![]() |
Quote:
|
Quote:
06.10.2012 JKWPR Kępice M.Czerniakowski otwarta doskonała CWC, Zwycięzca Rasy, najlepsza suka 02.09.2012 XXIV KKWPR Włocławek B.Larska pośrednia doskonała CWC, najlepsza suka :) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://www.wolfdog.org/site/pl/gallery/pic/182044/ (wybralam takie z najmniejsza iloscia futra, zeby bylo najbardziej prawdopodobne, a kolor, a raczej jego brak, to wina słońca i ustawień ekspozycji ;)) z góry dziękuję ,Lucindo :gent |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PAMIR Lupusek - klasa beby AMALTEI Nemo me impune lacessit - klasa młodzieży |
Quote:
|
Quote:
Werwus Cwany Wilk otwarta doskonała ale jeszcze ktoś był tylko nie mogę znależć katalogu, bo musiałem uznać wyższość psa w porównaniu:( |
Quote:
ale proponuję to sprawdzić:) |
W obliczu cudu, jaki mnie dzisiaj spotkał, głupio mi dalej prosić, ale skoro powstaje lista życzeń, to ja też się nieśmiało dołączę: proszę o dodanie Ulvarkowi J.Ch.PL, J.Ch.LT, Ch.PL (skany dyplomów wysłałam).
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
tylko, że teraz mam taki komunikat You have exceeded daily limit of queries to database. Register to increase the limit or wait 24 hours. Your current daily limit is: queries |
Quote:
|
Quote:
wylogowałem się z forum zalogowałem się na ogólnym i to samo... |
Tam na glownej, po lewej stronie sie zalogowales? Powinno byc ok, takie cos wyskakuje zwykle jak sie nie jest zarejestrowanym badz zalogowanym
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 22:36. |