![]() |
che a co ja mowilam? :)
tylko juz z flaga czeska :wink: |
No dobrze, mamy LAST MINUTE..troche to trwalo bo graficy to bardzo zajeci ludzie ale mamy cos ostatecznego :
http://cheitan.zperonowki.com/blog/u.../projektok.JPG Slowo wyjasnienia... na rysunku widac tylko przod wiec od razu mowie, ze reszta duzej sylwetki psa jest z tylu... czyli wbrew temu co widac pies jest caly:) . Napis na piersi i rekawie "wolfdog.org" bedzie uzupelniony jeszcze o napis z nazwa rasy.. po kalkulacjach uznalismy ze najlepiej jak bedzie to oficjalna nazwa ze wzorca czyli Československý vlčiak (bedzie poprawnie co do kazdego znaku ) :). Koszt jednej koszulki - 27 PLN (moze uda sie zejsc do 26, zobaczymy) :wink: Prawdopodobnie tylko czarne, gramatura 190 , bezszwowe... (Z flag musielismy zrezygnowac ze wzgledu na koszty ale podpowiadam, ze flage mozna sobie kupic i doszyc na rekaw) Zainteresowanych prosze o podawanie ilosci i rozmiarow, jak nie bedzie zadnej wtopy to koszulki przywieziemy do Poznania. |
Dorzucam jeszcze rozmiarowke, (kazda koszulka mierzona na plasko i bez rozciagania, wiec spokojnie sie rozciagnie 10-15 %)
rozmiar/wzrost/klatka piersiowa S-170/92 M-176/98 L-182/102 XL-188/106 XXL-188/110 |
Gago, a dałoby się żebyście mi wysłali tę koszulkę, bo jeszcze nie wiem, czy będę w Poznaniu, ale raczej nie....
Wtedy wpłata+koszt wysyłki było by na konto. Co Ty na to? :roll: Pozdrawiam |
Ja zgłaszam protest!!!!
Dlaczego "s" zaczyna się od 170 ! a co z osobami które mają 160 cm w kapeluszu i na szpilkach :wink: To ja bym poprosiła "s" ale tak samo jak Aga, nas nie będzie w Poznaniu, oczywiście jeśli istnieje taka możliwość :) |
dziewczyny, w granicach kraju koszty przelewow i przesylki sa takie , ze to zaden problem :) odbior osobisty w Poznzniu ulatwia po prostu :) Swoja droga szkoda , ze Was nie bedzie na wystawie :frown:
Oczywiscie, jak ktos ma ochote placic za przelew i przesylke zza granicy to nie ma zadnych przeciwwskazan - tylko koszty :twisted: Magda: nie masz wyjscia: musisz do tej koszulki zakladac szpilki i kapelusz :mrgreen: Napiszcie jakie zamawiacie koszulki, tu albo na skrzynke do mnie: [email protected] |
Gago, ja zamawiam Skę :mrgreen:.
Magda mamy ten sam problem, też się zdiwiłam, że S jest aż od 170cm.... :twisted: :wink: Pozdrawiam :-) |
Gaga - to ja poproszę 2 szt. XL i nr konta, na który mogę przelać kasę. Jak się uda zrobić nadruk na Poznań, to Sebastian weźmie dla mnie :D
W końcu trzeba szykować się na przyszłoroczny obóz, by znów nie powiedzieli, że przyjechaliśmy w jakiś dziwnych belgowych koszulkach :mrgreen: |
To ja poproszę jedną M-kę, co do odbiru to nie jestem pewna czy będe w Poznzniu, ale postaram się :wink: . Freyr już nie może się doczekać :twisted: .
|
OK juz wpisuje zamowienia. o kase dam haslo jak juz koszulki beda:) Bo jak dostane wczesniej to jeszcze przepije albo co... :roll: :mrgreen:
|
Ja bych chtela 1x XL. Je to mozne?
|
Jasne :) Bedziesz w Poznaniu na wystawie czy jakos inaczej umowimy sie na odbior?
|
Ja zamawiam 1-M, 2-L i 1- XL. Odbieram a właściwie ubieram w Poznaniu :cheesy:
|
ja poprosze M
|
My poprosimy: 2 x L i 2 x XXL
|
ok a my 1xL i 1x XL
|
Zamawiam 2 XL i 1 M :) pozdrawiam
Wojtek |
OK - na razie wszystko pozapisywane:) Oj sporo chetnych mamy i nie tylko z Polski :bigok .
Dla dziewczyn od wybranych rozmiarow "s"...czekam na odpowiedz w sprawie wymiarow mniejszych koszulek. Te podane sa "unisex" i faktycznie dluzsze ale prawdopodobnie w tej samej cenie beda do wyboru koszulki typowo damskie (profilowane i krotsze). Jka tylko dostane dokladne wymiaru to wrzuce i bedzie mozna zmienic zamowienie ;) |
OK , juz mam :
wymiary koszulek damskich (wzrost/obw.klatki) S-164/88 M-170/92 L-176/96 XL-182/100 |
Jutro wieczorem podaję oststeczne ilości koszulek do produkcji, ponizej wykaz zamówień, ew. poprawki prosze do jutra (czwartek) do końca dnia:
http://www.cheitan.zperonowki.com/bl...ds/tabelka.jpg "*" oznacza koszulke w wersji "damskiej" A po cichu powiem, ze sporo wiecej zamowien jes zza granicy :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 23:09. |