Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Různé (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   ČSV z Prahy 10 (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=12858)

JIM 05-02-2010 16:58

Raven s tím nemá problém, občas se teda ošívá, proč ho otravujeme s nějakým trapným obojkem, ale jinak ho celkem klidně snáší. Občas si teda chytí vodítko, protože si myslí, že ho umí vzít lépe do ruky, ale to ho přestane po pár desítkách metrů bavit, jelikož při venčení potká vždycky spoustu mnohem zajímavějších věcí než je vodítko.:)

sdivokoukrvi 05-02-2010 18:22

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 276017)
Raven s tím nemá problém, občas se teda ošívá, proč ho otravujeme s nějakým trapným obojkem, ale jinak ho celkem klidně snáší. Občas si teda chytí vodítko, protože si myslí, že ho umí vzít lépe do ruky, ale to ho přestane po pár desítkách metrů bavit, jelikož při venčení potká vždycky spoustu mnohem zajímavějších věcí než je vodítko.:)

No Aryška tak ve 4 měsících začla utíkat v okamžiku kdy sem ji chtěla dát vodítko, nešla třeba 15min chytit a ani na maso nepřišla, díky bohu ji to přešlo a teď stačí mít v ruce vodítko, že se jde ven a už ji mám před sebou

Ajry 22-02-2010 13:34

Co venceni? Nejdete nekdy zas do Hostivarskeho lesoparku?

sdivokoukrvi 22-02-2010 14:08

Nebo nechcete někdo prozkoumat taje divoké šárky?:lol:

Ajry 22-02-2010 14:13

My tam vsechno uz zname, nic utajeno nam nezustalo. Ze by tam operovala jina vlci svorka ?

sdivokoukrvi 22-02-2010 14:34

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 281300)
My tam vsechno uz zname, nic utajeno nam nezustalo. Ze by tam operovala jina vlci svorka ?

no většinou tam operuje arya a manikya

JIM 01-04-2010 15:41

Vyrážíme na pár hodin do Hostivaře. Kdyby měl někdo zájem se s námi vidět, jsem na telefonu.

Ajry 01-04-2010 16:18

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 291433)
Vyrážíme na pár hodin do Hostivaře. Kdyby měl někdo zájem se s námi vidět, jsem na telefonu.

Jen aby.......

JIM 02-04-2010 11:29

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 291441)
Jen aby.......

Tak jen houšť, přihoď ještě nějakou cynickou poznámku. I když lépe asi bude, když občas namísto psaní na wolfdog, vezmeš svého psa ven (což by byl dobrý nápad pro vícero lidí na wolfdogu).

RadeKKK 02-04-2010 11:55

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 281309)
no většinou tam operuje arya a manikya

Arynka je všude :-)

Undertaker 02-04-2010 12:03

Quote:

Originally Posted by JIM (Bericht 291566)
Tak jen houšť, přihoď ještě nějakou cynickou poznámku. I když lépe asi bude, když občas namísto psaní na wolfdog, vezmeš svého psa ven (což by byl dobrý nápad pro vícero lidí na wolfdogu).

Tak nepiš a běž ven ;-) Tyhle poznámky miluju:?

JIM 02-04-2010 12:08

Quote:

Originally Posted by Undertaker (Bericht 291583)
Tak nepiš a běž ven ;-) Tyhle poznámky miluju:?

Jen dojím oběd a vyrazíme. Já tyhle poznámky miluju taky.

sdivokoukrvi 02-04-2010 12:13

Quote:

Originally Posted by RadeKKK (Bericht 291580)
Arynka je všude :-)

jistě že je;)protože kvalitně socializujem:D

Ajry 02-04-2010 12:23

Pomaaaalu Jime.... Snazim se ti jen ozivit pamet, ale ve skutecnosti to vubec nebylo ve zlem, jen tokovy zertik, abys nezapomel.

Hele svojim civavam se venuji, myslim ze places na spatnym hrobe...
Mimochodem pisu na forum vetsinou v poledni pauze v praci, takze nikoho nesidim more.

Zakopej valecnou sekyru a ber veci s humorem. Ja ti to uz tedy pripominat nebudu, kdyz te to skrabe.

Co jinak chodite na ten cvicak do Hostivare? Je to pro me vhodna lokalita, neb jsem se prestehoval, tak shanim jiny cvicak.

Mej se a preju pekny den.

sdivokoukrvi 02-04-2010 12:33

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 291594)

Co jinak chodite na ten cvicak do Hostivare? Je to pro me vhodna lokalita, neb jsem se prestehoval, tak shanim jiny cvicak.

Já s Arynkou tam nakonec chodit nebudem,našla jsem cvičák dost dobrej 20min od nás. Ale jinak se mi hostivař moc líbil

JIM 02-04-2010 13:02

Quote:

Originally Posted by Ajry (Bericht 291594)
Pomaaaalu Jime.... Snazim se ti jen ozivit pamet, ale ve skutecnosti to vubec nebylo ve zlem, jen tokovy zertik, abys nezapomel.

Hele svojim civavam se venuji, myslim ze places na spatnym hrobe...
Mimochodem pisu na forum vetsinou v poledni pauze v praci, takze nikoho nesidim more.

Zakopej valecnou sekyru a ber veci s humorem. Ja ti to uz tedy pripominat nebudu, kdyz te to skrabe.

Mej se a preju pekny den.

S tím venčením jsem ani tak nemyslel tebe, to už jsem jen pokračoval v rozjeté větě. Když tady pročítám diskuze, tak jen občas kroutím hlavou. Takže to zase nemusíš brát nějak osobně.;)

Paměť mám dobrou, klidně mi to můžeš třeba za rok zase připomenout. Nevím jestli s humorem, ale s nadhledem beru většinu věcí určitě.

No a my radši vyrazíme, nerad se zapojuji do diskuzí, které stejně nikam nevedou.

Ajry 02-04-2010 13:06

1 ........

RadeKKK 02-04-2010 13:25

Quote:

Originally Posted by Alissea (Bericht 275883)
Tak to se máš, to mi občas máme:lol:Arya umí bejt potvora, nejhorší je nandavání postroje či dečky:twisted:

ode mě na postroj krásně držela;)

sdivokoukrvi 02-04-2010 13:26

Quote:

Originally Posted by RadeKKK (Bericht 291622)
ode mě na postroj krásně držela;)

teď už i docela drží, taky jak kdy. V roudnici až na měření byla perfektní

All times are GMT +2. The time now is 11:04.