![]() |
Juz machaja ogonami???
nie wierze! :shock: ale sa takie pieknosci ze nie wiem jak mozecie je oddac, i to obcym ludziom :wink: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Matko! Mam urwanie glowy w pracy ale zajrzalam na strone Peronowki i odjechalam ! A potem w domu ogladalm seans filmowy w odcinkach "Pelzajace chomiki" :cheesy: Qrcze! Jak jak Wam zadroszcze !! Chyba bym nie spala :mrgreen: |
Od jakiegos czasu zaskoczylo mnie dziwne zachowanie szczeniakow. Podczas zabawy kolo klatki jeden z nich, a czasem nawet wszystkie zrywaly sie, pedzily do klatki, by chwile potem wrocic. I to bez wzgledu na pore dnia. Gdy zaczelam zerkac na zegar okazalo sie, ze takie dziwne zachowanie powtarza sie w regularnych odstepach, a dokladnie co 5 minut. Nigdy sie z czyms takim u szczeniakow nie spotkalam. Wlasnie dzis przegladalam zdjecia zarejestrowane przez kamere i wpadlo mi w oko, ze szczeniaki sa na wszystkich fotkach. I tak zagadka zostala rozwiazana: male nie chca pozwolic, aby kamera wyslala na siec puste zdjecia i co 5 minut (bo co tyle jest aktualizowany obraz) pedza do zdjecia, aby zaraz potem wrocic do przerwanej zabawy. Ma to dodatkowy plus, bo ludziom wydaje sie, ze maluchy grzecznie sobie spia i nikt nawet nie przypuszcza, ze tuz poza zasiegiem oka kamery w najlepsze trwa imprezka.... :mrgreen:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Gaga, robisz złoty interes, zostaniesz milionerką - pomyśl o tych wszystkich reklamach piwa, filmach historycznych, kalendarzach z wilczakami zamiast wilków, teledyskach z panami w stylu "mammoni" biegającymi za wilczakami po ośnieżonym lesie... i Cheitan w roli głównej jako naturalny samorodny talent..... No, no - Cymbałki jako przyszłe gwiazdy filmu - to chyba lepsze niz wystawy? :wink: |
Quote:
|
E tam nici... bedzie "nowa wyselekcjonowana linia" :mrgreen:
|
zobaczcie jak juz madrze patrzaja :cheesy:
http://www.zperonowki.com/pics/galle...1-17-Chei4.JPG |
Quote:
|
Nie chcę nikogo straszyć :D , ale wyraźnie widać, że mały już coś kombinuje....
http://www.zperonowki.com/pics/galle...1-17-Chei4.JPG :mrgreen: |
Hmmm..uprasza sie Obywatelke o nie czepianie sie naszego wilczaka...bo powiem Gidze :twisted:
:cheesy: |
Jakiego tam "naszego wilczaka"?
wilczaki to dobro wsppolne, ogolnonarodowe :cheesy: |
Quote:
A zwłaszcza Cymbałki, bo tak się do nich na necie przywiązalismy, ża aż strach.... Czy nie sądzicie, że każdy z ich nowych właścicieli powinien podpisać zobowiązanie, że od czasu do czasu da nam znać na forum jak się rozwijają i co u nich słychać.... ? :mrgreen: |
Quote:
I w nosie mam dobro narodowe......narod poradzi sobie bez nas :diablotin |
Quote:
Quote:
|
tak tak wielkie szczęście!:))
|
Dzisiaj zostalam pogryziona, obsliniona, oszczekana i ubranie mam w strzepach. OK, tzn mialabym, gdyby Gremliny mialy zeby. Jolly od nich wieje, Bolo zaczyna miec nocne koszmary. Nawet Juzio do nich nie wchodzi, bo z jednym by sobie poradzil, ale cala banda to juz jak piranie.... :twisted: W pokoju polozylismy "dywan dla szczenikow", ktory oprocz tego, ze nadaje specyficzny zapach psiej nory :evil: , to pozwala Maluchom maszerowac po calym pokoju - dzis obudzilam sie z trojka chrapiaca za moim lozkiem... :)
Ale mlode potrafia juz wiele wiecej: - szarpac ofiare - dzieki temu szata Balroga robi sie z dnia na dzien coraz gorsza (o ile moze byc jeszcze gorsza) - biegac - choc narazie tor ich ruchu powoduje, ze pierwszy lepszy policjant wyslalby je na izbe wytrzezwien - skakac - tzn tak im sie wydaje, bo jeszcze nie nauczyly sie ladowac - zabierac kosci (czyt dominacja) - choc nie bardzo im to wychodzi, bo w konfrontacji z Jolly jest 1:0 dla Jolki, a w konfrontacji z Belka jest 1:0 dla Belki.... 8) - poradzic sobie w zyciu - probuja wycisnac mleko ze wszystkiego co ma cztery nogi i siersc. I zabierac jedzenie wszystkiemu co ma cztery nogi i siersc. Zdecydowanie maja to po cioci, ktora zostawia swoja miske, a wyjada innym - do siebie wraca dopiero, gdy u innych miski swieca pustka... 8) |
a to mali spryciarze - wiedzą, co robić :twisted:
|
All times are GMT +2. The time now is 08:16. |