![]() |
|
Anczer i Diesel Welkoscyrz w TVN na starcie tegorocznego marszu przeciwko bezdomności zwierząt "Krok do Domu".
http://fakty.tvn24.pl/marsz-do-domu,349499.html |
Czyje wilczaczki są w nowym teledysku Donatana?
|
mój typ to Atman i Barbelo :)
|
Ano moje, słowo się rzekło i trzeba dotrzymywać umów. A teledysk nakręcony już wiele miesięcy temu.
|
Poza "wilkorami" :), dla mnie -po całości- wartość utworu: zerowa. :?
Chyba jednak pochodzę z czasów, gdy do utworu muzycznego zachęcał poziom dzieła a nie kręcące się miednice. :lol: |
|
Quote:
Jak nic - piękne odzwierciedlenie naszej kultury! Murzyński taniec, murzyński łańcuch na szyi artysty Donatana... nie ma co - "słowiańskie" rytmy :twisted: |
Jak dla mnie cała piosenka jest taka jak widać na obrazku " z du..py". I gdybym wiedziała, gdy godziłam się na teledyski, że tak to będzie w przyszłości wyglądało to bym się nie zgodziła - bo reklama dla tej rasy w tego typu produkcjach jest dość mierna ;/ Ale zaczynaliśmy od Równonocy i inne były ustalenia;/ Jedyny plus to socjalizacja dla psów - bo parę godzin na planie, w hałasie z kamerą itp...I nic w trakcie nie zniszczyły;) śmiać mi się tylko chcę, bo scena w której Atman się oblizuje i idzie w stronę kamery to scena, gdy ja stoję obok a w ręku trzymam kurczakową pierś ;)
|
Quote:
Źle się dzieje w kraju Słowian....... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
Swoją drogą mina młodej bezcenna ♥ :) |
Quote:
Nie mam nic przeciwko MĄDREJ promocji rasy... ale takie klipy "o zobacz, jakie zaje**ste wilki, sprawmy sobie takie i my" niestety często robią więcej złęgo niż dobrego :( |
Quote:
|
Quote:
|
hahahaha, dobre ... juz wiele razy zdarzalo sie ze ludzie mowili ze maja wilki w domu a potem okazywalo sie ze to jakas wariacja na temat owczarka :D
|
Quote:
|
W 47 sekundzie pojawia się wilczak, czy to tylko coś podobnego? :P
https://www.youtube.com/watch?v=ZTidn2dBYbY#t=47 |
All times are GMT +2. The time now is 00:34. |