Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   ČSV v nouzi (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=111)
-   -   Ztratila se Ajša (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=16880)

carey1 22-02-2011 23:19

Majitel Urana má nějaké kontakty na soukromém mailu, snad jsem našla ten správný...H.

LenkaR 23-02-2011 23:13

V rámci našeho webu se nám ozvala paní, s odkazem na útulek zdali to není Ajša, je to ale čsv na krátkých nožičkách....
http://www.utulek-marsovice.estranky...ky/arinka.html

CDaniela 23-02-2011 23:15

Quote:

Originally Posted by LenkaR (Bericht 361322)
V rámci našeho webu se nám ozvala paní, s odkazem na útulek zdali to není Ajša, je to ale čsv na krátkých nožičkách....
http://www.utulek-marsovice.estranky...ky/arinka.html

Tak to není Ajša ... ale dík.

LenkaR 23-02-2011 23:17

1 Attachment(s)
Nenáhrala jsem foto...

LenkaR 23-02-2011 23:18

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 361323)
Tak to není Ajša ... ale dík.

Snad příště..... :rock_3

Hanka 24-02-2011 08:04

A není to jen zmršená fotka? Není někdo z Benešova, aby se mrknul jestli fenka nemá tetování? Přečetli v útulku čip?

Hanka 24-02-2011 08:05

Zmršená jsem myslela jen z hlediska těch krátkých nožek, ne že by se z toho vyloupla Ajša.....

LenkaR 24-02-2011 08:39

Útulek píše, že je to kříženec........

CDaniela 01-03-2011 15:11

V Praze na Malvazinkách běhá fena čsv. Nejste někdo místní? Má tam někdo čsv - fenu, která mohla utéct?

JIM 01-03-2011 21:28

Nějaký orientační bod, nebo nějaké úpřesnění kde zhruba?

CDaniela 01-03-2011 22:25

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 362981)
Nějaký orientační bod, nebo nějaké úpřesnění kde zhruba?

Orintační bod - za FU pro Prahu 5. Byla jsem tam a žádné čsv jsem neobjevila. Majitel našeho Bena bydlí na Malvazinkách a zjistil, že nějaká fena čsv bydlí na místní ubytovně. Je to 7mi letá fena, takže to pravděpodobně není Ajša ...

JIM 02-03-2011 08:25

Quote:

Originally Posted by CDaniela (Bericht 363050)
Orintační bod - za FU pro Prahu 5. Byla jsem tam a žádné čsv jsem neobjevila. Majitel našeho Bena bydlí na Malvazinkách a zjistil, že nějaká fena čsv bydlí na místní ubytovně. Je to 7mi letá fena, takže to pravděpodobně není Ajša ...

Tak zřejmě slepá stopa, chtěl jsem tam vyrazit. A je skutečně velká pravděpodobnost, že urazí takovou vzdálenost? Chci říct, proč by se někam hnala z prostředí, které je tak nějak blízké? (Asi holt ještě nemám tak dobrou znalost psychiky čsv, abych pochopil, proč by se celkem nesmyslně hnal/a dál než řekněme do 30km okruhu.) Navíc bych to podlé mé znalosti místa jejího zmizení odhadoval spíš směrem na jih a jihovýchod, tzn. směr Golčův Jeníkov, Seč a okolních lesů, než na Prahu.

CDaniela 02-03-2011 09:14

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 363161)
Tak zřejmě slepá stopa, chtěl jsem tam vyrazit. A je skutečně velká pravděpodobnost, že urazí takovou vzdálenost? Chci říct, proč by se někam hnala z prostředí, které je tak nějak blízké? (Asi holt ještě nemám tak dobrou znalost psychiky čsv, abych pochopil, proč by se celkem nesmyslně hnal/a dál než řekněme do 30km okruhu.) Navíc bych to podlé mé znalosti místa jejího zmizení odhadoval spíš směrem na jih a jihovýchod, tzn. směr Golčův Jeníkov, Seč a okolních lesů, než na Prahu.

Těžko předpokládat co jí napadne. Každopádně si myslím že pokud žije měsíc volně, cizí člověk jí nemá šanci chytit. My ale nevíme nic ... jestli je volně, jestli jí někdo odchytil hned ze začátku a někam odvezl atd, atd. Další varianty si nechci připustit.

JIM 02-03-2011 19:34

Rozhodil jsem už několikrát informace mezi všechny lidi z regionů jejího pravděpodobného výskytu, tak snad se nějakým způsobem konečně objeví. :|

Anginka7 21-03-2011 00:21

Nějaký ČéVéčko bylo viděno tento pátek a sobotu v Kostelci nad Černými lesy v ulici Na Skalce, kdy byla prý u popelnic a na zavolání plachá a utekla ... prošla jsem trasu s malou Bengie, která je velice dobrý hlídač a vše okamžitě zbystří, ale nic jsme bohužel neshledali ... majitele jsem kontaktovala a rozhodila sítě, ale zatím nic ...

Anginka7 21-03-2011 23:23

Tak bohužel čévéčko co běhá po Kostelci je pes ... přespává někde na zahradě, kam si pro něj zítra má příjet městská policie a veterinář ... ale kromě Urana se žádný pes nepohřešuje, tak nevím ...

Dayen 22-03-2011 01:13

Quote:

Originally Posted by Anginka7 (Bericht 367752)
Tak bohužel čévéčko co běhá po Kostelci je pes ... přespává někde na zahradě, kam si pro něj zítra má příjet městská policie a veterinář ... ale kromě Urana se žádný pes nepohřešuje, tak nevím ...

I když to Uran nebude (jak by bylo krásné, kdyby byl), zkus prosím domluvit s odchytovou službou, aby se pokusili psa indentifikovat. V případě, že se skutečně jedná o ČSV a bude mít nějaký čip, byť neregistrovaný ve veterinárních databázích, dá se dohledat přes plemennou knihu.
Starší ČSV mají namísto čipu tetování v levé slabině, často špatně čitelné a teď v zimě i zarostlé srstí. Čipovalo se až od roku 2007.

I když ho nikdo nehledá přes internet, je možné, že majitel po něm pátrá a nebo by jeho osud zajímal chovatele. Samozřejmě může to být kříženec čehokoli a mít podobný vzhled a nebo pejsek bez PP, tam už nenajdeme nic. Snad to i s ním dopadne dobře a nezůstane dlouho někde v útulku.

Anginka7 22-03-2011 08:47

Tak lidi, co se k nim nastěhoval, si ho zatím nechají u sebe a do útulku ho nepošlou. Domluvila jsem se s nima, že ho vezmou k veterináři a zkusej ho identifikovat přes čip a jestli se poštěstí, tak mi číslo čipu pošlou. Včera tam majitel Ajši se na něj podívat a říkal, že je to čévéčko tak dvou až tříletý ... tak uvidíme mno

Hanka 22-03-2011 09:10

Nějak moc ztracených poslední dobou......:|
Já nemám informace o jednom z mých štěňat, majitel nekomunikuje, takže mám obavy, jesli některá z těch nalezených nejsou mé štěně. Zatím mám info o tom v Tróji, prý nemá ani číslo ani čip. Ale přesto mám obavy, jestli ho prohlédli důkladně.

wolf 22-03-2011 09:17

tak jsem volal na MP do Kostelce, a odpoledne nebo během dneška za ním pojedou se čtečkou, tak uvidíme víc. Ozvou se mi s číslem čipu, tak ho sem potom vložím, pokud to nebude Argo

All times are GMT +2. The time now is 03:07.