![]() |
|
Porównanie - Doka i Cassubia
http://www.youtube.com/watch?v=w8QpsVccW_w Wybór BOB - Urobach i Doka https://lh4.googleusercontent.com/-I...A/s512/338.JPG Koniec :) |
Na fotki nie narzekaj, przynajmniej widac z innej strony wszystkie lobuzy, takze my bardzo dziekujemy :) bo nawet nasza lajza ladnie wyszla :)
Dzieki tez za filmiki, podrzuce tacie, niech poobserwuje swoje biegi skoro ma zostac profesjonalnym handlerem Urobacha :lol: |
Dzięki za filmiki! Teraz wyraźnie widać, kto jak się zaprezentował i co za to dostał ;-). Myślę, ze Pan sędzia odrobił zadanie domowe i dobrze przygotował się do oceny wilczaków. Widać też, że prawidłowy ruch i budowa były dla niego ważne. Muszę go zapamiętać, może w tym roku na jakiejś wystawie zaprezentuję mu Cayo - wystawową weterankę :-) Byłoby miło, gdyby Cayo poszła w ślady swojej babci Jolly.
|
Na drugi raz nie kąp Urcia przed wystawą, bo jestem pewna, że mialby wiecej kryzy bez tej kąpieli :rock_3. A poza tym Smrodziach to Smrodziach, po co ma pachnieć szamponem???
Fajnie jest pooglądać filmiki, na nich widac lepiej, co i jak ;-) |
Quote:
|
Super relacja! Wręcz... profesjonalna powiedziałabym. :)
|
Revii - like it!!!!
|
Revii pokłony wielkie za tą relację!!!! - profesjonalna bardzo.
Mamy statykę, mamy ruch z boku, ruch po prostej. Wszystko widać jak na dłoni:) P.S. Po tej relacji kocham bardzo Pamirka♥ avgrunn - jeśli nie wystawiasz jak tatuś, to już nie wystawiaj hłehłe. Urcio czuł się przy nim pewnie i jak dla mnie świetny występ:) - gratulacje!!!! |
Quote:
Ja sie zajme wystawianiem Lolka, a bieganie z jamnikiem to mily spacerek w porownaniu do biegania z wilczakiem :lol: |
Quote:
Żeby tak sie chciala z niektórymi podzielić futrem... :roll: Quote:
|
Bardzo Dziekujemy za przepiekna relacje z wystawy :) i zdjecia i filmy i pochwaly i spotkanie wszuystkich :)
Bardzo przepraszamy ze dopiero teraz piszemy ale mielismy kilka problemow i zdrowotnych z naszym 2 psem cane jak i prywatnych ale wszystko kuz na tfu tfu dobrej drodze :) Caluje wszystkich i pozdrawiam :) Asia i Pamir oraz Furio ( Cane ) |
All times are GMT +2. The time now is 09:05. |