![]() |
iiiihaaaaa :P Białeczka już się szykuje :D
|
Czy ktos sie pisze na jakis zorganizowany spacerek w weekend? Np. sobota?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ew. z Sopotu do Oliwy :P |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
My - jeśli nie wyjadę na zdjęcia - też jesteśmy chetni!!
|
Quote:
Quote:
|
A pozyczy mi ktos buty, ktore nie beda sie AZ tak mocno slizgac? :roll:
Samemu chodzic nie problem, ale z wiecznie usmiechnieta Garudka jest gorzej... |
Quote:
|
Hehehe, bez przesady, zartowalam :).
Najwyzej bedziecie mnie gdziestam zbierac ze sniegu :). |
Quote:
|
To wtedy dopiero bede lezec :stupido:cunao:chaos
|
Quote:
|
:rofl3. Ale ubiore sie w szelki, moze sie podczepie...
Bede przynajmniej cool wygladac! :thinkerg |
Quote:
|
No ba, zacnie!
|
My też może się zjawimy ;)
|
jejeje :) :) :)
|
Super beda dwa maluchy, milo jest popatrzec pomiziac i wiedziec ze nie musze ze soba do domu zabierac :twisted:
|
Quote:
|
Quote:
Ponad 3 h żeśmy błądzili po lesie :rock_3 Zdjęcia ma Ola. Pogonie by wstawiła 8) Może jednak niedziela? To i my zawitamy. |
Nam tez pasuje tylko niedziela!!!
Proponuje las!! Moze faktycznie Oliwa??? |
To my odpadamy, w niedziele nie mozemy, nam tylko sobota.
|
my możemy w sobotę i niedzielę :D
|
Mozna zrobic dwa spacery, bedzie sie mialo wybiegane psy w caly weekend, my niestety mamy wazne szkolenie w niedziele i potam waznych gosci i nie moge przenosic a sobota caaaala wolna :p
|
My niestety musimy sobie odpuścić spacerek, gdyż Diesel sika na czerwono i pani wet zapisawszy antybiotyk i inne medykamenta zabroniła długich spacerów:( no i na razie zostaje nam rozładowywanie energii w domu:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Diesel dziękuje za dobre słowa:) czekamy do jutra, wet kazała poinformować o stanie po 2 dniach kuracji... na razie jest bez zmian:/ albo ten sopelek;) albo kość, którą połknął i potem wydalił w całości:O sama nie wiem.. ostatnimi dniami skonsumował kilka twardych przedmiotów.. w sumie humorek dopisuje, apetyt tysz, tylko ten krwiomocz martwi.., jeśli nie będzie poprawy to optuję za rtg jakowymś... no i poszukuję intensywnie klatki.
my się Białce zjeść nie damy, bo stalowe kości mamy!!!:p |
To jak czy ktos sie na sobote pisze na spacerek?
|
Quote:
|
Oj tam za zimno, toc my mamy nature w domu a delikatesiki z nich robimy :twisted:
|
Nie no ....żartowałem przecież :P ;) My pracujemy w sobotę akurat :( W sumie cały weekend jesteśmy off...
|
Quote:
|
Ja bede, ale jeszcze nie wiem w ktory dzien.
Czy jakies sunie beda? Oprocz pewnie Luny i Chili. |
Ja też będę i w sobote i w niedziele mi pasuje :) szkoda tylko ze nie będzie Diesla Loki nie będzie miał z nim poszaleć :(
|
Ja postaram się być albo w sobote albo w niedziele więc będzie miał z kim poszaleć.
Diesel miał duże kuku, mamuśka trzymaj się i wycałuj sierściucha od siory! |
To w takim razie, byc moze, do zobaczenia w niedziele :)
|
Quote:
|
My tez jak cos w niedziele
|
Trojmiejskie wilczaki trzeba sie zmobilizowac i zorganizowac jakies spotkanie, komu pasuje najblizszy weekend ?
|
Można coś pomyśleć :)
|
My bardzo chętnie:) z nadzieją, że Diesel nic nie "odwali" do tego czasu;-)
|
No właśnie! jak tam młody nienajedzony wilkor?:) mam nadzieje że apetyt na szkło już mu przeszedł. Jestem pod wrażeniem jego żywotności i szybkości w powrocie do formy- widziałysmy sie jakoś tuż po ściagnięciu szwów- a był jak nowonarodzony! Dzielniacha!
Co do spaceru to ja niestety odpadam, mam szkołę :| |
Quote:
szkoda, że Was nie będzie:( ale pewnie jeszcze nadarzy się okazja do spotkania:) |
Z czystej ciekawości, bo brzmicie dość zagatkowo ;) co młody odwalił?
|
Quote:
- orzechy laskowe z łupinami - nóżki od kieliszków szt. 2 - kabel od lampki a na rtg wyszło, ze ma jeszcze jakąś słomę zmieszaną z czymś bliżej nieokreślonym:shock: wszystko to spowodowało, że sikał krwią więc rozcinanie, wyjmowanie, kroplówy 3 dni... Po operacji minęły problemy z rozwolnieniem, które zrzucałam na alergię pokarmową, stres itp:) a dodam jeszcze, że w dniu kiedy mieliśmy zdjęcie szwów Diesel na moich oczach połknął kawałek tzw. wkładu z posłania... zanim zdążyłam dobiec, przełknął:? chyba strawił, bo jest ok forma wróciła wilk wilkiem jest znów:twisted: |
Quote:
|
Ojej biedny Diesel, zawalu od tych wilczakowych pomyslow mozna dostac. My mielismy szczescie ze nasz lobuz jest raczej z tych gryzacych/wypluwajacych. Mam nadzieje ze Diesel juz zdrowy i ze niczego nie bedzie juz wykrecal.
