Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Hodowla (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=30)
-   -   Jolly & Kondor - 'G' z Peronowki (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=3792)

Narvana 06-08-2006 15:01

Quote:

Originally Posted by Przemek
A jak sobie pomysle, ze tam ludzie w Czechach siedza i popijaja Kozla czy Staropramena, to juz nic sie nie chce ;)

Hah! Ja tam wole Gambrinusa... ;)

Quote:

Nie nazwalbym tego aparatem, a raczej idiotenkamera ;) Jest przycisk "zrob zdjecie" i tyle... wiec na 20 fotek jak wyjdzie jedna, na ktorej mozna cos rozpoznac, to jest dobrze :)

no to widac po jakosci zdjec... ;)

Quote:

Bo zeby je zwazyc to najpierw trzeba rozpoznac, a do tego potrzeba dlugiej narady.... wskazowki pozostawione przez Margo w podreczniku "jak rozpoznac szczeniaki" juz sie nie za bardzo sprawdzaja... takze jedno proste wazenie, a mija ponad godzina :) Moze dzisiaj sprobuje, zamiast leniuchowac :)

Daj spokoj... 8) Jak bylam, to dalo sie latwo rozpoznac... Juz tak sie zmienily...? ;)
...i do roboty! :P

Narvana 06-08-2006 15:04

http://www.zperonowki.com/pics/galle...06082006-3.jpg
to male z lewej to Garuda...?
(pamietam jak bylam u Was, to Garuda byla najciemniejsza z miotu...)

Huan 07-08-2006 19:14

Quote:

Originally Posted by Narvana
to male z lewej to Garuda...?
(pamietam jak bylam u Was, to Garuda byla najciemniejsza z miotu...)

Tak, ale akurat teraz Garuda nie jest juz najciemniejsza. Odcieniem bardzo podobna jest tez Gibil..

Narvana 07-08-2006 19:19

wlasnie widze, ze sie zmieniaja bardzo szybko... :roll:
Przemus, widze ze ladne fotki robisz :D
jeszcze tylko nie zapominaj wazyc :P
a na jakies filmiki bedzie mozna liczyc?

Huan 07-08-2006 21:15

Quote:

jakis tam krotki filmik mam... musze go tylko przekonwertowac i moze dzisiaj w nocy wrzuce

Narvana 07-08-2006 21:27

czekamy 8)

Huan 07-08-2006 21:36

Quote:

czekamy 8)

tak jak my na artykul o Lazne :twisted:

Narvana 07-08-2006 22:24

ha! wlasnie pisze 8)
kurcze, zbieralam sie od wczoraj...
bedzie jeszcze dzis (tylko mozliwe, ze z bledami, jakies literowki etc. bo mi sie juz mozg wylaczyl :? ;) )

igienator 07-08-2006 23:13

A miałem nie zaglądać na forum tylko skupić się na pracy.. Eh a tu uwaga, mama do mnie zadzwoniła że są nowe fotki..... No i wróciłem. Maluszki wszystkie są naprawde cudowne. Eh, żebym nie mieszkał jakieś pół kraju drogi.... :)

Narvana 08-08-2006 10:47

Quote:

Quote:

jakis tam krotki filmik mam... musze go tylko przekonwertowac i moze dzisiaj w nocy wrzuce

No, postarales sie ;) Filmik jest ;) :bussi

z Peronówki 16-08-2006 00:09

Quote:

Przemus, widze ze ladne fotki robisz :D
jeszcze tylko nie zapominaj wazyc :P

Przyjechalam, zobaczylam, ocenialam.... 8)
I musze przyznac, ze Przemek spisal sie na 5 z plusem... :mrgreen: Szczeniaki okraglutkie, wychuchane, utrzymane na wysoki polysk...
Teraz tylko pododaje nowe fotki i wreszcie bedzie mozna zobaczyc maluchy w pelnej okazalosci... :mrgreen:

igienator 16-08-2006 10:22

Właśnie... Cierpię na głód fotek, a chciałbym sobie popatrzeć zaqnim wyjadę na tydzień się poopalać :)

Rona 16-08-2006 13:27

Quote:

Originally Posted by Margo
Teraz tylko pododaje nowe fotki i wreszcie bedzie mozna zobaczyc maluchy w pelnej okazalosci... :mrgreen:

Ta ślicznotka na filmie (lub ślicznotek, ale raczej stawiam na dziewczynę :wink: ) w czerwonej kokardce to małe Belki, czy któreś z Jolkowych? Na filmie zmienia się co rusz kąt obserwacji i trudno ocenić które większe, a które mniejsze, a i odcień niepewny bo zależy o oświetlenia.
Jak suki zareagowały na spotkanie obu miotów? Na fimie wydawały się bardzo zaaferowane jakby chcialy kontrolować sytuacje... 8)

Wszystkie szczeniaczki mają MASE wdzięku. Patrząc na maluszki, którym plączą się jeszcze łapki aż trudno uwierzyć że za parę miesięcy te same istoty będą biegać po kilkadziesiąt km na luzie i DLA FRAJDY!!! :D i demolować niektórym domy też dla frajdy :mrgreen:

Huan 16-08-2006 17:23

Quote:

Originally Posted by Rona
Ta ślicznotka na filmie (lub ślicznotek, ale raczej stawiam na dziewczynę :wink: ) w czerwonej kokardce to małe Belki, czy któreś z Jolkowych?

Z czerwona kokardka to Foras, a wszystkie z obrożami to małe Belki. Jolkowe jak na urwisy przystało biegają bez obroży. ;)

Narvana 19-08-2006 10:09

Widac juz jakies charakterki czy sa jeszcza za male?

z Peronówki 19-08-2006 11:51

Quote:

Widac, widac.... :) Wlasnie wszystko zaczyna sie uwidaczniac... Mamy nawet tipa co do suczki.... ;)

Narvana 19-08-2006 11:56

Dawaj! :P

Narvana 21-08-2006 23:03

Quote:

Originally Posted by Margo
Quote:

Widac, widac.... :) Wlasnie wszystko zaczyna sie uwidaczniac... Mamy nawet tipa co do suczki.... ;)

chlip, chlip...
Wiem Margo, ze macie teraz zamet w domku, ale moglabys choc po krotce napisac...? :oops:

z Peronówki 22-08-2006 10:09

Quote:

Wiem Margo, ze macie teraz zamet w domku, ale moglabys choc po krotce napisac...? :oops:

Tzn za jakies 2-3h zadzwonie.... :D Bo na serio mamy teraz juz bieganie (a jeszcze wypadly nam 2 dni, bo Balrog mial romantyczna wizyte suczki z Niemiec i jutro czeka nas jeszcze powrotka)....

Narvana 22-08-2006 11:01

o, to ta suczka co w filmie grala?

All times are GMT +2. The time now is 09:49.