Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Wystawy (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=25)
-   -   Wystawa i spotkanie w Warszawie - 07.07.2007 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=6054)

Agnieszka 04-07-2007 22:01

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97276)
Jesteście wiezieni do Otwocka ;)

To super, dzięki ;-)
A przyjechać o tej godzinie, o której się umawiałyśmy? Czy jak....?

sssmok 04-07-2007 23:24

Jutro skontaktuje sie z Gospodarzami i uzgodnie wszystkie szczegoly.
Niestety Kasia nie ma w domu dostepu do internetu, stad wszystko idzie przeze mnie.

szasztin 05-07-2007 07:35

No to czekamy Sssmok na ustalenia. Jeśli bedzie miejsce do przekimania nas i Imbusa to zjawimy sie w Otwocku miedzy 16 a 17 a jesli juz nie ma miejsca to spotkamy sie w niedzielę na wystawie. Po wystawie oczywiscie małe spotkanie i bieganie z wilczakami.:lol:

joke 05-07-2007 09:07

Niestety, nie mogę się jeszcze określić co do soboty - szkoła, i nie wiem do której :evil:
jeżeli będzie to ludzka godzina, to chętnie wpadnę na spotkanie :sooo_hapy
Mam możliwość noclegu, jak ktoś nie będzie miał gdzie kimnąć.
pozdrawiam, Jolka

sssmok 05-07-2007 22:31

Witam :)
Rozmawialam z Kasia na temat soboty.
Ustalilysmy godzine 16. Bedziemy staraly sie zorganizowac grilla, salatki, ciasto i picie. Piwo i alkohole juz we wlasnym zakresie. Jak ktos chce to moze jeszcze dowiezc kielbase, ale bez przesady :D Jak juz wszyscy dojada na wieczor zaplanowany jest spacer po lesie. Jesli beda chetni to po wystawie mozna jeszcze zrobic przemarsz na Starowce - w sumie bedzie wczesnie.

Imbusy - bedziecie miec miejsce do spania. Namiot odpada, bo jest strasznie zimno, ale jakby co dowioze materac dmuchany.

Imbusy i Forasy - Nalezy wziac ze soba spiwory :)

szasztin 06-07-2007 06:02

Dzieki sssmok:).
Ja jestem przeziębiona i jak chorubsko się rozwinie to chyba nici ze spotkania i z wystawy. W sobotę damy znać czy będziemy czy nie. Mój tel 506 355 191. Daj mi Twoje namiary.

Gaga 06-07-2007 08:12

Patrze z niepokojem na prognozy pogody. Ze zimno to akurat nie szkodzi ale te deszcze.....brrr....
Czy grill dojdzie do skutku podczas opadow?

anetawron 06-07-2007 09:39

Szkoda, że nie możemy być, ale liczę na to, że uda się zorganizować jakiś powystawowy spacer i będzie w miarę ładna pogoda.

Mam też pytanie czysto techniczne:
Pocztą dostaliśmy potwierdzenie i numer, w takim razie o której trzeba przyjechać na wystwę, żeby zdążyć się zameldować w biurze ? Ile to mniej więcej zajmuje czasu?
I jak to jest z zaświadczeniem od weterynarza o stanie zdrowia psa, trzeba mieć?
:oops:
Pytam bo zielona:evillaugh jestem...

Gaga 06-07-2007 10:39

Jak macie numerek to biuro am do niczego nie jest potrzebne. odebrac katalog mozecie po ocenie :)
Idziecie prosto do ringu, przyklejacie numerek i juz :)
Zaswiadczen dawno nikt nie sprawdza, ta formulka jest bez sensu, tym bardziej ze nie jest takie zaswiadczenie wymagane od zagranicznych wystawcow. Wystarczy ksiazeczka lub paszport z aktualnym szczepieniem p/wsciekliznie i to jest sprawdzane. Przy wejsciu pokazujesz zgloszenie iksiazeczke i wchodzisz, druga osoba musi kupic bilet:(
jakby sie ktoas czepnal to zwykle sprawdza to wet- wtedy prosisz o sprawdzenie stanu zdrowi a psa:D
Ja wozilam takie zaswiadczenia , dostawalam je za darmo od Cheyowej pani wet ale dalam sobie spokoj..

