![]() |
Quote:
Popatrz na takiego Balroga - w domu poczciwy Juzio przez "u otwarte" :wink: , a tylko pojwi się na wystawie, a jego szatański, wilczy wdzięk od razu porywa sędziów... :roll: :D |
Quote:
|
Dwa są z Władcy Pierścieni-potężny Gothmog był jednym z Balrogów (!) , Demonów Ognia. Tak więc z Juziem w jednej ławce siedział i z pewnością to zaowocuje :D
Gwaihir-król wielkich orłów, wysłannkik boskiego Manwego, Władcy Powietrza i Sklepienia Niebieskiego, uratował Froda i Sama przed erupcją Góry Przeznaczenia ;) tak więc może jedna dobra i szlachetna istota wśród piekielnych hord 8) oby i to wróżyło dobrze, niech więc Gwaihir z Peronówki będzie szybki, lotny, śmigły, żwawy, a jednocześnie piękny, dostojny, istny duch wiatru ;) Oczywiście wszystkim szczeniakom życzę powodzenia na życiowej drodze :mrgreen: |
Quote:
|
A czemu szkoda???
|
no bo skoro hermetyczna to jak dołączyć mimo ogłoszeń?
:shock: |
Seba, hermetycznosc jest przykrywka...co by sie roznorakie instytucje przykoscielne, zwalczajace sekty, nie czepialy ze podczas wakacji organizowane jest jakies zbiorowe pranie mozgu :mrgreen:
A poza tym z ta hermetycznoscia to jak ze snobizmem : kazdy na to pluje i ze Fe! i Ohyda! ale tylko wtedy gdy jest poza tym zepsutym do cna srodowiskiem:) I to juz Krasinski w "Nie-Boskiej Komedii" udowodnil , ino ze tam szlo o sfery :wink: |
Quote:
Margo, Przemku ! MOJE WIELKIE GRATULACJE !!! Juz wczesniej się dowiedziałam, ale dopiero teraz mam okazję i czas. Ale sie będzie działo ! I pomysleć, że dwa porody w jednym dniu Wam sie trafiły - jak wyście dali radę ? :shock: I jak teraz sobie dacie ? :twisted: Matko, taka banda, z dwóch "gniazd", jak wy je upilnujecie, by wam sie nie pomieszały ??? Przeciez wstążeczki sobie te małe nicponie szybko mogą zdjąć, przypuszczam... :ghost_2 |
Quote:
|
Ja teraz dopiero od daawna weszłam pierwszy raz na forum i dopiero zobaczyłam - gratulacje :D.
|
Hehe :)
Margo przed snem zrobila jeszcze nowe fotki:) Fantastycznych i Gamoni :) |
Gwaihir to suczka? :shock: yyyy.... eeeee... ja, ten, tego... ja ich nie odróżniam! :D
|
Quote:
|
Więc ja również dołączam do gratulacji. Wiem, dobre 3 dni "po" ale w pracy wakacyjnej miałem urwanie głowy i za...kręciołek :) No i w necie nie byłem od zeszłego wtorku. Tzn byłem - maile sprawdzałem i szedłem spać. A tu taka niespodzianka :) No no no.
|
I my przyłaczamy się do wielkich gratulacji!!!
Też jestem zdziwiona, ze suki się tak świetnie zgrały... To niesamowite! Fajne szczeniaczki i dużo ich. Nie mogę się już doczekać spotkania w Peronówce! Ale będzie z nimi zabawa! Świetna gromadka! GRATULACJE dlas Was Margo i Przemku, i dla Waszych dzielnych suczek - Jolki i Belci! |
Quote:
|
Rodzina na urlopie, więc zarówno w swoim jak i w ich imieniu składam â Peronówceâ lekko spóźnione gratulacje :D a małym Wilczakom życzę aby trafiły do dobrych i wyrozumiałych właścicieli.
Konrad |
Quote:
.... potem to juz kazdego idzie poznac..... Bo kazdy psiak jest inny.... Nawet jesli na pierwszy rzut oka wygladaja tak samo... ;) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Wiec te imona nie sa takie piekielne, jakby sie wydawaly... ;) Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Przemek, jak tam sobie radzisz sam? 8)
Masz nowy aparat ( :twisted: ) i tak malo zdjec... 8) i z wazeniem szczeniakow tez srednio Ci idzie... ;) za to miot F juz calkiem fajnie wyglada... :D |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 18:24. |