Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Łódź Międzynarodowa 2-Maj (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=10662)

Kamoszka 01-05-2009 22:44

a cos na temat sedziego?

wilczakrew 01-05-2009 22:52

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 209218)
a cos na temat sedziego?

Podobno dentysta i migdałki ogląda. :)

Grin 01-05-2009 22:58

Quote:

Originally Posted by wilczakrew (Bericht 209219)
Podobno dentysta i migdałki ogląda. :)

Jak migdałki, to nie dość że dentysta, to jeszcze laryngolog (chyba). :p

Kamoszka 01-05-2009 23:06

stomatolog, laryngolog, no i pewnie jeszcze androlog:rock_3
full serwis-od zebów az po jajka:lol:

Kamoszka 01-05-2009 23:09

nie za duzo specjalizacji jak na jedna osobe?:twisted:

JA w domowym zaciszu bede nerwowo trzymal kciuki za wszystkie wilczaczki startujace jutro.
POWODZENIA!!!

wilczakrew 01-05-2009 23:24

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 209223)
nie za duzo specjalizacji jak na jedna osobe?:twisted:

JA w domowym zaciszu bede nerwowo trzymal kciuki za wszystkie wilczaczki startujace jutro.
POWODZENIA!!!

Takie opinie i na dogomani dużo można ja jego temat poczytać.Strach sie bać :)

Dziękujemy i z pewnoscią się przydadzą.

wilczakrew 01-05-2009 23:29

Ja odniosłam wrażenie, że jest to sędzia dokładny. Oceniający zgodnie ze wzorcem. Sprawdzający zęby, patrzący na ruch i statykę. Wrażenia bardzo pozytywne http://static.dogomania.pl/forum/ima...icon_smile.gif

Jedna z opinni. To będzie sie czego bać.

Petr Rehanek - sędzia bardzo dokładny, bardzo szczegółowy jeśli chodzi o anatomię psa, ruch , budowę.. Nie zwraca uwagi na to, czy pies jest zestresowany czy nie, uważnie patrzy na pracę tylnych łap, zgryz trzeba pokazać samemu, ale długo i dokładnie ogląda ... Nie rozrzuca pochopnie tytułów, wręcz daje je tylko psom, które na prawdę są perfekcyjne. Jeżeli w klasie jest jeden bądź kilka psów i wśród nich nie ma 'tego idealnego', to nie będzie na siłe przyznawał tytułów któremuś z tych, które się pokazują, tylko po prostu nie przyzna w ogóle.

Dalej nie czytam bo jutro nie dojade do Łodzi. :)

Aga B. 02-05-2009 18:03

Hahaa teraz my jako pierwsze na forum mamy zaczyt pogratulować K-lee zdobycie młodzieżowego championatu:)
Wszystkim zwyciężcom gratulujemy, a szczególnie naszemu pół-bratu Fenrir'owi i równie uroczej pół-siostrze Andariel Conall:)

Grin 02-05-2009 19:03

Brawo i czekamy na dalsze wieści i koniecznie zjęcia!

Kamoszka 02-05-2009 20:49

No to my juz w domu:)
Ardal super zadowolony z wystawy, na pewno bedzie ja mile wspominal.
Tak tak, MILE tez będzie mile wspominal:lol: I to baaaaaaaaaaaaardzo:)
no to sie nam mlodziak zakochal... fiu fiu fiu...:p

Dostal fajna ocene i opis, my jestesmy super zadowoleni, wszystko zgodne ze wzorcem i barrdzo dobrze rokujacy na przyszlosc. Wybitnie obiecujacy-ale my to juz wiedzielismy od momentu jak wzielismy Ardala od Daniela:p

Jak na pierwszy wystep-mysle ze jest dobrze i jestesmy z niego zadowoleni.

No ale powinienem zaczac od GRATULACJI!!!
W pierwszej kolejnosci gratulacje dla siostrzyczki Ardala-Kudłatej. Rodzinka jest z Ciebie dumna. No dobra, z Was (Kudlata+Daniel) bo bez Daniela nie byloy tego efektu.
Gratulacje dla Garo, ktory jest ogromnym psiakiem i ma na czym medale wieszać:)
Gratulacje takze dla wszystkkich F-ek za rownie obeicujace noty.
I wreszcie gratulacje dla wszystkich wilczaków za prezentacje i zgarniete tytuly, oraz za to ze wytrzymaly w tak wielkim sloncu.

Ohhhhh ale sie rozpisalem:shock:

GRATULACJE raz jeszcze!!!

P.S. Ardal kazal przekazac buziaki dla Mili:p

igienator 02-05-2009 22:03

Ech przypiekła mi się łysina nie co na tym słońcu, nie ma co. Wilczakowa ekipa nam się nieźloe powiększyła ostatnio jak tak sobie patrzę na ilość ludzi, jeszcze niedawno uważałem dziesięć psów za ogromny tłum. A teraz? Nowe twarze, nowe pieski, nowe znajomości, ale to w sumie dobrze :) Pozdrawiam wszystkich, którzy wytrzymali nasz upał, którzy znieśli te niechrześcijańskie ceny piwa i ogólnie. Fotek póki co nie dam, bo mój kolega, któremu dałem swój aparat okazał się być technicznym idiotą i bez solidnej dawki fotoszopa żadne nie nadaje się do użycia. Cóż, widocznie przekręcenie kółka do pozycji AUTO jest za skomplikowane dla mojego kochanego kolegi, mam jedynie nadzieje, że moja koleżanka da mi swoje fotki.

