![]() |
Jako nowa użytkowniczka i jednocześnie [mam nadzieję] przyszła właścicielka wilczaka, a w tym także admin forum internetowego o szczurach chcę powiedzieć, że to forum jest uporządkowane. Nie przesadzajmy - są tematy luźniejsze i te bardziej konkretne. Nie każdy temat da się włożyć w ciasne ramy i ciąć bezlitośnie wszystko, co jego nie dotyczy. :shock:
W moim przypadku przeanalizowanie sytuacji pod kątem posiadanych gryzoni czy warunków mieszkaniowych bardzo rzutuje na czas, kiedy realnie będę mogła pozwolić sobie na psa. |
Droga Anielico, czymś innym są luźne i zabawne komentarze (jak najbardziej wskazane:lol:), dotyczące psów, ich relacji z ludźmi, innymi psami, kotami, gryzoniami, możliwości pogodzenia tak różnych zwierząt na małej lub większej powierzchni mieszkaniowej i zapewnienia psom odpowiedniej przestrzeni do życia itd, a czymś innym najeżdżanie na współlokatorkę bo to nie należy do rzeczy ani luźnych ani przyjemnych(chyba że dla ciebie nie ma różnicy- to sorry). I tylko do tego odnosiła sie moja prośba:lol:
I na koniec jeszcze jedna uwaga, uważam że to forum jest uporządkowane, z ogromną ilością informacji i możliwością uzyskania cennych rad i wskazówek od kompetentnych ludzi, mających ogromne doświadczenie i życiowe i dotyczące wilczaków, od których można się naprawdę bardzo wiele nauczyć. A to co sobie w tym forum bardzo cenię to profesjonalizm i dlatego nie chciałabym z niego rezygnować. |
Fori zle nas zrozumialas, to bylo tyolko takie wtracenie. Nikt nie chce zmieniac wolfdoga na puste gadanie o wszystkim i niczym.. Poprostu czasem ludzie sie lepiej znaja i takie wtracanie samo z siebie jakos wyplywa. Teraz tematem rozmowy jest wlasnie jak psiaka dostosowac do nowej sytuacji,a w tym przypadku do gryzoni.. Co uwazam za mozliwe,jednakze obawialabym sie puszczac luzem je po domu/mieszkniu jednoczesnie. Moj szczur biega po pokoju ,ale wtedy raczej Ishtar jest oddelegowana na dwor i wariuje z drugim psiakiem,by nikt nie byl poszkodowany ;)
i Fori nie irtuj sie tak szybko.. przyzwyczaisz sie ze czasem tak bywa,ze do glownego tematu doda sie watek poboczny,ktory szybko ucicha, lub sie przechodzi z nim na priva ;) |
Co do najeżdżania na współlokatorkę - to zapewne odnosiło się do mnie. Najmocniej przepraszam i już się nie żalę. Fori - wybacz, że zaśmieciłam temat.
|
All times are GMT +2. The time now is 12:52. |