![]() |
Quote:
Quote:
Quote:
...i do roboty! :P |
http://www.zperonowki.com/pics/galle...06082006-3.jpg
to male z lewej to Garuda...? (pamietam jak bylam u Was, to Garuda byla najciemniejsza z miotu...) |
Quote:
|
wlasnie widze, ze sie zmieniaja bardzo szybko... :roll:
Przemus, widze ze ladne fotki robisz :D jeszcze tylko nie zapominaj wazyc :P a na jakies filmiki bedzie mozna liczyc? |
Quote:
|
czekamy 8)
|
Quote:
|
ha! wlasnie pisze 8)
kurcze, zbieralam sie od wczoraj... bedzie jeszcze dzis (tylko mozliwe, ze z bledami, jakies literowki etc. bo mi sie juz mozg wylaczyl :? ;) ) |
A miałem nie zaglądać na forum tylko skupić się na pracy.. Eh a tu uwaga, mama do mnie zadzwoniła że są nowe fotki..... No i wróciłem. Maluszki wszystkie są naprawde cudowne. Eh, żebym nie mieszkał jakieś pół kraju drogi.... :)
|
Quote:
|
Quote:
I musze przyznac, ze Przemek spisal sie na 5 z plusem... :mrgreen: Szczeniaki okraglutkie, wychuchane, utrzymane na wysoki polysk... Teraz tylko pododaje nowe fotki i wreszcie bedzie mozna zobaczyc maluchy w pelnej okazalosci... :mrgreen: |
Właśnie... Cierpię na głód fotek, a chciałbym sobie popatrzeć zaqnim wyjadę na tydzień się poopalać :)
|
Quote:
Jak suki zareagowały na spotkanie obu miotów? Na fimie wydawały się bardzo zaaferowane jakby chcialy kontrolować sytuacje... 8) Wszystkie szczeniaczki mają MASE wdzięku. Patrząc na maluszki, którym plączą się jeszcze łapki aż trudno uwierzyć że za parę miesięcy te same istoty będą biegać po kilkadziesiąt km na luzie i DLA FRAJDY!!! :D i demolować niektórym domy też dla frajdy :mrgreen: |
Quote:
|
Widac juz jakies charakterki czy sa jeszcza za male?
|
Quote:
|
Dawaj! :P
|
Quote:
Wiem Margo, ze macie teraz zamet w domku, ale moglabys choc po krotce napisac...? :oops: |
Quote:
|
o, to ta suczka co w filmie grala?
|
All times are GMT +2. The time now is 09:49. |