![]() |
Labai visiem aciu uz nuostabia paroda:) Viskas buvo tikrai lb nuostabu.As grizau vos kojas pavilkau, o Hako dar visa vakara po namus davesi kaip prisuktas:lol:
Daiva kur galima isverst bonitacijos tuos kodus?:oops: |
Hako
As - gero ugio Of - sangvinikas savimi pasitikintis charakteris Xv- koju ilgio indeksas 56 % ( standarte reikalaujama ne maziau 55 % ) Xf- korpuso ilgio indeksas 105 % R1 - sausas tipas atitinka standarta P1 - puikiai dekui uz grazu vaika, man kaip veisejai smagu toki matyt uzaugusi, o kaip teisejai malonu teisejaut :) ir ne tik man, bet ir musu viesniai is Lenkijos Annai Kochan. apie bonitacija cia http://www.wolfdog.org/lit/articles/1192.html |
|
Labai aciu:pAs tikrai nesitikejau kad mano bebras sioje parodoje pasirodys be savo isteriju kaip dazniausia buna...Matyt patiko jam teiseja:roll:
|
Atsigavę mes jau :) labai džiaugiamės paroda, rezultatais visų, ypač Hako, tiek parodoj, tiek bonitacijoj jis man labai patiko :) dėkui visiems už smagų laiką prie ringo, bei Vingio parko aikštelėje, už skanų pyragą, puikiai suorganizuotą parodą ir t.t. Gerai nuvargino mane paroda :lol: bet tik ne Vaidį.. vakare dar kelis kart sugebėjo haskiui šmaskiui į kaulus duot :lol: beje..lipduką tai aš pamiršau pasiimt, Daiva gal dar palaikysi pas save? ;) Varom mes broleliui Gireliui, bei Ursiui pasipasakot kaip sekėsi :)
|
Perziurejau nuotraukas:))) super:))) O Jara gaunasi kad 110 cm ilgio???Pagal ta boniacijos formule?:) Nieko sau undinele:)
bet Hakutis tai pavare:) malacius! o Ivjusha iki siol liudnas vaiksto - matyt tuso pasiilgo:))) |
Quote:
|
Quote:
skaiciuojama tai pagal formule |
ups, sorry:)) o kokia norma tada tam procentiskumui ? ar nesvarbu, gali kad ir 120proc. buti?
|
pagal standarta turi but 110-111 %
pagal realuma idealas apie 107-109 % slovaku klubas renka info ir zada keisti standarte ta vieta kur kalbama apie suns proporcijas jo ilgi, nes dauguma sunu yra apie 107-109%, o ne 110-111% |
o kaip idomu:) dabar zinosim kad musu 106 - arti idealo:))) O Jara su 110 viena is standartiskiausiu paneliu:))
o jei rimtai Daiva, bonitacijos rezultatai yra labai svarbus tik veisejams? na ir del statistikos gaunasi...a ne? |
Quote:
|
Quote:
|
Ok, giriuosi. Turiu girios dvasna Kenro :)namie vadinamas kenriniu, oficialus vardas Kenro Girios Dvasia. Kadangi dar nebuvau ant jo supykus tai koks jo pavadinimas bus kai prasikals dar nezinau ;-)
|
Quote:
|
Quote:
bet ir paciam savininkui manau smagu zinot, kokio ugio suo ir kaip jo charakteris atrodo :) Ivju nerealiai elges :) foto kur jis mane isjuokia besokinejancia su lazda visiems labai patinka . Va CIA yra ceko charakteris :) Hako parode gynybine reakcija, o Ivju su Jara ir Waidziu realia naturalia siuolakine miestietiska. as labai dziaugiuos ir teiseja sake ta pati, kad pas mus labai geri charakteriai pas sunis :) |
Kenrinis su Kutauskiniu tai tokie klonai :) jau vien ju bendravimas labai panasus :) ir Kenro varzybose kaip rodes pas Margo- suo mate seimininke 2 dienos o per viduriuka pagal rezultatus buvo.
patrakes vaikiuks |
nu va apie mus ... raso :)
http://www.bone.lt/suo/Naujienos/Tre...ksuniu-paroda/ Hako i fotke papuole :) |
kaip graziai aprashyta paroda:) ir lyderiai net pamineti:)
|
cia, kaip supratau, dar tik pradzia :) nes bus daugiau.
aha tik suneku amzius klaidingas :) metu suo CAC negali gaut, ale nu atleisim :) |
All times are GMT +2. The time now is 12:50. |