![]() |
Ja tez jak przegladalam fotki - Mietusek :)
|
Wiadomo już, dokąd szczeniaczki wyjadą? Może jakiś trafi na podlasie? :)
|
Quote:
Moje panny już się szykują na przyjęcie nowej siostry |
Quote:
|
Quote:
O! To będzie szczekał po angielsku :shiny |
Dziewczynki: okolice Krakowa, Torunia i Warszawa
Chłopcy: Łódź, Holandia i Szkocja Melduję, że dziewczynkom stanęły uszyska i raczej nie "na chwilę" :twisted: |
Quote:
swoją droga to będzie niezły miks: czechosłowackie wilczaki z Polski o hiszpańskich imionach żyjące w Wielkiej Brytanii i Holandii ;) Quote:
|
Magda będą fotki, ale dopiero w środę :) Niestety muszę czekać na odwiedziny koleżanki z aparatem ;)
Ale na teraz fotka Cherrinki z telefonu :) http://dl.wolfdog.org/g/19/191943.jpg Niestety się mi wgrało nie w tą stronę... :) |
No to imienia chłopców:
TRANQUILO RAYO DE SOL TRANQUILO BRISA DE VERANO TRANQUILO AMAR DE LAS SOMBRAS Admin się ucieszy :twisted: |
Jakie piękne pogodne imiona, idealnie pasują do tych słodkich aniołków <3
|
ahoj Ewa,
vidim, ze si uz dala fotky !! Su strasne zlaty; To su ale buckovia !! Asi im chuti jest. Aj mne sa paci Matusik s jeho uskami . Uz sa tesim na dalsie fotky, ked budu trosku vacsi. diki |
Mietusek wciaz rzadzi :)
|
Zgadzam sie Mietusek jest wciaz genialny, do moich ulubiencow dolaczyla tez Morelka :p
|
Jakie fajniaki słodziaki:) dziewczyny wyglądają jakby na tych swoich uszkach szykowały się do odlotu :D
|
hihihihi, co fotki to lepsze :D Miętusek jaka klucha :D :D
|
Stone :) jedno ucho jakby już myślało "wstaję, wstaję, bo jestem już bardzo dorosłe", drugie zaś "a możemy jeszcze zostać sceniaczkami?"
|
pierwszy miesiac za nimi :)
|
Fajowe słodziaki:)
A ja uwielbiam głębię spojrzenia Canarinio♥ |
4 Attachment(s)
No to już mogę wyjawić :lol:
Moją niezmienną faworytką była Cherrinka - Pata de Plata i to ona zostanie naszą pierwszą Wilczaczką :drinka Ta, z czerwonym sznureczkiem :) |
All times are GMT +2. The time now is 03:49. |