Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Warszawa 04.2005 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=1838)

z Peronówki 04-04-2005 21:02

O tym, ze wystawy nie bedzie wiemy my (nasze psy: JOLLY z Molu Es, ALISTAIR WOLF z Peronówki, BALROG z Peronówki), Agnieszka (KIRK KROY Eden Severu) i Ela (AMBER WOLF z Peronówki).

Chyba nie wiedza:
* Ewa Bednarska (APODIS Wilk z Polskiego Dworu, BEATRIS Vlci nadeje, ADHARA Wilk z Polskiego Dworu ) - Przemek im napisze na forum ich hodowli
* Wlasciciele ALKORa Wilk z Polskiego Dworu, DRAGONa Eden Severu (no to juz zalatwione), MAXa z Litavske Kotliny i IOWy Eden Severu.

Malinois 04-04-2005 21:19

Dzięki!!!
Byłoby mi łatwiej, gdybym znała też nazwiska - nie wszystkie znam.

joke 05-04-2005 08:01

Wiemy, wiemy o wystawie :frown: , czytamy sobie forum...i pozdrawiamy. Szkoda, że się nie zobaczymy z tej okazji :frown: :frown:
Jolka i Kamil z Ajką

Joanna 05-04-2005 09:33

Jasny gwint! A miałam nadzieję na zobaczenie wilczaków żywych i kudłatych :cry: A czy wiadomo, na kiedy będzie przesunieta?

Agnieszka 05-04-2005 09:54

Joanna - jej w ogóle nie będzie, tak jak pisał Przemek :-(

PS
Cześć joke :)

z Peronówki 05-04-2005 10:15

Quote:

Originally Posted by Joanna
A czy wiadomo, na kiedy będzie przesunieta?

Druga szansa na zobaczenie wilczakow bedzie podczas letniej wystawy w Warszawie - 10.07.2005.

joke 05-04-2005 10:33

Quote:

Druga szansa na zobaczenie wilczakow bedzie podczas letniej wystawy w Warszawie - 10.07.2005.
Chyba, że w Łodzi na majówce... ale my się nie zgłosiliśmy... :motz buuu...

Agnieszka 05-04-2005 20:39

Co prawda wystawa przelozona, ale mam takie pytanie.
Gdzieś czytałam (chyba na wolfdogu, nie pamietam już), że pies musi mieć ważne szczepienie przeciw wściekliźnie i conajmniej miesiąc po zaczepieniu moze iść na jakąś wystawe. Gdyby ta warszawska jednak była, to ja bym miala taka systuację, ze do przeplyniecia pelnego miesiaca po szczepieniu brakowaloby nam troche (szczepienie mieliśmy robione 23 marca, no a wystawa byłaby 10). W takim razie wpusciliby nas? :P to jest tak bardzo mocno przestrzegane?
Pytam żeby na przyszlość wiedzieć.
Pozdrawiam

z Peronówki 05-04-2005 20:52

Quote:

Originally Posted by Agnieszka
W takim razie wpusciliby nas? :P to jest tak bardzo mocno przestrzegane?

To dotyczy jedynie pierwszego szczepienia. Potem musisz jedynie zachowac ciaglosc, czyli szczepic przed uplawem roku od ostatniego szczepienia. Bow zgloszeniu jest, ze musi byc min miesiac i nie wiecej niz rok. Wtedy lapiecie sie na ten drugi warunek....

Huan 13-04-2005 23:40

Quote:

Międzynarodowa Wystawa Psów w Warszawie odbędzie się w dniach 9-10 lipca 2005 r.

Termin przyjmowania zgłoszeń do 12 czerwca 2005 r.

Opłaty za zgłoszenia:
- pierwszy pies 85 PLN
- następne 75 PLN
- klasa szczeniąt i honorowa 30 PLN
- interchampion 30 PLN
Opłata w dniach wystawy
(za psy zgłoszone w terminie) 125 PLN

Do zgłoszeń prosimy dołączyć kopię rodowodu i dowód wpłaty.

Osoby, które uprzednio zgłosiły psy, a zainteresowane są uczestnictwem w Wystawie 9-10 lipca 2005 r, proszone są o ponowne przesłanie zgłoszenia wraz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty.

Agnieszka 14-04-2005 18:14

Quote:

Osoby, które uprzednio zgłosiły psy, a zainteresowane są uczestnictwem w Wystawie 9-10 lipca 2005 r, proszone są o ponowne przesłanie zgłoszenia wraz z kopią rodowodu i dowodu wpłaty.
Dzwoniłam do związku i pytałam, jak z płaceniem dla tych, ktorzy zaplacili w drugim terminie (105zł) i pani, z którą rozmawialam powiedziala, ze 20zł dostanie się z powrotem na miejscu. Tylko jakteraz z wysylaniem dowodu wpłaty dla tych, którzy już mają zaplacone? bo oczywiscie o to zapytać już zapomniałam....;)
Pozdr.

All times are GMT +2. The time now is 03:51.