![]() |
Quote:
Kasiu, chyba się nie przejęłaś? Pamiętaj, że wilczaki to rasa, która uczy właścicieli pokory - już niejednego "doświadczonego" odarły z pychy...:lol: Każdy ma jak w banku, że jego wilczak mu jakiś numer kiedyś wytnie i że to się przedostanie "do ludzi", choćby nie wiem jak to ukrywał i nie wiem jakie "auto-peany" wypisywał w necie.:p :lol: |
Kasia, to Corka tak zaszalała? :rock_3
Nie widziałam, ale słyszałam i zażartowałam, że to pewnie któryś wilczak narozrabiał :lol::lol::lol: Racja, shaluka nie przesadzaj każdemu sie może zdarzyć. Skąd wiesz ile czasu Kasia jej poświęca...? Po suni widać, że tyle ile trzeba ;-) Wracając do ocen to w pośredniej dwie lok 1:lol:, ale w efekcie to nas nie było na porównaniu :|... :cunao |
Faktycznie sezon wystawowy ruszył z kopyta, w dodatku z przytupem ;))
Jak dalej bedzie jak w filmach Hitchocka to zapowiada sie baaardzo ciekawie ;D Anecie gratuluje BOBa dla Hery..suka piekna !!:thumbs A "synkowi" i jego handlerowi wielkie ukłony za styl wystawiania (zwłaszcza pokazywanie jaderek) .. "mamuska" jest dumna ;) |
Zdjęcia z wystawy możecie zobaczyć u mnie w galerii
http://jadiel.zperonowki.pl/main.php?g2_itemId=6241 nie są może rewelacyjne ale zawsze coś :) |
Quote:
Hera faktycznie jest niezwykle piękna i harmonijna. Robi wrażenie! Widać, że Zygzak z Krzysiem to zgrany duet, jakby codziennie przed śniadaniem zaliczali przynajmniej jedną wystawę :) Zresztą co tu dużo mówić, oboje macie talent do wystawiania psów! :klatsch |
fajne fotki :)
|
suuuper moj favoryt Zygzag vel zmija jadovita ma 1 Zw.Ml i super zabawe z rodzinka :) i am happpppyyyyyyy :)
|
Shaluka ja telefonu na wystawę nie biorę, bo mi zawadza, a co do stoiska, to wtedy moja mama ją trzymała i Cora za mną ją pociągnęła, więc poświęcam jej dużo czasu, że jestem dla niej ważna.
|
Moze i racja, ale kazdy jest tylko czlowiekiem i ma prawo się zdenerwować. Nie pierwszy i nie ostatni raz były nie porozumienia, mam nadzieje, ze mimo wszystko jakos teraz bedzie. Przepraszam z mojej strony za atak. Ale nie tylko ja tu zawiniłam.. więc proszę o szczere spojrzenie na sprawe.
|
Przyznam ze ostatnio jestem dosc emocjonalna.. choc to wiadome.. Nie chcialam nikogo zranic, ale nie powiem by mi się zrobiło miło po tym co się stało, a aj napisałam to co mi powiedziano( nie tylko od Słowaków,ale przede wszystkim właśnie od asystentki i ludzi przy ringu).
|
Quote:
Jako osoba stojąca z boku i świadomie nie wystawiająca już swojego przytulaka, który woli spokój, las i dalekie wędrówki powiem tyle: to są tylko wystawy, i tylko krótka chwila w waszym życiu z wielu innych cenniejszych i ważniejszych, kiedy tworzy się to co najsilniejsze i najpiękniejsze pomiędzy człowiekiem a psem. Twoja silna więź z Corą to najlepsza nagroda i z mojego punktu widzenia bezcenna Pozdrawiam i życzę wszystkim więcej luzu i spokoju Anka z Forasem |
Quote:
podpisuję się pod tym :) |
All times are GMT +2. The time now is 04:26. |