Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Různé (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   ČSV z Prahy 10 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=12858)

JIM 01-02-2010 15:24

Asi za hodinu budeme vyrážet do Hostivaře, kdyby měl někdo zájem se přidat. Třeba se tam potkáme, případně je tady o pár příspěvku zpět na mě kontakt.

jerabekj 01-02-2010 16:11

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 274093)
Asi za hodinu budeme vyrážet do Hostivaře, kdyby měl někdo zájem se přidat. Třeba se tam potkáme, případně je tady o pár příspěvku zpět na mě kontakt.

škoda že mákám ... my jdem až z práce, rovnou na cvičák od 18:00

Ajry 02-02-2010 09:26

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 274093)

Tak hlavne ,abys tam Jime dorazil. Posledne jsem na tebe cekal 20 minut ve snezeni. No ja to prezil, ale druhym se to treba libit nebude.

sdivokoukrvi 02-02-2010 09:29

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 274378)
Tak hlavne ,abys tam Jime dorazil. Posledne jsem na tebe cekal 20 minut ve snezeni. No ja to prezil, ale druhym se to treba libit nebude.

Ale prosím tě, většina lidí to přežije,copak nevenčímě svoje pesany i v nečasech? a jako majitel 2čsv bys měl vědět že sou to experti ve zdržování. Arya by mohla dávat lekce. A to já nesnáším, když jdu někam pozdě

Ajry 02-02-2010 13:13

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 274379)
Ale prosím tě, většina lidí to přežije,copak nevenčímě svoje pesany i v nečasech? a jako majitel 2čsv bys měl vědět že sou to experti ve zdržování. Arya by mohla dávat lekce. A to já nesnáším, když jdu někam pozdě

Neomlouvej ho..........

JIM 02-02-2010 14:27

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 274378)

No dorazil, byli jsme tam 3hodiny. Dobře jednou to nevyšlo, neuvědomil jsem si, že musím být ve škole delší dobu, ale pranýřovat mě tady vážně nemusíš. Získal jsi svou zkušenost se mnou, tak se jí drž, mně se vyhýbej a navazuj styky s jinými lidmi.;)

Stela 02-02-2010 15:47

A to jste venku neumrzli 3 hodiny... :lol: Pánečci, psům to pochopitelně nevadilo dokážu si to představit. Holky taky baví běhat venku, hlavně teď když je tolik sněhu, Eimi vždycky sejme malou do závěje. Já jsem teda, jako cibule, ale je nám fajn. Kdo by měl zájem klidně dojeďte na Vysočinu... :lol:

Ajry ... pokud ti vadí 20 minut... Tak asi pravděpodobně nemáš doma ženskou. Přítel na mě "řve" pořád ať už jdu, jenže ono než všechno nachystáš to dá trochu času on si neuvědomuje, že chystám psi (obojky (postroje), vodítka - teď pro štěně pamlsky, zamykám...atd) a sebe a on si vezme jenom bundu a jde.
Pokud ti nestojí za to čekat nemusíš ;-). A jak píše Terka zdržovači jsou dokonalí, hlavně když někam jedeš a musíš j zavřít - to si chtějí hrát nejvíce :)

sdivokoukrvi 02-02-2010 16:18

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 274486)
Neomlouvej ho..........

jako promiň ale neomlouvám, jen se mi zdá, že takové situace neznáš

sdivokoukrvi 02-02-2010 16:23

Quote:

Originally Posted by Stela (Bericht 274550)
A to jste venku neumrzli 3 hodiny... :lol: Pánečci, psům to pochopitelně nevadilo dokážu si to představit. Holky taky baví běhat venku, hlavně teď když je tolik sněhu, Eimi vždycky sejme malou do závěje. Já jsem teda, jako cibule, ale je nám fajn. Kdo by měl zájem klidně dojeďte na Vysočinu... :lol:

Ajry ... pokud ti vadí 20 minut... Tak asi pravděpodobně nemáš doma ženskou. Přítel na mě "řve" pořád ať už jdu, jenže ono než všechno nachystáš to dá trochu času on si neuvědomuje, že chystám psi (obojky (postroje), vodítka - teď pro štěně pamlsky, zamykám...atd) a sebe a on si vezme jenom bundu a jde.
Pokud ti nestojí za to čekat nemusíš ;-). A jak píše Terka zdržovači jsou dokonalí, hlavně když někam jedeš a musíš j zavřít - to si chtějí hrát nejvíce :)

