![]() |
Quote:
Garo tez sie podlaczyl:p |
10-12 07 Wawa Między Nar
|
No ja wszystkim dziękuje serdecznie. Czambor jeszcze bardziej bo te wszystkie suczyska mu tak zawróciły w głowie, ze cały czas śpi i nogami macha. O wzdychaniu nie wspomne.
Pogoda była super, atmosfera jak w rodzinie i tak trzymac. Gratulacje dla wszystkich. No i potwierdzam Grejs nie ma jajek :D sprawdzaliśmy |
Oprocz fotek, wyniki tez zamiesccie tutaj.:) Nie watpie, ze Margo lada dzien je zamiesci, ale jak sama pisala ostatnio ma malo czasu, wiec dajcie tez te wyniki tutaj prosze.:)
|
Quote:
|
Hihihi, my też bardzo dziękujemy za spotkanie ;) Udało się uniknąć starcia z groźnymi sukami, więc K-lee jak najbardziej zadowolona :) Fajnie było zobaczyć tyle nowych twarzy i starych znajomych, Kati podbiła moje serce :)
I mam nadzieję, że następnym razem uda mi się bardziej zintegrować i pogadać z "nowymi" wilczakowcami ;) My zaraz ruszamy na trening z szampanem :) |
Quote:
No ale sobie to odbijemy następnym razem :) |
Wychodzi mi z wyliczeń, że synek czyli Zygzak zakończył w Łodzi swój dorosły championat Polski? Czyli podtrzymuje tradycję szczęśliwej dla nas Łodzi:) No i res-Cacib, w randzie Caciba bo Balrog przecież jest już od dawna Interem :)
Bardzo jesteśmy dumni z dziecięcia (za dwa dni kończy 2 lata to już chyba wstyd mówić o dziecięciu:p) :grosscool Gia.. dobrze mi się wydaje, że K-lee od wczoraj jest Młodzieżową Championką Polski? ;):beerchug2 (mówiłam, że to myk-myk)8) |
Ja tez dziekuje za mile spotkanie ze znajomymi - poznalam nowych liudzi z fajnymi maliuchami. Synek tez pokazal co umie- gratulacje.
My do domu dojiechalismi dobrze Milo juz ma na liscie i moj spiwor ( byl w klatce) kedy bede zyc ( idziemi spac teras we 4 ) napisze to co mi bylo troche dziwne przy sedziowaniu testow psichicznych. aaa komu interesuje wynik - okazuje sie ze moka suka jest baaardzo bojazliwa :) :twisted: dobrze ze powiedzieli :) a to niewiedzialam nawet :) |
Dziękujemy wszystkim za mile spędzony czas na ringu i przy piwku (choć nie wszystkim było dane się napić :cry:) Bure były tak wyczerpane że w całą drogę do domu nic nie robiły tylko spały :lol:
Gaga Zygzak już od miesiąca jest CH. Pl ;-) coś ten majowy weekend na matematykę wpłynął :lol::lol::lol:;-) Jeszcze raz Gratki Wygranym :p |
Po odespaniu ponad 30 godzin niespania dołączamy się do podziękowań. Było bardzo sympatycznie, mimo że słońce grzało niemiłosiernie. Mila, bidulka, została oceniona najgorzej (tj. ostatnie 4 miejsce), jednak wiem, że czuła się wspaniale - tyle nowych wilczych zapachów, całusków etc. Czasami wprowadzała mnie w niezłe zakłopotanie np. w trakcie oceny wypięła się na sędziego dupalem i z gracją zaczęła się drapać za uchem. Widać za mało pracy włożyliśmy w jej kulturę osobistą:) No nic, wierzę że następnym razem będzie lepiej.
Oczywiście, gratuluję wszystkim wygranym, zwłaszcza że noty były niewątpliwie zasłużone. Coż jeszcze...jeszcze raz wielkie dzięki, szczere gratulacje i do zobaczenia w krótce. |
Quote:
Pozdrowienia dla Oli i jej przemiłej mamy. Ach, i Tobie życzę szybkiego powrotu do zdrowia, słyszałam, że noga w gipsie... |
Quote:
Zła mamuśka, zła... |
Quote:
|
Quote:
Teraz czuję, że mam tyły w kontaktach wilczakowo-towarzyskich. Ola już poznała trochę ludków i psiaków a ja...:cry: Oj będzie co nadrabiać jak już będę mógł chodzić. Jeszcze 3 miesiące... Serdeczne pozdrowienia od całej naszej trójki-Oli, Ardala i ode mnie-wielkiego nieznajomego hehe |
Quote:
Nasze suczyska sa piekne i cala czworka zasluzyla na podium, tylko sedzia nie chcial dac nam ex aequo!!! ;-) Jesli chodzi o przygotowanie to coz... TERAZ dopiero wiemy jak to powinno wygladac :D, a itak nie do konca :P Dzieki temu Maluchy daly nam za to mnostwo okazji do smiechu i wlasnie! najwazniejsze!!! Atmosfera byla super! Warto bylo jechac, aby spotkac tak wiele wspanialych osob! A moze poprostu wlasciciele i oczywiscie wspolwlasciciele8) wilczakow, a takze Panie wilczakow (zeby Madzia nie krzyczala na Dannego;-)) to ludzie o tak wspanialych osobowosciach?!:rock_3 Pozdrawiamy wszystkich, ktorych mielismy przyjemnosc spotkac i czekamy na kolejny meeting :lol: |
Ależ oczywiście, my z Milą mamy permanetnie podniesione uszy do góry:) Wiem, wspominam całą imprezę z uśmiechem na twarzy. Dzięki za przemiłego posta i ściskam serdecznie. Dajcie znać kiedy macie ochotę się spotkać - może tym razem Choszczówka, albo Zegrze?
|
Quote:
I debiutantom tez ;) |
Było zajefajnie . Mila wszystko do gory więcej spać proszę . Furiaci dzięki wielkie za miłe słowa. Fajosko było siedzę dzisiaj cały dzionek i robię projekt wy już wiecie wszyscy z Braterstwa czego uszy wszystki po opadają. Pozdro . Jacek czy Tonic w okolicznych sklepach jeszcze mają ????????
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:11. |