anetawron 06-07-2007 10:48

Dzięki za odpowiedź :bussi

anetawron 06-07-2007 11:04

Cytat:
Napisał szasztin http://www.wolfdog.org/forum/images/...s/viewpost.gif
Dzieki sssmok:).
Ja jestem przeziębiona i jak chorubsko się rozwinie to chyba nici ze spotkania i z wystawy.

O nie! Alemu będzie smutno samemu na ringu! :wink:
Mam nadzieje, ze będziecie! I zdrowia życzę.

sssmok 06-07-2007 12:37

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97438)
Patrze z niepokojem na prognozy pogody. Ze zimno to akurat nie szkodzi ale te deszcze.....brrr....
Czy grill dojdzie do skutku podczas opadow?

Bedzie namiot :D

szasztin 07-07-2007 07:53

No to juz mamy jasność. Jeszcze dziś leżę w łózku tak aby jutro dotrzeć na wystawę. Zatem niestety nie odwiedzimy Otwocka. Szkoda:cry: Do zobaczenia w niedzielę na wystawie.

sssmok 07-07-2007 12:47

My powoli jedziemy. Czekamy na wszystkich na miejscu :)

Przypominam dojazd:
Z Warszawy jedziemy droga na Anin, Radosc, Jozefow, Otwock. W Otwocku skrecamy w lewo w ul. Batorego, potem na skrzyzowaniu w ksztalcie litery T w prawo w Poniatowskiego. Jedziemy prosto i skrecamy w lewo w Narutowicza. Mijamy tory i jedziemy prawie do konca, skrecamy w prawo w ul. Bagnista. Numer 36 :)

Do zobaczenia.

Gaga 08-07-2007 15:02

I po... na razie tylko zbiorowe z wystawy...opisac sie nie da wiec pewnie bedzie relacja zdjeciowa. Dziekujemy wszystkim, Giospodarzom za super biesaide i do nastepnego razu :)
Na dobry poczatek:
http://www.cheitan.zperonowki.com/bl...ads/ogolne.jpg

wolfin 08-07-2007 16:37

Quote:

Originally Posted by Gaga (Bericht 97614)
I po... na razie tylko zbiorowe z wystawy...opisac sie nie da wiec pewnie bedzie relacja zdjeciowa. Dziekujemy wszystkim, Giospodarzom za super biesaide i do nastepnego razu :)
Na dobry poczatek:
http://www.cheitan.zperonowki.com/bl...ads/ogolne.jpg

a CO tam takiego mielisz cie ze wszystkie psy w jieda strone patrza?

Narvana 08-07-2007 17:24

"piwo!" :d

sssmok 08-07-2007 17:28

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 97619)
"piwo!" :d

Jabber i Garuda, bo nie ma nas na zdjeciu :P

shaluka 08-07-2007 19:54

Teraz nic tylko czekac na galerie, ja poprosze o przyslanie zdjec :D
( [email protected] ) albo zawsze mozna na plytce podrzucic mi je w Sulejowie (przy okazji mozna odpoczac, przenocowac ;) powariowac ).
A co do spotkania to oby takich wiecej.. tylko blizej centrum lub gor teraz..
Bo nas z Ishatrka na razie Sssmoku przechowuje...

Fori 09-07-2007 13:26

wrażenia z wystawy

3 Attachment(s)
Cześć, to ja - Forasik Malutki. Oświadczam wszystkimzainteresowanym, że nie będę jeździł na wystawy bo potem jestem zmęczony:lol:.

All times are GMT +2. The time now is 19:56.