Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Adopcje (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=81)
-   -   Wilczak na allegro - Imin juz w nowym domu (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=9554)

Rona 25-03-2010 11:19

Quote:

Originally Posted by ewastelmachowska (Bericht 289896)
Proszę również nie mieszać w to mojej byłej żony , a tym bardziej wypowiadać się pod jej adresem.

I kto to mówi? Czy czasem nie ten, co ją sam wmieszał? :shock: :shock::shock:
Nie mam obowiązku znać czyiś układów rodzinnych i reaguję na to, co widzę i czytam: widzę czarno na białym że ewastelmachowska zamieściła fotki 20 marca, a co chwilę czytam lamenty, że biedny Grześ nie ma dostępu do forum.:p Wysnułam z tych faktów logiczny wniosek... :roll:

Jeśli chodzi o historię Imina, uważam, że Margo postępuje słusznie i elegancko wyciszając sprawę, choćby ze względu na sytuację rodzinną Olgi.

Ale zanim ślepo uwierzycie w to, co tu przeczytaliście, weźcie poprawkę na to, że Grzesiek sypie różnymi wersjami różnych historii jak z rękawa... w grudniu 2008 z jego ust słyszałam ją w trochę innym wydaniu... :cry:. Mam nadzieję, że Olga kiedyś wygrzebie ten wątek i dokładnie opisze nam jak z Iminem było naprawdę; choćby po to, aby zadbać o dobre imię swojej przyszłej hodowli. Teraz powinna mieć spokój.:|

jefta 25-03-2010 18:49

może tego speca od szkolenia przedstawić publicznie zanim następny pies straci życie?

Imin [*]

maria 26-03-2010 00:35

Quote:

Originally Posted by btd (Bericht 171918)
Na wystawie w Kielcach usłyszałem że niedawno był na allegro wystawiony wilczak. (...) I tłumaczenia o nagle wyskakującej alergii na wilczaka też jakoś mnie nie przekonują.

no i miałeś rację, Btd, alergia była tylko wymówką, tym bardziej, że z innego topiku dowiadujemy się, że już jako szczeniaka chciano Imina wymienić na Imbusa. "alergia" na niego rozpoczła się więc długo wcześniej... Poza tym nie jestem sobie w stanie wyobrazic, ze ktoś ma już szczeniaka, przyzwyczaił się już do niego, i nagle wpada na pomysł wymiany na innego...

szasztin 26-03-2010 10:44

Quote:

Originally Posted by maria (Bericht 290081)
no i miałeś rację, Btd, alergia była tylko wymówką, tym bardziej, że z innego topiku dowiadujemy się, że już jako szczeniaka chciano Imina wymienić na Imbusa. "alergia" na niego rozpoczła się więc długo wcześniej... Poza tym nie jestem sobie w stanie wyobrazic, ze ktoś ma już szczeniaka, przyzwyczaił się już do niego, i nagle wpada na pomysł wymiany na innego...

To nie było TAK - nie mówimy o wymianie szczeniaków - tylko rezerwacji.
poprostu byli właściciele zwrócili sie do nas z takim zapytaniem - zanim ktokolwiek odebrał jakiegokolwiek szczeniaka. My na poczatku chcielismy wziąc Imina - ale po konsultacji i rozmowach z Margo zmienilismy decyzję i wzięlismy Imbusa.

TYLKO TYLE!!!

maria 26-03-2010 11:10

Quote:

Originally Posted by szasztin (Bericht 290136)
To nie było TAK - nie mówimy o wymianie szczeniaków - tylko rezerwacji.
poprostu byli właściciele zwrócili sie do nas z takim zapytaniem - zanim ktokolwiek odebrał jakiegokolwiek szczeniaka. My na poczatku chcielismy wziąc Imina - ale po konsultacji i rozmowach z Margo zmienilismy decyzję i wzięlismy Imbusa.

TYLKO TYLE!!!

a, to przepraszam, coś musiałam źle zrozumieć

All times are GMT +2. The time now is 03:15.