![]() |
Quote:
|
My zgłaszamy gotowość do puszczania lampionów (ja, Gru i Marti), co do uczczenia X spotkania proponuję zrobić konkurs z papierem toaletowym przy ognisku :twisted: konkurs dla Panów oczywiście, my będziemy kibicować :)
Może powtórka z obozu i karnawał? |
Quote:
|
Quote:
O to to to to... Jestem za! |
Mokre ticko jak najbardziej-jutro przykladowo. Tutaj upaly, wiec zawody z woda jak najbardziej.
|
Quote:
A tak z innej beczki, czy powinniśmy mieć jakieś dokładne namiary na całe spotkanie. Chodzi mi o jakieś koordynaty do nawigacji. Czy jak już trafimy do Późnej to z lokalizacją imprezy problemów nie będzie? |
Bedzie widac pole pełne namiotow i slychac wycie ;)
|
Witam
Moja Ereshka ma cieczkę jak malowanie :( Jak Margo będziesz chciała w przyszłości zobaczyć ją na spotkaniu w Późnej to nie ma innego wyjścia jak zmiana terminu. To już kolejny rok taki numer robi. Bawcie się dobrze. |
Wznawiam pytanie :)
Potrzebny jest transport z Krakowa (okolic ) dla Centusia do Późnej! :) Jeśli tylko ktoś dałby radę!!! |
ja i Ola tez zglaszamy sie do puszczania lampionow :-)
|
Quote:
Pozdrawiam, Margo |
Quote:
|
POGODA!!!
Poniewaz w roznych czesciach Polski zdarzaja sie roznie, straszne, cuda pogodowe, wiec chcialabym napisac, ze tutaj tego nie ma... ;) Mamy Karaiby... ;) Dzisiaj (tak samo jak wczoraj) mamy pogode pustynna... Czlowiek roztapia sie siedzac.... Na jutro i pojutrze Niemcy zapowiadaja wiecej chmur i troche chlodniejsze temperatury... Polacy mowia o przelotnych deszczach... Wiec smialo zabierajcie namioty.... :) |
No dobra, a jeszcze jedno z "mądrych" pytań. Czy w Gubinie jest jakiś sklep (jeśli tak to gdzie) gdzie można kupić kalimatę i śledzie do namiotu. Pewnie wszyscy już się dobrze bawią i nikt mi nie odpowie, ale ta nadzieja....a ja w mordę, jeszcze w Angli i tylko problemy mi się mnożą.
|
To może lepiej wybierz opcję "siano" ?:) Upał nie z tej ziemi - powinno być OK :)
|
mam kurcze uczulenie na kurz...:(
|
Śledzie i karimaty są do pożyczenia na miejscu
|
Quote:
W takim razie do zobaczenia jutro :) |
Późna, Późna i po Późnej..... Przynajmniej dla nas. Szlag, jak ten czas tam zapitala....! Ale mi było trudno stamtąd wyjechać ! :(
Teraz jeszcze w drodze, rozpamiętujemy minione godziny i dni. "Manu-Przepalone-Gardło" :lol: |
ohoooooooooooooo oooo!
No hejka hej! (raz jeszcze dzieki za spotkanie, przede wszystkim dla Gospodarzy-jak zwykle 500% normy wszystkiego) |
All times are GMT +2. The time now is 10:36. |