A jak reszta ze spacerem w weekend bo cos cicho sie zrobilo? |
Quote:
|
niezły chrzest bojowy Wam urządził:shock:
|
Ciiiszaaa... Nie ma chętnych, czy jak?;)
|
Quote:
|
to fajnie:) w grupie zawsze raźniej:) las? bo plaża raczej odpada ze względu na zakazy;)
|
Quote:
|
jeśli chodzi o miejscufkie to my się dostosujemy;) jesteśmy z Wrzeszcza ale nie ma problemu żeby dojechać, nawet gdzieś za miasto... także proponować proszę miejsce;)
|
Quote:
|
Ale jesli chodzi o spacer, las moze byc, ale jak bedzie ladnie i sucho, juz dzisiaj mialam probke blotnistej milosci, Urcio caly ufafluniony postanowil pokazac jak bardzomnie kocha i upapral mi wszystko.
|
a rzeczywiście:) a to mnie ktoś zmylił, ze cały rok:shock:
|
Quote:
|
Quote:
a do lasu też nie można, ostatnio spotkaliśmy bardzo miłego Pana Leśnika :lol: |
My z kierownikiem - moze tez dołaczymy. Mamy troche planów na weekend- zatem nie bierzemy udziału w umawianiu sie. Ale postaramy sie dostosować!!
|
A no wlasnie co do umawiania sie to kiedy i o ktorej no i w koncu gdzie ?
|
Quote:
co do miejsca, to jak dla mnie może być tak jak poprzednio, czyli BP Sopot... albo kawałek od stacji w prawo, do góry na M.Reja, pod lasem jest parking... myślałam też o Wyspie Sobieszewskiej, plaża... każde miejsce dobre, byle wilki polatały by;) sobota, niedziela, godz. 11.00? |
Quote:
|
Sopot, BP Station, niedziela, g.11.00?
|
Quote:
|
Nam tez!!! Superowo !!! No my naszego Kierownika to nie puscimy .
Ale znam kilka fajnych sciezek powyżej BP :) |
To moze jak kierownik, to i kierowniczka.
I znow nie bedzie spokoju 8) |
Mając wilczaka - nigdy nie ZAZNASZ SPOKOJU!!!
Super Marzena!!! |
Quote:
|
Fajnie, ze ktos sie cieszy ;)
Cicho nie bedzie na pewno... Zwlaszcza przy BP... |
Cicho nie bedzie - ZWŁASZCZA ZE kierownik ujada jak prawdziwy owczarek :)
|
A Garuda jak...?
|
Garuda jak WILCZAK!!!
|
Vuko potwierdza również swoją obecność,czyli tam gdzie ostatnio,przy stacji sopot wyścigi tak jak ostatnio byliśmy na spacerku :):):):)niedziela o 11.
|
Quote:
|
jest Vuko, jest impreza :).
Garudka coraz bardziej szczesliwa... |
My musimy dzis odpuscic :(.
Moze co najwyzej popoludniowy wyskok na plaze... |
My juz wroceni i najedzeni :p, za spacer dziekujemy bylo naprawde milo, dla Urcia chyba za bardzo bo na koniec postanowil przyprawic mnie o zawal serca. Coz dostal po ryju, ale przyjamniej teraz najposluszniejszy psiak na swiecie. Mam nadzieje ze do zobaczenia za tydzien :)
|
Quote:
My za tydzień bardzo chętnie:) |
Quote:
|
No to jak ze spacerem w tym tygodniu? Pasuje tez niedziela o 11?
|
Raczej pasuje. Moze bedziemy tez z Daria i Lokim (Dekadent) :).
Ale wtedy na pewno spokoju nie bedzie - Garuda malemu bardzo matkuje i jest zazdrosna mocno, pilnuje i broni... Jej dziecko :shock: |
Fajnie ze bedziecie
Quote:
|
spoooko, to my weźmiemy Szamanka będzie bronił Dieselka:P to jego przybrany synek;)
|
No normalnie... Cos trzeba zrobic :)
|
Quote:
|
Nam pasuje :) akurat odwiedzamy 3miasto to chetnie sie spotkamy :) Loki będzie zachwycony :D
|
Quote:
|
Dzieki za spacer! Bylo super! Garudka MOCNO zadowolona :). I ja tez zadowolona :)
|
My tez dziekujemy za spacer, w koncu wszystkie sobie polataly.
Urcio erotoman chyba mysli ze sie zabujal w Garudce bo w samochodzie mialam wyjce i piski a teraz w domu taki smutnawy, lezy w oknie w sloneczku i nawet z Karolkiem nie chce sie bawic, tylko wzdycha :lol: A i jeszcze bardzo chcialam przeprosic Lokiego ze Urciowe erotomanskie zapedy musialy tez jego dotyczyc :rock_3 moze po prostu za bardzo Garudka pachnial |
Calkiem mozliwe, ze pachnial, wczoraj Garuda byla na spacerze z malym i wieczorem po mieszkaniu szalaly :).
Garudka ma dzis happy day, nie dosc, ze spacer, to obiad full wypas! Biedny Urcio, zakochany... |
5 Attachment(s)
Kilka fotek w miarę wyszło;)
|
my też dziękujemy za fajny spacer,Vuko miał możliwość nawet pobiegać bez smyczy,pogonić trochę maluchy:)
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 12:04. |