Muheh mě na zdržování stačí chlap, kdybych mu měla vyčítat takovýhle situace tak mě asi zabije. Nesnáším chození pozdě ale když 10min čekám na něj a pak najednou arya musí všude něco čmuchat, takže ujede vše co dá, no pak čas hold nenaberu. Prostě stane se i v lepších rodinách. Ale u vlkařů smer si zvykla že choděj pozdě, znám i člověka co snad nechodí včas. Hold si vezmi knihu, MP3 a čtu si, nebo cvičím aryu

Stela 02-02-2010 17:30

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 274576)
Muheh mě na zdržování stačí chlap, kdybych mu měla vyčítat takovýhle situace tak mě asi zabije. Nesnáším chození pozdě ale když 10min čekám na něj a pak najednou arya musí všude něco čmuchat, takže ujede vše co dá, no pak čas hold nenaberu. Prostě stane se i v lepších rodinách. Ale u vlkařů smer si zvykla že choděj pozdě, znám i člověka co snad nechodí včas. Hold si vezmi knihu, MP3 a čtu si, nebo cvičím aryu

Ano na chlapa čekat můžeš, ale když se zpozdíš ty (která děláš vše) tak je problém... ALe čert to vem ...

sdivokoukrvi 02-02-2010 17:54

Quote:

Originally Posted by Stela (Bericht 274601)
Ano na chlapa čekat můžeš, ale když se zpozdíš ty (která děláš vše) tak je problém... ALe čert to vem ...

přesně, na ženkouse čeká s plnou hubou keců, ale to, že i chlap zdržuje je věc druhá. A když se k tomu přidá čévéčko, je jasný jak to může dopadnout

Stela 02-02-2010 18:08

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 274615)
přesně, na ženkouse čeká s plnou hubou keců, ale to, že i chlap zdržuje je věc druhá. A když se k tomu přidá čévéčko, je jasný jak to může dopadnout

:lol::lol::cool3

Ajry 02-02-2010 18:19

Stelo do diskuzi s tematem feminismu bych se mozna nepoustel...Toto je tvuj osobni problem, nemela bys ho zobecnovat. V mem pripade byl prispevek myslen naprosto unisex.

sdivokoukrvi 02-02-2010 18:27

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 274638)
Stelo do diskuzi s tematem feminismu bych se mozna nepoustel...Toto je tvuj osobni problem, nemela bys ho zobecnovat. V mem pripade byl prispevek myslen naprosto unisex.

já spíše myslím, že dizkuze začala po příspěvku s maximální netoleranci zpoždění, i já jsem čekala, nevím kolikrát na lidi na venčení, ale nebudu to nikde rozmazávat. To bylo trošku zbytečný. Naše debata už byla mimo téma, a tím to se omlouvám všem, které to naštvalo. Myslím, že ani jedna znás není feministka, a ani na žádný sexismus zde nenarážela

Ajry 03-02-2010 10:38

Jeste pro upresneni, mozna jsem to mel rict driv. Jim nedorazil vubec. No rozhodne me to spis pobavilo. Ted uz chapu, ze mel asi problemy navleknout psovi obojek. Ze me to nenapadlo hned. Omlouvam se Jime.

sdivokoukrvi 03-02-2010 15:54

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 274871)
Jeste pro upresneni, mozna jsem to mel rict driv. Jim nedorazil vubec. No rozhodne me to spis pobavilo. Ted uz chapu, ze mel asi problemy navleknout psovi obojek. Ze me to nenapadlo hned. Omlouvam se Jime.

To je pak jiná

Undertaker 04-02-2010 09:23

I tohle se stává v době moderních komunikací? Jestli Terka myslela tím co věčně nestíhá mě, tak se k tomu klidně přihlásim, ale aspoň se ozvu, že to neklapne podle plánu a jak dál...

sdivokoukrvi 04-02-2010 09:50

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 275441)
I tohle se stává v době moderních komunikací? Jestli Terka myslela tím co věčně nestíhá mě, tak se k tomu klidně přihlásim, ale aspoň se ozvu, že to neklapne podle plánu a jak dál...

ne tebe sem tím nemyslela:p měla sem na mysli třebas Pepu s Manim , kterým stojím před barákem a o půl hodiny neli dýl čekám, ža vylezou. Což bývá opruz, a na tebe se čeká v teple na hlaváku, to je v klidu. Pes si loví holubi nebo lidi a já si čtu

JIM 05-02-2010 08:13

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 274871)

Omluva není úplně na místě.;) Co se týká obojku, tak s jeho "instalací" problém rozhodně nemám.

sdivokoukrvi 05-02-2010 09:31

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 275878)
;) Co se týká obojku, tak s jeho "instalací" problém rozhodně nemám.

Tak to se máš, to mi občas máme:lol:Arya umí bejt potvora, nejhorší je nandavání postroje či dečky:twisted:

All times are GMT +2. The time now is 20:43.