![]() |
Nie będzie, nie będzie, już się wszyscy o to postaramy zaciskając zbiorowo kciuki na zawsze!
Pamiętaj co zawsze było powtarzane: taki wynik NIE OZNACZA wystąpienia objawów choroby :) I tej wersji się trzymamy:) |
Quote:
Sama z niepokojem czekam na przyjście wyników i jestem dosyć zestresowana. Ale co ma być, to będzie, trudno |
Dzięki za te słowa! :bussi
Miejmy nadzieję, że tak będzie. W każdym razie zamartwianie i tak w niczym tu nie pomoże, niezależnie od jego natężenia. :) |
Quote:
Lowca na dodatek to wysportowany pies z dobra anatomia i ja tez, jak Gaga nie wierze i nie mysle ze on bedzie miec problemy. |
Quote:
o jego wysportowanie i ogólną kondycję będziemy dbać w dalszym ciągu; przynajmniej tyle możemy zrobić. :) |
Enfys Braterstwo Wilczaków N/N
|
Sabnock z Peronówki - N/N
|
Quote:
Jak dotad "aktywatory" pojawily sie w Passo del Lupo, Crying Wolfie i de Louba Tar.... Oczywiscie nie oznacza to ABSOLUTNIE, aby nie uzywac psow z tych hodowli, ale o to, aby uzywac jedynie tych przebadanych... Aby nie robic skojarzen "ryzykownych".... |
Quote:
Cieszymy się, że braciszek zdrów jak... rybka :D Grin- absolutnie się nie przejmuj bo nie ma czym, gen DM/DM mówi TYLKO o predyspozycjach, a nie o chorobie. Jestem pewna, że Łowca dożyje długich lat w dobrym zdrowiu, czego Wam z całego serca życzę :) |
Quote:
|
V neděli budu v Jeleni Gore na výstavě. Kdo chce, mohu mu odebrat psa.
|
Quote:
|
Gorthan Scylla Selaris N/DM
Gorthan Sabat N/DM Ufff... Czekamy na ostatnia dwojke. |
Przebadana jest tez pierwsza N-ka :)
Naberius z Peronówki N/N :p |
Wlasnie dostalam info od weta, wynik na papierze odbieram wieczorem:
Bies Welkoscyrz N/DM ufff... oczywiscie mogloby byc lepiej, ale i to mnie bardzo cieszy :) |
Quote:
ekstra! gratulacje :)!!!! |
oo gratulacja, znowu tylko zdrowe psy.
|
Super!!!:happy synus zdrowy,cieszymy sie ogromnie:cool3:bussi
|
No i zamartwianie z głowy! SUPER! :)
|
Wlasnie dotarly takze wyniki reszty psow z naszej bandy....
Botis z Peronowki N/N Jaud z Peronowki N/N Ibona Radov dvor N/N Tym samym wszystkie Bure biegajace po podworku zostaly przetestowane (i to bez laski Laboklina :evil:), a wyniki WSZYSTKICH przebadanych psow dostepne sa oficjalnie na stronach hodowli... |
All times are GMT +2. The time now is 01:32. |