![]() |
ok to w grotnikach w piątek w południe ?
|
Nam pasuje 8)
|
Czadersko :) Już radośnie przyczesujemy grzywki :)
P&S |
zadzwoń "Kejsa" do mnie 509-033-339 to się precyzyjniej umówimy
|
Dopiero weszłam na forum, nie będę już o tej porze nękać, odezwę się jutro przed południem :) NIE MOŻEMY SIĘ DOCZEKAĆ :D
|
dawaj dawaj jeszcze do 2-3 spokojnie
|
W Grotnikach wiem gdzie jest stajnia Andrzeja Zachorskiego i okolice, to może wstępnie gdzieś tam, chyba że jakoś łopatologicznie mi wytłumaczycie;)
|
ok. może być przy stajni, - chyba że jest gdzieś inna stajnia??? generalnie spotykamy się pod koniec ul.ustronie więc jeżeli to ta stajnia na początku to koło niej zawsze przejeżdżam- zapisz sobie mój num jakby coś miało się zmienić. to o 12:00 -- ok do zobaczenia przy stajni - poznasz po masce i po zwierzu
|
To chyba ta stajnia. To umówione:) Ciekawe czy reszta towarzystwa się zjawi;)
|
Szkoda, że dopiero teraz przeczytałam :p
|
Szkoda tym większa, że Cię dwa spotkania ominęły... w tym jedno edukacyjno - socjalizacyjno - krajoznawcze:rock_38)
|
Widziałem dziś kogoś z wilczakiem "on board" w białym audi na Dąbrowie, ale jechał cały czas przede mną, to nie wiem co to za psiak, przyznać się, czyj to :)
|
nie białe tylko srebrne :)
i nie ktoś tylko my :) |
Serio srebrne? Chyba ślepnę na starość ;) A dałbym sobie no może nie rękę, ale paznokieć uciąć, że białe. Ale i tak lepiej niż mój ojciec, który tylko spytał "jaki wilczak? Nie widzę żadnego" :)
|
Zapraszamy jutro na spacer w Grotnikach, wszystkie wilczaki mile widziane, póki co jesteśmy we trójkę :D spotykamy się o 16tej w Grotnikach, kto chętny zapraszam na prv :)
|
Halo halo,
czy lodzkie wilczaki sa chetne na spacer w sobote 18.08 ? Bede akurat z Urukiem przejazdem :) Pozdrawiam, Beata |
Ja jestem chętna :D I Radochna oczywiście też :p Tylko w jakich okolicach Łodzi będziesz dokładnie?
|
my w centrum (?) , mamy nocleg blisko filmowki. Pawel i Szarn tez sa chetni :)
|
A czy Paweł proponował już miejsce spotkania? Bo jeśli Łagiewniki to my odpadamy :( Jak by dało radę gdzieś bliżej to byłoby super...
|
nie,jeszcze mamy sie zdzwaniac
|
All times are GMT +2. The time now is 09:06. |