![]() |
Nawet ta tylna łapa (tfu ręka) zgrana świetnie :lol:
|
http://i19.photobucket.com/albums/b1...PICT5912om.jpg
Nie mam nic do dodania. Radość w czystej formie. [Zdjęcia się ładują.] |
Album z wystawy - zdjęcia cały czas się wgrywają, ale można już oglądać.8)
|
Quote:
Tobie Ssmoku dzięki za fajne podpisy przy zdjęciach - usmialam się z tego o gonieniu Alego hi,hi Pozdrawiam! |
Misiek przerwał wgrywanie, usunął zdjęcia i zaczął od nowa z fotami w mniejszej rozdzielczości, czyli 1200x900 :] Chyba zacznę to wszystko nagrywać na płytki i wysyłać - pójdzie szybciej :P
|
Super zdjęcia, bardzo dziękujemy fotografowi. Czy ja mogę ściągnąć na swoją stronę parę zdjęć szczególnie Maxowych. Bardzo byłabym wdzięczna za zgodę. Ostatnio mało mam zdjęc z wystaw. A to zdjęcie jak Max jest mizizny po dupce przez sędzinę w sposób szczególny mi się podoba.
Pozdrawiam |
Proszę, można brać, co się komu przyda :) Tylko prosimy podpisać, że autor to Michał Kowalik i tyle :D
|
Quote:
Oj litościwa Jola,litościwa:D |
Gaga, no jak ty tak możesz? :?[:)]
|
Quote:
|
Quote:
i trafiło na kogoś innego :o a tak chyba wyszło, że Aja miała "za długie nogi" hi,hi Ale JA się nie znam...:roll::ehmmm |
Quote:
Quote:
|
Coz.. przyznam ze bardzo się zszokowalam kiedy zobaczylam wybor sedziny..no ale przeciez ona wie najlepiej,a my sie nie znam.. Joke,prosze o wiecej takich rysunkow.Margo,pozatym zerknij na zdjecia u Angelsdream.. coz.. szkoda ze sedzina zapomniala ze charakter tez sie liczy...
|
Quote:
aaaaa to chyba była ... "ciuciubabka" ! :cheesy::mdrmed |
My też się meldujemy i dziękujemy za miło spędzony czas i pogawędki przy... eee coca-coli ;) i naleśniczkach :lol:
Co prawda to nasza dopiero druga wystawa i może mało jeszcze widziałam, ale w szoku byłam jak zobaczyłam suczkę (niestety nie wiem jak miała na imię) przestraszoną, dosłownie drżącą na całym ciele i przykurczonych łapkach. Czy to norma??? Ja z oceny jestem zadowolona (szczególnie z pochwał jakie Alutek zebrał za ruch). Porównania niestety nie widziałam bo mnie szczenię na siku wyciągnęło...:oops: Sssmoku świetne zdjęcie Alego wkleiłaś...:lol: Z ringu owczarków to by nas nie wyrzucili, pociągowiec pierwsza klasa :lol: |
Dobre. Jak cos nie pasuje to ciuciubabka. Decyzji sie nie podwaza jak sie podoba, inaczej to mozna kpic.
|
Quote:
I jakikolwiek wynik by nie był to taki widok nie jest fajny! I bynajmniej nie mówię tego, bo Iowa nie wygrała. Pozdrawiam! |
Widzisz, i to jest TO - masz argumenty, podajesz je i luz. A nie poslugujesz sie jakimis niedopowiedzeniami, kpinami itd.
|
Quote:
|
Dla mnie argumentem są zdjęcia - mówią same za siebie. Fotograf nie zna wszystkich psów, robił zdjęcia każdemu, któremu mógł, bo o to został przeze mnie poproszony. Oczywiście zaraz można powiedzieć, że zdjęcia można robić - takie, a nie inne - specjalnie, ale może jednak uda się nam dojść do sedna z pominięciem pewnych niezdrowych odruchów. Ogólne wrażenia z wystawy są miłe. Część ludzi otwarta, skora do podzielenia się z nami doświadczeniem. Organizacja wystawy: bardzo w stylu 'warszawki'. Psy: zróżnicowane i nie wszystkie się podobały, aczkolwiek to rzecz gustu. Sędzina z wyglądu i zachowania do psów sympatycznie, w ocenach robiła błędy ortograficzne co mnie osobiście przeraża, ale to już takie moje skrzywienie. Jej wybory trochę mnie dziwią, ale na szczęście to wolny kraj i nie muszę się zgadzać z każdą decyzją kogoś z autorytetem [teoretycznym, ale jednak...]
|
All times are GMT +2. The time now is 10:55. |