![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Już się bałam, że coś przegapiłam ;) i liczyłam, że może gdzieś w pobliżu Wrocka mieszkacie :)
K-lee męczy biednego Browara i co dzień przynosi do domu futro z jego uszu... a jego Pani uparcie twierdzi, że Browar zmienia futro, dlatego taki łysy... :twisted: |
reasumując... brakuje nam wilczaka we Wrocku :(
|
Quote:
|
No to trochę Tajgi z Wrocławia....z Inowrocławia:)
Specjalnie dla DORY!!! http://img508.imageshack.us/img508/8224/dscf3014rr2.jpg |
|
|
|
Najwięksi przyjaciele, anatole i wilczaki ;)
|
Quote:
|
Pozwole sobie wrzucić zdjecia Tajgi do jej katalogu.....;)
|
Raany, jakie one są podobne :) Jeszcze u Margo miałam problem by je dwie rozróżniać i chyba się to nie zmieni ;) Jakbym widziała K-lee :)
|
Uwaga,uwaga....
Jak co rok, o tej samej porze, życzenia składa kto tylko może...
Kochanym paskudom za to że z nami wytrzymują i dają nam tyle radosci Wszystkiego Najlepszego całemu rodzeństwu zyczymy my Tajgusie i Zorany:bussi:bussi:bussi:cake:cake:cake |
Sto Lat dla calego miotu K :cake, ale oczywiscie specjalne zyczenia dla naszych krajowych czterech pieknych panien czyli Tajgulinki, Kalinki, Furii i oczywiscie Czarnej. A takie troszke nieprzyzwoite zyczenia Urcio sle swoim ulubienicom Tajguli i Kalince :rock_3
|
Kalinka pięknie dziękuje za życzonka i śle gryzki Urciowi ;)
A my dokładamy się do życzeń dla całej K-gromadki. Oby dalej były dla nas całym światem, oby żyły dłuuuugo w zdrowiu i szczęśliwości i oby nadal były tak cudowne jak są dotąd :love To już 5 lat!!! Nie mogę uwierzyć, dlatego 5 tortów, z wirtualnych Kalinka nie utyje :twisted: :cake:cake:cake:cake:cake:Rose Dla całej piątki dziewczyn: Kokb'ael Tajga, Kalaratri, Kasdeya, Kimaris, Kauket i braciszka Khamula (o Karchartoth pamiętamy) :tard |
STOOOO najszczęśliwszych lat pięciolatkom:) :Rose:cake
|
Sto lat i od nas :)
|
No to życzymy Wszystkeigo Naj dla całego miotu K', z wyróżnieniem dla ostatniej wielkeij miłości Marusia.. K-lee ;) sto lat
|
STOO LAAT 5-latkom! a dodatkową porcję całusków posyłamy ukochanej mamusi Kalince :)
|
Tutti gli orari sono GMT +2. Attualmente sono le 03:18 AM. |