![]() |
Quote:
Skladam deklaracje: nie bede sprawdzac organoleptycznie..bo nie i juz;-)) pozdrawiam - nieprzekonana, nie dajaca sie przekonac Gaga |
Oj Gaga Gaga
Ale chociaz sprobuj Prosze :D Ech Nie dasz sie przekonac i juz :( Trudno :cry: Nie wiesz co tracisz A rugby jest super! :mrgreen: Strasznie to lubie Aktualnie czatuje na pilke typowo ameryskanska tzn ta taka brazowa bo wszedzie jakies beznadziejne sa Tylko ze taka pilka kosztuje...:( Gdyby byla u nas druzyna ech Rzucilabym lekkoatletyke (rzyt oszczepem zeby nie bylo ze biegam 8)) i poszla na rugby :D |
Quote:
:mrgreen: |
Ale sie wymigujesz! A fe! :evil:
I ty chcesz byc wlascicelem CzW? :lol: A gdzie ta extremalnosc?? Gdzie ten hardcore?? :mrgreen: |
Quote:
|
Amberka jest grzeczna jak sie wyskacze :wink: :mrgreen:
A moze problem jest w tym faktycznie zeby przekonac sie samemu i KTO to z nami zrobi mnie nie kreci jak biegaja na Mistrzostwach ale jak Kaska wpadnie na tor to az sie nogi rwa i czlowiek tez tak chce!!! czyli dobry przyklad i nauczyciel po co pies na biegac na torze? zeby: sie zmeczyc nauczyc czegos nowego nie bac sie rzeczy nietypowych nie bac sie wysokosci utrzymywac rownowage rozwijac zwinnosc rozwijac skocznosc rozwijac dokladnosc patrzec na przewodnika naprawde patrzec na przewodnika - widziec kazdy jego gest i reagowac na kazdy gest byc absolutnie poslusznym cwiczyc szybkosc ale i momentalne zwalnianie tempa na komende ponadto i przede wszystkim zeby miec swietna zabawe miec dzika radosc ze skakania wyzyc sie ach wyzyc miec radoche ze spelniania oczekiwan przewodnika robic cos co psy kochaja niesamowicie Mam jeszcze tego wiecej :mrgreen: |
Acha jesli chcesz Gaga opracuje liste "po co czlowiek biega po torze?" 8)
|
Ori ja chcę! Skoro masz tego jeszcze więcej to dawaj :). Mnie też to interesuje.
Narvana Trejsi w jakim była wieku jak z nią zaczęłaś ćwiczyć? |
Nie podpuszczaj mnie bo Was zanudze :P
|
Quote:
Heh, ale okej;) |
Ori spuper to napisalas
Qrna ja nigdy nie umialam pisac fajnie :? :oops: :cry: Ja mam to samo uczucie jak biega Kasia :D I rob liste rob :D |
Quote:
|
hmmmmmmm.. :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
ja sie chyba zaparlam..... :roll: |
hm Narvana wiem, że kochasz to, co robisz, ale po prostu nie da się tutaj nic zrobić. Mnie Twój zapał by zaraził, ale Gagę chyba nie... cóż
|
Quote:
Dlaczego agility miałoby byc gorsze? Nie myśl przypadkiem, że namawiam cię do agility, bo do mnie też nie przemawia, :cry: Zdecydowanie wolę długie spacery i 'agility naturalne' w lesie, nad rzeką, na łące.... Ale rozumiem tych co tak świetnie czuja się na torze, zwłaszcza kiedy tak pieknie i przekonywująco o tym piszą :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Widocznie to po prostu nie jest "moja bajka"...potrafie zrozumiec co tkwi w tropieniu, obronie, ponoc nudnym pt czy bardziej rozbudowanym obedience....a tu, w agility - nijak nie potrafie sie "wczuc"...ale bynajmniej nie krytykuje. Wlasciwie na postawione pytanie dostalam dwie odpowiedzi, ktore uzupelniajac sie- wiele mi wyjasnily (napisaly:Ela i Margo). O tyle pomoglo, ze zakapowalam dlaczego mamy cwiczyc agility z psem...pozostala juz tylko strefa przekonania i mozliwosci zlapania bakcyla...a na to nie widze szans...choc ani to dobrze ani zle...po prostu...jak napisalas wyzej..jedni lubia zapasy w blocie -inni -nie :) |
Ah, IPO... widzicie, ja np. bardzo lubię akurat to ćwiczyć z psem :-)
Wszystko zależy od gustu i upodobań...;) |
Quote:
Jest przeciez cale mnostwo zabaw psich i kazdy znajdzie cos dla siebie :D |
All times are GMT +2. The time now is 10:59. |