![]() |
Hej, hej..bo bedzie na mnie :)
I tak masz porzadnie pogadac z wetem, ja Ci tylko dalam objawy ciazy urojonej, od diagnozy to sa lekarze :) |
Marzenko, jak Trejsi się czuje?
|
Quote:
Trejsi czuje sie (psychicznie) tak sobie... zmienila sie Operacja mialabyc wczoraj, ale zostala przelozona... No i ciaza urojona jak byla tak jest 8) |
Trzymamy kciuki.
Sabata tez czeka operacja w srode, niby glupia kastracja, ale mam stracha.... |
Nie boj nic! Dobrze bedzie :)
|
Trzymajcie sie cieplo - bedzie dobrze. My w najblizszy czwartek ostatecznie 'ciachamy' suke - narkoza bedzie jednak tradycyjna.
|
uh my juz po...
nawet niezle poszlo. Sabat jest jeszcze z lekka niemrawy, ale juz ma ochote biegac (wrrrr) a jak Trejsi? |
Trejsi srednio.
Mleko ma dalej. Ostatnio (w czwartek chyba? piatek? jakos tak) miala 5 atakow, jeden za drugim, weterynarka dala 3 zastrzyki, pomoglo... |
http://www.canine-epilepsy.com/healthydiet.html
moze to czyms pomoze :) |
Dzieki Daiva!
A Trejsi mimo zwiekszenia dawki luminalu miala atak wczoraj... :( |
Trzymamy kciuki!
|
Z suka coraz gorzej...
Dzis bylismy na badaniach-cukrzyca :( Teraz oprocz tabletek na padaczke dochodzi nam insulina :( Trejsi ciagle spi, ciagle pije, nie ma ochoty na dluzsze spacery... Psychicznie tez nie najlepiej... Mamy tez nowa diete-tzn. nie moze zjesc juz normalnie, prawie wszystko ma zabronione :( Ehhh... |
Marzena, trzymaj się, wiem że to małe pocieszenie, ale ja jednej ze swoich suk też dawałam insulinę, po pewnym czasie cukrzyca zanikła.
|
Marzena trzymamy kciuki za Trejsi, nie martw się, żeby nie wyczuła Twojego zmartwienia.
|
Quote:
|
Masz zaufanie co do diagnozy i sposobu leczenia?
Jeśli masz wątpliwości to może skonsultuj ją u innego weta? Trzymamy kciuki! Bądźcie dzielne! Hexeann & Mentall |
mam zaufanie do diagnozy.
Najbardziej sie boje, ze insulina jest droga :( |
All times are GMT +2. The time now is 08:57. |