OneUnited 02-05-2009 22:28

Powiem tak . Miło i zajefajnie nowe znajomości nowe twarze nowe wszystko, Cieszy 2 lokata w szczeniakach i to bardzo pierwsza wystawa MN. Co powiem nie myślałem że BRATERSTWO oznaczać może tak wiele wszyscy razem a to wiele znaczy może Daniel powinieneś pomyśleć nad zmianą przydomka na Rodzina Wilczaków strasznie mi się to podobało.Marcin i fryzurka oraz Furka już jesteśmy jak rodzinka a do Pana panie Jacku jak pan nie wpadnie do CWANIAKOWA to nawiedzimy Was tam już w sierpniu oj będzie się działo. Pamiętam o konkursach . Dziękuję wam wszystkim a Tobie Danielu naj naj .

Grin 02-05-2009 22:45

Cóż, nie powiem, chętnie byśmy Wam tam dla odmiany dodali szczeniora z innego "klanu" (choć tej samej rodziny :) ), ale niestety; Łowca 6 miesięcy kończy dopiero za niecałe 2 tygodnie. :(

W każdym razie cieszymy się, że się fajnie bawiliście i liczymy na to, że jeszcze się nieraz spotkamy. :)

jacekjg 02-05-2009 23:30

Quote:

Originally Posted by Kamoszka (Bericht 209320)
No to my juz w domu:)
Ardal super zadowolony z wystawy, na pewno bedzie ja mile wspominal.
Tak tak, MILE tez będzie mile wspominal:lol: I to baaaaaaaaaaaaardzo:)
no to sie nam mlodziak zakochal... fiu fiu fiu...:p

Dostal fajna ocene i opis, my jestesmy super zadowoleni, wszystko zgodne ze wzorcem i barrdzo dobrze rokujacy na przyszlosc. Wybitnie obiecujacy-ale my to juz wiedzielismy od momentu jak wzielismy Ardala od Daniela:p

Jak na pierwszy wystep-mysle ze jest dobrze i jestesmy z niego zadowoleni.

No ale powinienem zaczac od GRATULACJI!!!
W pierwszej kolejnosci gratulacje dla siostrzyczki Ardala-Kudłatej. Rodzinka jest z Ciebie dumna. No dobra, z Was (Kudlata+Daniel) bo bez Daniela nie byloy tego efektu.
Gratulacje dla Garo, ktory jest ogromnym psiakiem i ma na czym medale wieszać:)
Gratulacje takze dla wszystkkich F-ek za rownie obeicujace noty.
I wreszcie gratulacje dla wszystkich wilczaków za prezentacje i zgarniete tytuly, oraz za to ze wytrzymaly w tak wielkim sloncu.

Ohhhhh ale sie rozpisalem:shock:

GRATULACJE raz jeszcze!!!

P.S. Ardal kazal przekazac buziaki dla Mili:p

Dzieki bardzo pozdrawiamy i szybkiego powrotu do zdrowia

jacekjg 02-05-2009 23:34

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 209334)
Powiem tak . Miło i zajefajnie nowe znajomości nowe twarze nowe wszystko, Cieszy 2 lokata w szczeniakach i to bardzo pierwsza wystawa MN. Co powiem nie myślałem że BRATERSTWO oznaczać może tak wiele wszyscy razem a to wiele znaczy może Daniel powinieneś pomyśleć nad zmianą przydomka na Rodzina Wilczaków strasznie mi się to podobało.Marcin i fryzurka oraz Furka już jesteśmy jak rodzinka a do Pana panie Jacku jak pan nie wpadnie do CWANIAKOWA to nawiedzimy Was tam już w sierpniu oj będzie się działo. Pamiętam o konkursach . Dziękuję wam wszystkim a Tobie Danielu naj naj .

hi hi moi drodzy wasze zd............ niema jak tonic:twisted:

dzieki bardzo za spotkanko

jacekjg 02-05-2009 23:36

Quote:

Originally Posted by Ilma (Bericht 209291)
Hahaa teraz my jako pierwsze na forum mamy zaczyt pogratulować K-lee zdobycie młodzieżowego championatu:)
Wszystkim zwyciężcom gratulujemy, a szczególnie naszemu pół-bratu Fenrir'owi i równie uroczej pół-siostrze Andariel Conall:)

dziekujemy bardzo i pozdrawiamy

OneUnited 02-05-2009 23:36

Jacek . Tak tak dalej być nie może

OneUnited 02-05-2009 23:38

Tonic ok a reszta ?

OneUnited 02-05-2009 23:40

Dwa dni wystawy w wawie MiedzyN a potem krajowa mam nadzieję ze wpadniecie ? Załatwiać nocleg ?

jacekjg 02-05-2009 23:40

Quote:

Originally Posted by OneUnited (Bericht 209347)
Jacek . Tak tak dalej być nie może

ale to wasze zd............... i EFEK

All times are GMT +2. The time now is 01:44.