![]() |
Quote:
To super, dzięki ;-) A przyjechać o tej godzinie, o której się umawiałyśmy? Czy jak....? |
Jutro skontaktuje sie z Gospodarzami i uzgodnie wszystkie szczegoly.
Niestety Kasia nie ma w domu dostepu do internetu, stad wszystko idzie przeze mnie. |
No to czekamy Sssmok na ustalenia. Jeśli bedzie miejsce do przekimania nas i Imbusa to zjawimy sie w Otwocku miedzy 16 a 17 a jesli juz nie ma miejsca to spotkamy sie w niedzielę na wystawie. Po wystawie oczywiscie małe spotkanie i bieganie z wilczakami.:lol:
|
Niestety, nie mogę się jeszcze określić co do soboty - szkoła, i nie wiem do której :evil:
jeżeli będzie to ludzka godzina, to chętnie wpadnę na spotkanie :sooo_hapy Mam możliwość noclegu, jak ktoś nie będzie miał gdzie kimnąć. pozdrawiam, Jolka |
Witam :)
Rozmawialam z Kasia na temat soboty. Ustalilysmy godzine 16. Bedziemy staraly sie zorganizowac grilla, salatki, ciasto i picie. Piwo i alkohole juz we wlasnym zakresie. Jak ktos chce to moze jeszcze dowiezc kielbase, ale bez przesady :D Jak juz wszyscy dojada na wieczor zaplanowany jest spacer po lesie. Jesli beda chetni to po wystawie mozna jeszcze zrobic przemarsz na Starowce - w sumie bedzie wczesnie. Imbusy - bedziecie miec miejsce do spania. Namiot odpada, bo jest strasznie zimno, ale jakby co dowioze materac dmuchany. Imbusy i Forasy - Nalezy wziac ze soba spiwory :) |
Dzieki sssmok:).
Ja jestem przeziębiona i jak chorubsko się rozwinie to chyba nici ze spotkania i z wystawy. W sobotę damy znać czy będziemy czy nie. Mój tel 506 355 191. Daj mi Twoje namiary. |
Patrze z niepokojem na prognozy pogody. Ze zimno to akurat nie szkodzi ale te deszcze.....brrr....
Czy grill dojdzie do skutku podczas opadow? |
Szkoda, że nie możemy być, ale liczę na to, że uda się zorganizować jakiś powystawowy spacer i będzie w miarę ładna pogoda.
Mam też pytanie czysto techniczne: Pocztą dostaliśmy potwierdzenie i numer, w takim razie o której trzeba przyjechać na wystwę, żeby zdążyć się zameldować w biurze ? Ile to mniej więcej zajmuje czasu? I jak to jest z zaświadczeniem od weterynarza o stanie zdrowia psa, trzeba mieć? :oops: Pytam bo zielona:evillaugh jestem... |
Jak macie numerek to biuro am do niczego nie jest potrzebne. odebrac katalog mozecie po ocenie :)
Idziecie prosto do ringu, przyklejacie numerek i juz :) Zaswiadczen dawno nikt nie sprawdza, ta formulka jest bez sensu, tym bardziej ze nie jest takie zaswiadczenie wymagane od zagranicznych wystawcow. Wystarczy ksiazeczka lub paszport z aktualnym szczepieniem p/wsciekliznie i to jest sprawdzane. Przy wejsciu pokazujesz zgloszenie iksiazeczke i wchodzisz, druga osoba musi kupic bilet:( jakby sie ktoas czepnal to zwykle sprawdza to wet- wtedy prosisz o sprawdzenie stanu zdrowi a psa:D Ja wozilam takie zaswiadczenia , dostawalam je za darmo od Cheyowej pani wet ale dalam sobie spokoj.. |
Dzięki za odpowiedź :bussi
|
Cytat:
Napisał szasztin http://www.wolfdog.org/forum/images/...s/viewpost.gif Dzieki sssmok:). Ja jestem przeziębiona i jak chorubsko się rozwinie to chyba nici ze spotkania i z wystawy. O nie! Alemu będzie smutno samemu na ringu! :wink: Mam nadzieje, ze będziecie! I zdrowia życzę. |
Quote:
|
No to juz mamy jasność. Jeszcze dziś leżę w łózku tak aby jutro dotrzeć na wystawę. Zatem niestety nie odwiedzimy Otwocka. Szkoda:cry: Do zobaczenia w niedzielę na wystawie.
|
My powoli jedziemy. Czekamy na wszystkich na miejscu :)
Przypominam dojazd: Z Warszawy jedziemy droga na Anin, Radosc, Jozefow, Otwock. W Otwocku skrecamy w lewo w ul. Batorego, potem na skrzyzowaniu w ksztalcie litery T w prawo w Poniatowskiego. Jedziemy prosto i skrecamy w lewo w Narutowicza. Mijamy tory i jedziemy prawie do konca, skrecamy w prawo w ul. Bagnista. Numer 36 :) Do zobaczenia. |
I po... na razie tylko zbiorowe z wystawy...opisac sie nie da wiec pewnie bedzie relacja zdjeciowa. Dziekujemy wszystkim, Giospodarzom za super biesaide i do nastepnego razu :)
Na dobry poczatek: http://www.cheitan.zperonowki.com/bl...ads/ogolne.jpg |
Quote:
|
"piwo!" :d
|
Quote:
|
Teraz nic tylko czekac na galerie, ja poprosze o przyslanie zdjec :D
( [email protected] ) albo zawsze mozna na plytce podrzucic mi je w Sulejowie (przy okazji mozna odpoczac, przenocowac ;) powariowac ). A co do spotkania to oby takich wiecej.. tylko blizej centrum lub gor teraz.. Bo nas z Ishatrka na razie Sssmoku przechowuje... |
wrażenia z wystawy
3 Attachment(s)
Cześć, to ja - Forasik Malutki. Oświadczam wszystkimzainteresowanym, że nie będę jeździł na wystawy bo potem jestem zmęczony:lol:.
|
All times are GMT +2. The time now is 19:56. |