![]() |
Hahahaha 404 pokoj...
Asia - Tobie i mamie (jak i Bozenie) naleza sie uklony za goscine :Rose |
Taa, ten nasz wilczak w skorze jamnika juz podskakuje do psow typu owczarek kaukaski, maly nie boi sie niczego i obszczeka kazdego.
Quote:
|
O rany, to tam nieźle fajnie było, tyle csvków w pokoju:)
Macie wyniki pełne? Ja dziękuję za "przekładańca" Lunkowo-Bachuniowego - powymieniali się ładnie jak na rodzeństwo przystało - żeby było sprawiedliwie:) Marcinowi też dziękuję za wystawienie Larsiaka. |
Quote:
reszta nie wiem, aj, zaluje, ze mnie nie bylo, ale sila wyzsza... |
Trochę poszaleliśmy w Bydgoszczy :p
Na dziennej Celmin Welkoscyrz - Zwycięzca Rasy na nocnej Anczer Welkoscyrz - Zwycięzca Rasy Takie wyniki przy tak wspaniałej konkurencji ! - nie było łatwo. Anczerowi było jednak mało i na finałach "wszedł na pudło" i zajął pierwsze miejsce otrzymując tytuł Zwycięzca Grupy :lol: http://www.welkoscyrz.pl/zdj/big/1329064451.jpg |
Nasze gratulacje dla wszystkich szczególne dla synusia VUKO:klatsch:thumbs.
Mozemy tylko załować ze nie bylismy, a wiemy ze było super. |
Quote:
|
Quote:
BRAWO!!!!! dla Anczera i Celmina!!! |
Jeszcze raz wielkie gratulacje dla wszystkich piesków, ale największe dla Welkoscyrzy: pięknego młodzieńca Cleminka i przystojnego wujcia Anczerka (mówiłam, że warto zostać na finały8)). I jeszcze buziaczki dla :smileyb Białeczki :smileyb od zakochanego Ulvarka. Dzięki za miłe spotkanie i do następnego :):):)
|
Było super!
Grupa tzw powrót o drugiej dotarła do domu szczęsliwie!! Dzieki Zwałaszcza Basi , Asi i Bozenie - za wszystko, Pauli za wiadomo co i wszystkim za przybycie. Do zobaczenie - wiadomo kiedy i gdzie - na MAJÓWCE~~ |
Quote:
Proszę jak się ładnie podzielili, gratulacje dla przystojniaków! |
my również dziękujemy wszystkim za tak mile i bardzo wesoło spędzony czas,pokój 404 panie z recepcji zapamiętają na długo:):):)
|
Gratulacje dla wygranych!!!!!!
|
Quote:
Avgrunn czy ja mogę fotkę z Lunką ukraść? |
Szasztin, a kiedy na foteczki możemy liczyć ? :twisted::twisted::twisted:
|
No właśnie, Szastin, czekamy na zdjęcie kulfona :)
|
Quote:
|
Właśnie spojrzałem w bazę - Anczer tak urodzinowo zaszalał :)!
|
To sobie zrobił prezent! Wszystkiego NAJ.....!
|
My również dziękujemy za czas spędzony z Wami, dołączamy się do gratulacji dla wszystkich a w szczególności dla Anczera :thumbs, sorki za jakość fotki, ale mieliśmy tylko telefon...
|
All times are GMT +2. The time now is 15:15. |