![]() |
Ja nie mogłem spać bo cały czas śniły mi sie te zastawione stoły, nalewki i Kacha. Dzięki za zdjęcie dnia jest super. Pozdrawiam. Strona do klubu jest już gotowa więc myśle, ze dziś wieczorem powinny pojawić się już informacje. :)
|
|
Link widać trzeba sobie skopiować, bo z jakiegoś powodu się przełamał, a nie powinien :/
|
No już troszkę zdjęć jest, fajnie :p
Chciałam Wam jeszcze cichutko powiedzieć, że zrobiłam Przemkowi TAKIE zdjęcie, że normalnie ...aż ślinka cieknie :oops: ;-) ;-) Jak go nie wstawi do galerii, to sama je tu pokażę :twisted: |
O filmik już się wyświetla w poście, a wczesniej nie chciał, hmmm...
|
Quote:
|
My również serdecznie dziękujemy za spotkanie, miło było znów was zobaczyć, niektórych poznać! Szczególnie Ronę, która myślę że może mieć teraz mega problem, zresztą jak Kasia Imbuskowa i Aneta z Krzysiem ;-)
Było super, jedzenie pyyyyycha :shock:, na sianie ciepło i wyspać się można... Szkoda, że musieliśmy wracać tak wcześnie. Psiaki też zadowolone szczególnie z dłuuuuugich spacerów i kąpieli, były tak zmęczone, że nawet Licho w drodze powrotnej zasnęło :twisted: P.S. Manu masz piękne stadko :p |
No pięknie... Aneta, to ja się na Ciebie natykam na coraz to różnych forach (kocim, końskim), a na spotkaniu Cię przegapiłam :shock: Choć możliwe, że gadałyśmy, tylko ja nie wiem, że to Ty :roll: ;-)
|
Quote:
|
Bonitowaliśmy nie tylko wilczaki ale i:
http://img294.imageshack.us/img294/8052/dscf1098hf2.jpg |
Quote:
|
Ale po lewej, stojąc naprzeciwko płotu, tak ? Bo po prawej to był evikzegar. To coś kojarzę, choć chyba bym Was nie rozpoznała teraz... :roll:
|
Tak, po prawej był Evikzegar i my ;)
|
Po prawej "K-lee fornija"... :lol:
A my po lewej. |
Quote:
Nie nie teraz poprawna pisownia to Kali california. :))) Po prawej byliśmy my, a Aneta na końcu płotu. |
Hi hi... na końcu płotu to była April a nie ja... :lol:
|
Quote:
Tam to ja wzrokiem nie sięgam. :) |
Special Thanx :Rose to Margo & Przemek for the Great Weekend.
And Thank you all, for the sociabillity 8). Groette Martine. |
Gia też dobrze kojarzę... :-)
Załadowałam swoje zdjęcia do galerii (bo jednak Przemek otrzymał ich i tak dosyć, ja to jednak szybciej załatwiłam) - ale Margo lub Przemek tak je skutecznie zaszufladkowali, że nie wszystkie mogę znaleźć teraz... :roll: :lol: Lub jeszcze ciągle są w fazie akceptowania. |
|
All times are GMT +2. The time now is 19:10. |