję nową konkurencję sportową dla CzW - bieg na 40 km z przewodnikiem albo w powiewajacej szacie albo z dłuuugą brodą (zaleznie od płci) :wink: . Wtedy pieski będą bezkonkurencyjne na wystawach, bo żaden sędzia ich nie zaskoczy wyglądem :mrgreen: |
Quote:
Quote:
Niestety nie mam :|. Nie udało się zrobić takiego zdjęcia, bo akurat jak byliśmy w ringu z Vargusiem, to mój tata, który robił zdjęcia, musiał się chować, żeby piesgo nie widział... 8) Bo inaczej Varg by do mojego taty wyrwał i by było po zabawie.... Ah, ta miłość... ;) Mam nadzieję, że może jakieś zdjęcia udało się zrobić Właścicielom Daphne albo Maxa :). |
All times are GMT +2. The time now is 11:01. |