![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Aga - to Ci wyślę sms-em:D
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Witam!
Gratuluję Wszystkim wyników oraz wytrzymałości w "trudnych warunkach atmosferycznych"... Dziękujemy za spotkanie. I zgodnie z tradycją zamieszczam opis.... pozdrawiamy Irmina Tomek i Wandal |
Witam!
Mogę podać kolejność w championach: 1. Czambor z Vlciho dubu 2. Bies Welkoscyrz 3. Cvako od Starkej 4. Wandal Cwany Wilk 5. Eligo z Peronówki dobranoc IS:) |
Kolejności w championach byłam najbardziej ciekawa (aż mnie skręcało z ciekawości). Dzięki Irmina:)
|
Witam!
Też byłam ciekawa, głównie zachowania 5 dorosłych samców w asyście kobit... IS:) |
No i jak się zachowywały?
|
Bies adorował Cvako :p
|
Biedny Eliś... co tam się stało? Czyżby znowu trzymał za dumnie ogonek w górze? ;-)
|
Bardzo dziękujemy za miłe spotkanie, cudowny spacerek, życzliwe słowa i gratulacje. Wszystkim pieskom i ich właścicielom gratulujemy doskonałej prezentacji! Mimo upału, pieski zachowywały się wyjątkowo spokojnie. Miło było na Was popatrzeć, szczególnie miło :lol: ma championy i ich opanowane pancie ;) pozdrawiam Wszystkich słonecznie,
Beata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Pozdrawiam |
Quote:
Biorac pod uwage to, ze spodziewalam sie odpadki Biesa w przedbiegach, moze nalezaloby interpretowac te wyniki wspak :lol: |
Quote:
Szczerze powiem zdziwilo mnie to ze Eligo jest na koncu, dziwne to jest. |
Quote:
(wtopa i tyle) |
All times are GMT +2. The time now is 02:40. |