![]() |
pierwsza katowicka od paru lat na której nas nie będzie :-(
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
P.S. A z jakiej hodowli? |
spider, dziękuję!!! :tard:gent:Rose
and many hugs from zlata to czakram and you! |
Morian nie ma za co dziękować poprostu przygoda :twisted:Ja dziękiję Gii za tłumaczenia i dużą pomoc i Grabie za wsparcie:p a pan szczeniak to Faral Grey Stripek snu .facet z charakterem miał mocne wejście :twisted::twisted::twisted:.Pozdrawiam Spiderka
|
Z ostatniej chwili... Musze się pochwalić bo właśnie żonka dzwoniła że Aszczur zgarnoł cwc caciba czy ciuś takiego jakiś pucharek i jest ponoć najlepszą suką w rasie:lol: aha a u chłopakaów najlepszy był Anczer który boba zgarnoł gratulacje
To pisałem ja Witek |
Podglądam temat /i czekam na foto, by się pozachwycać/, więc od razu gratuluję! :)
|
Gratulacje dla wszystkich :):) Baldur - ocena doskonała, lokata II ( nasza pierwsza, więc szkoda że nie było medali, bo sreberko by było :( :) )
|
Córeczka jest dumna z tatusia jak i z wujka :rock_3
|
Wielkie gratulacje dla Oli i Artura za piękne wychowanie Anczerka, a za urode synka gratki dla Nirwany i Gierki :)
Brawo Anczer!!! |
czakram Galicyjski Wilk ocena bdb lok2 .Gratulacje dla zwycięzców !!! Możliwość zobaczenia na żywo Anczera bezcenne !!!!Gratulacje !!!!!Spiderka
|
My już w domku :) Gratulacje dla Anczera- przepiękny pies! Wielkie gratulacje również dla Mandżurka za BIS 3 Baby i dla Gaja za BIS 2 szczeniąt.
A ja mam pucharek, sia la la la la la :lol::lol::lol: |
Niech ktos poda pelne wyniki :p poprosimy piknie
|
Zack - debiut w młodzieży i ja debiut na ringu, ocena doskonała, IV lokata , no ale w tak doborowym towarzystwie nie ma się czego wstydzić ;)
|
Quote:
PS gratki rowniez dla Niewygranych :) nie gramy o złote gacie przecie |
Gratulujemy Zwycięzcom: Anczerowi i Astarte, pozostałym również:)
|
Quote:
W młodzieżowych chłopakach wygrał Baruch WD :) Quote:
|
Dark w pośredniej ocena doskonała, lokata 3 z 4
Anczer Welkoscyrz przepiękny, fajnie że wygrał :-) |
All times are GMT +2. The time now is 09:57. |