![]() |
Asi za hodinu budeme vyrážet do Hostivaře, kdyby měl někdo zájem se přidat. Třeba se tam potkáme, případně je tady o pár příspěvku zpět na mě kontakt.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A to jste venku neumrzli 3 hodiny... :lol: Pánečci, psům to pochopitelně nevadilo dokážu si to představit. Holky taky baví běhat venku, hlavně teď když je tolik sněhu, Eimi vždycky sejme malou do závěje. Já jsem teda, jako cibule, ale je nám fajn. Kdo by měl zájem klidně dojeďte na Vysočinu... :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Stelo do diskuzi s tematem feminismu bych se mozna nepoustel...Toto je tvuj osobni problem, nemela bys ho zobecnovat. V mem pripade byl prispevek myslen naprosto unisex.
|
Quote:
|
Jeste pro upresneni, mozna jsem to mel rict driv. Jim nedorazil vubec. No rozhodne me to spis pobavilo. Ted uz chapu, ze mel asi problemy navleknout psovi obojek. Ze me to nenapadlo hned. Omlouvam se Jime.
|
Quote:
|
I tohle se stává v době moderních komunikací? Jestli Terka myslela tím co věčně nestíhá mě, tak se k tomu klidně přihlásim, ale aspoň se ozvu, že to neklapne podle plánu a jak dál...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 20:43. |