![]() |
My ruszamy o 16:30 ;)
Jefta, a co psy zmajstrowały? :) |
nie tyle psy co taki Sex jeden :rock_3 nie mam pretensji, bo bardzo dużo wytrzymała zanim jej nerwy puściły. gdybym miała jechać to chciałabym zostać do poniedziałku i przykleić nowy dach do auta tzn. to podszycie (cabrio mi nie zrobiła), wstawić uszczelki w szyby, bo mi wieje po głowie, wymienić 3 pasy i zagłówek...
|
jefta, dobrze, że uprzedzasz... My ze szczeniakiem od Margo wróciliśmy i zastanawiamy się, czy zamiast rodzinnego auta nie kupić... CZOŁGU :twisted::twisted::twisted:
Właśnie dojechaliśmy jakieś dwie godziny temu, podróż minęła baaardzo spokojnie, mały przespał całą drogę, żadnych niespodzianek w samochodzie nie było. Serdecznie dziękujemy za spotkanie, było genialnie! Margo- organizacja super, mam nadzieję, że za rok spotkamy się znowu w jeszcze większym gronie :) |
My również serdecznie dziękujemy za przemiłe spotkanie ! :p To była prawdziwa radość spotkać się w Waszym gronie znowu i już czekamy na następny raz. Może wtedy uda się już przyjechać w czwartek, bo zdecydowanie za szybko mija czas od piątku...
|
Tak zdecydowanie brakowało jedniego dnia więcej.Bardzo dziękujemy za super spotkanie,świetną atmosferę której nie da rady opisać słowami i szkoda że już po:cry:.Gorące podziękowania dla Małgosi i całej rodziny za poczęstunek i gościnę.Również mamy nadzieję za spotkanie za rok:lol::lol::lol: Pozdrawiamy goraco:lol:
|
My również dołączamy się do podziękowań! Dla Margo i całej jej rodziny za super organizację, towarzystwu za mile spędzony czas,a szkoleniowcom za nowe "sztuczki" do okiełznania Aszczurexa :) Juz szykuję się, żeby być za rok :) Tylko opowieści o mega zmęczonych wilczakach to troszkę bujda, bo mój zdążył zregenerować siły w samochodzie i dziś na nowo dokazuje...
Aaa, i dziękuję Rudej za odkrycie kolejnego talentu Aszczura :) Smoku- nie mogę doczekać się fotek :) |
:)
I ja dołączam się do podziękowań. To moje pierwsze i pewnie nie ostatnie spotkanie :) Jestem pod wrażeniem. Nie udało się wyplewić myśli o posiadaniu wilczaka :twisted:
Szkoda że tak szybko musieliśmy się zebrać. Było bardzo fajnie poznać forumowe twarze ;) kupa śmiechu, i przepyszne jedzenie. Dzięki ssmoku za pouczający spacer :rock_3 heh Strzyga była i nadal jest moją the best :P |
My tez w domu.
Bylo mega super extra po prostu i co zlego to nie my :) Eh i znow czekac rok na te cudne 3 dni... |
My też dziękujemy Gospodarzom i Sąsiadom oraz uczestnikom za miłą atmosferę Wszystko na najwyższym poziomie :)
|
My też w domku, żal było wyjeżdżać. Jak co roku było super, jedzonko pierwsza klasa, trunki pyszne, te nowe i te stare ;)
A Ruda ma wyrzuty sumienia, że wygrała memoriał :twisted: |
my juz jestesmi w domu i D Z I E K U J E M I wszystkim za super spotkanie :)
rodzina Peronow the best :) |
Dzięki było super. Ledwo chodzę takie mam zakwasy. Nie ma co Wasze psy to mają kondychę.
Mała prośba, Margo został u Was mój czerwony polar. Odbiorę go przy jakiejś okazji. Pozdrawiam. |
Quote:
|
Co się dziwisz tylu chłopa miała , ale i tak każdy po mordzie dostał:lol:
|
Dopiero dotarłem . Było mega zajebiście dzięki for all za zabawę :)
Quote:
|
Widze, że spotkanie było super!! W tym roku Osieczna ps.byłoooo the best:lol: wiec wypadałoby za rok zawitać równiez do Późnej;) Pozdrawiam
|
Dzieki WSZYSTKIM obecnym za WSZYSTKO :-) az zal teraz czlowiekowi, ze poki co nie moze sobie pozwolic na psa, szczegolnie po tych 4 maluchach bedacych chyba wszedzie rownoczesnie :D i jeszcze jedna sprawa - ŻÓŁW! :)
|
Quote:
|
Ja również dziękuję, do domu dojechałam dopiero o 8 rano(droga nieco się wydłużyła) . Hmm...Z tego co wiem to w Katowicach wilczak jest , a tu siedząc sobie na dworcu , każdy kto chciał sobie pogadać , pytał co to jest wilczak, wiec zabrałam się za uświadamianie.Wyłożyłam wszystko co i jak ,a tu mi gość wypala,,..Czyli to taka odmiana husky...'' ,ja na to że nie .No ale przynajmniej zrozumiał że to nie żadna podróba psa z zielonymi oczami:twisted:
Ps.Przemek ,proszę o przepis na langosze ,bo były:cool3 |
Quote:
|
All times are GMT +2. The time now is 00:56. |