![]() |
Czyli decyzja o wyborze już zapadła :rock_3
To gratulacje od nas! :p A dzięki temu ja już wiem, którą kluchę będę mieć okazję poznać :D |
Quote:
|
Quote:
|
Rudiemu stanęły uszka w piątek :) Miętuskowi dzisiaj rano :) Został nam już tylko klapciaty Stone :)
|
Quote:
|
Będą fotki, zapewne w środę ;)
|
Quote:
|
Przyjedź i zrób fotki :rock_3
|
Wlasnie, Gia madrze prawi, podjedz fotki zrobic :lol:
|
Quote:
, a warszawscy "współplemieńcy" ;) dobrze ją przyjmą :) |
Quote:
Warszawscy współplemieńcy mówisz :rock_3 Czyli będzie duuuuuużo fotek :grosscool |
No cóż... Morelka była słodkim niedźwiadkiem... do czasu aż przyjechali wybierac :rock_3 teraz stwierdziła, że już się nie musi starać i jest pyskatą zadziorą, więc mam nadzieję, że jej tam inne suczki w tej Stolicy nie zjedzą :twisted:
A Cherinka jak to Cherinka... jak na patyczaka przystało - królowa ucieczek i skoków :twisted: ale słodki wyjec nadal 8) W niedzielę będą goście specjalnie dla Canarinio :) A teraz chłopaki się starają... |
Quote:
|
Maluchy wczoraj skończyły 5 tygodni, matko ale ten czas leci!!!! :roll:
Melduję, że wszystkim stoją uszy i charakterki chłopaków też już chyba rozpracowałam :twisted: |
Quote:
|
Quote:
Proszę się pakować i raz, dwa jechać robić zdjęcia szczylkom.... "na ten tychmiast"! :shiny |
Ogolnie przychylam sie do zdania Makoty, choc pomysl z zakupem aparatu przez Gie nie jest taki niedorzeczny ;) fotki bylyby czesciej.
Wciaz czekam na Mietuska z uchamy w gorze :rock_3 |
Moooże jutro się uda 8)
A w weekend będą fotki niespodzianki :twisted: A na aparat nie ma funduszy, ciągle są ważniejsze wydatki ;) Zresztą ja jestem beztalencie, więc tylko by się kurzył :) |
Quote:
Dobrze ze namy fejsbunia i ze tam sie czasem jakiś szczenięcy fot pojawia :) |
Quote:
Na ten tychmiast się nie spakuję :twisted: Dopiero za 2 tygodnie :lol: Miseczki już kupione i stoją w kuchni, teraz jeszcze klateczka i karma. No i kilka zabaweczek i jakaś ładna obróżka, nieważne, że w domu jest ich pełno. Pomarańczowa mi się zamarzyła, a takiej nie mam :shiny |
All times are GMT +2. The time now is 11:58. |