![]() |
już uzupełniam listę
-Aga,+ (Varg) |
Magda - Imbusy na 90 % przyjeżdżają:).
Nocleg pod namiotem. Możemy dopłacić za to abyśmy tylko my byli w schronisku( pisałaś że jakieś dodatkowe 15 zł za os/dzień). Co na to inni???? Magda - od której w piatek można przyjeżdżać?( my wyjedziemy z Sopotu nad ranem) i czy samochodem podjedziemy pod schronisko- czy trzeba iść???? |
Mozna przyjeżdzać od rana, ja postaram sie tam być jak najwcześniej.
Samochód trzeba zostawić jakieś 200m od schroniska, tzn, zakazu wjazdu nie ma i widziałam tam nawet busy wjeżdzające pod samo schronisko, ale to juz zależy od umiejetności kierowcy i od samochodu. Te 200 m to droga wąska , polna , kamienista., Dostarczę już niebawem mapke dojazdową... Tutaj Andrzej stoi na tej drodze http://www.galicyjski.wilk.wolfdog.o...11test0067.JPG |
Nooo Andrzej "miszczunio" ;) Dał radę sam na takiej drodze :)
|
UWAGA, TERMIN PRZYJMOWANIA ZGŁOSZEŃ NA WYSTAWĘ PRZEDLUZONA DO 1 CZERWCA!!!
Gaga, prawda jest taka że droga pokonała Andrzeja, samochód został na parkingu ;) |
Quote:
A Wasz oddzial lekko przegiął z opłatami.. opłata po 20 maja to 130 zeta?? Poszaleli, jak słowo.. :evil: |
Ufff... No to wysłałam zgłoszenie bo zapomniałam, że to nie tylko spotkanie ale i wystawa :lol:
130zł to faktycznie przegięcie :( |
Mi się pomału klaruje sytuacja z pracą, więc co następuję:
1. ja w piątek pracuję najprawdopodobniej do 16.30, więc w Krakowie byłabym dopiero na 21.00 i nic już nie jeździ do Kudłaczy :( Także przybędę dopiero w sobotę rano. 2. będę z mało konfliktową beagielką-Lalką 3. niedoczytałam... dlaczego tylko namiotowicze mają dopłacać za wyłączność w schronisku? 4. te pokoje są wieloosobowe... czy ktoś nas przygarnie do siebie? 5. zaliczka za nocleg? 6. cena za wystawę makabryczna :roll: płacę 100 najwyżej będę dopłacać. 7. nie mogę się już doczekać kiedy Was poznam :lol: |
Quote:
no, no nie przeginaj :rock_3 co do Ingrid i Alpe nei wiem na 100 % czy beda- jak ostatnio ich widzialam to mieli jakies problem z transportem |
I jeszcze ja :), czyli 1os. bez psa (jeszcze) pod namiotem.
|
Igi, a Ty nie jedziesz?
Juz myslalam, że o nas zapomniałaś Magda ;-)) Mi właściwie obojętne, czy będziemy mieć więcej terenu. Dopasujemy się do reszty. Gaga - nasi panowie-psy znów będą pewnie walczyć.... :twisted: |
Quote:
|
Aga, spoko ;) Oprócz varga i Księciunia będa jeszcze wujek Juzio, Eliś (tez dobry "kompan" do walczenia :P) i może jeszcze jakis się znajdzie ;) O Imbusek chociazby :)
Nie ma lekko- chłopaki będa pilnowane i tyle ;) |
Quote:
|
Jefta, to nie tak że namiotowicze tylko musieliby dopłacać, tylko w chwili gdy mielibysmy wyłącznośc kazdy płaciłby 15 zł, na tym najwiecej straciliby Ci pod namiotem. Widzę że ten pomysł upadł, więc będzie normalny cennik ;)
Za nocleg kazdy zaplaci na miejscu, prosiłabym jednak o zaliczkę na jedzenie czyli 30 zł od osoby, nr konta niebawem :) Dora, pewnie że znajdzie się miejsce, bedzie nam baardzo miło Was poznać :) |
Magda - czekamy na nr konta i wpłacamy po 30 zł od osoby i yu pytanie czy za 1 dzień czy za 2 dni? ( w naszym przypadku 60zł czy 120zł).
Ostatnio jestem mało kumata:) |
Oj Dora ale żeście się rozbujali :lol::lol::lol: dobrze przynajmniej znowu sie zobaczymy :lol:
|
Quote:
|
Dora to znow sie spotkamy ;) To jeszcze namowcie reszte pomorza ;)
Magdalenko Ishtar, Kala + Enar i o ile dam rade ich zgadac i zbratac z sobą - Baluś ) Ja niestey mam bardzo teraz utrudniopny dostep do internetu z wielu powodow, wiec jak cos bardzo Was prosze dajcie znac sms-em czy cos w tym stylu jakby bylo cos waznego. Pozdrawiam! |
30 zł za całośc, czyli te trzy dni,czyli Imbusy płacą 60 zł :)
Jeśli ktoś chce zabrać jakieś smakołyki dla wszystkich to goraco zapraszam, jedzenia nigdy za wiele :) zwłaszcza że w tej cenie wszystko jest skromne :) |
All times are GMT +2. The time now is 01:41. |