![]() |
Garkuchnia:
Glebokim gardlowym glosem, glucho, groznie, gromada G głosi gigantyczny głód! Garnku!? Gdzie gotowe golonki, gulasz, gdzie głowizna? Gimnastyka gardla glodnej grupy G! Gnebic garnek ! Giac gnaty! głuszyc glupka! Garnku, gorący -grzmi glos gromady- Gdzie gastronomiczny grajdołek ? Garniec, gulgoce - Granda! g.g..g..grupa G grasuje! Grabiezcy! Gruboskórne grubianstwo! Głupi garnku! Gdzie grząski grunt, gruby grabarz, guzdralskie garnki grzebie! (gruchnela głośna groźba) Granitowy grobowiec -gratis! - grzmi grupa G ! Gryźc gnojka! gnebic gara! *gwiiiizzzddd!* Głodne gęby! - Glosny glos, glownodowodzacego, generala grupy G, gładko gasi gardłowanie gangu. -Gloryfikowano glupio garkuchnie! Gotowane golonki - gorace, galaretowate gluty! Gamonie! -głaszcze głowę generalską - gołdne gapy! Gdy, garkuchnia, gównowarta, gdzie GRILL, gdzie gospoda!? Gwałtowny gwar! General- gwiazda!! Ge- ne- ral gigantyczny geniusz! Gromkie gratulacje! Grill Górą! Gorące grilowanie! Galony gorzałki! Gazu! Grupa G gna, gdzie grzeczny grill grilluje gustowne gołąbki. Garkuchnia głucha... Graciarnia... Garnek, grabi gruzy...groza. Głupie gamonie... gulgocze. Grafoman...Grupy G. |
:Eyecrazy :thumbs
|
Giganty - mam nadzieję, że pobiją rekordy wzrostu
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
... a jak sie Jolka czuje? Widac juz cos? 8)
Kiedy maja sie urodzic? W polowie sierpnia czy na poczatku...? |
Quote:
Zapodaj kilka przykladow 8) ;) |
Quote:
Quote:
|
Ja cie!
To juz?! Zrobice fotki ciazowej! Bedzie mozna zrobic wizyte w Peronowce? :P |
Quote:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...9/DSCF0018.JPG http://www.zperonowki.com/pics/galle...9/DSCF0013.JPG Jak widac Jolek jest w takiej formie, ze gdyby nie okragly brzuszek to bez problemu bysmy z nia wygrali sobotnia klubowke w Niemczech.... :mrgreen: A moze i nawet tak by sie udalo... :wink: :mrgreen: Quote:
|
Hm, to Jolka niech rodzi szybciutko ;) Swietnie wyglada z tym brzuszkiem :D
|
super, super :)
|
horror, horror - same suczki...to nie moze byc prawda :D
|
to jest prawda :P
|
Wrath... trzymaj kciuki... MUSI byc chociaz jeden rodzynek!!!
|
No Adrian.. GRATULUJE !!!!!! :cheesy:
|
Czyli jeden piesek jest? :D czy narodzilo sie juz wiecej?
|
Az chcialoby sie napisac YES YES YES...:)
Tak.. chlopak byl uprzejmy i dobrze wychowany, puscil panny przodem (doprowadzajac mnie do stanu przedzawalowaego) Dochodza mnie sluchy, ze moze, moze wyskoczy ...i wlasnie sie dowiedzialem... sa 2 chlopaki :) i 5 dziewczynek :) :sweetCyberM |
:cheesy:
|
No to narodzily sie GWIAZDY !!! ( na razie GWIAZDECZKI)...
Witamy, witamy na tym swiecie i bardzo sie cieszymy i zyczymy tyle samo dobrego co dzieciaczkom Belci Zdrowko ! :beer |
NOOO to WIEELKIE gratulacje, już się nie mogę doczekać by zobaczyć te cudeńka!
|
All times are GMT +2. The time now is 00:36. |