![]() |
No No No tyle wilczaków........ Zaczyna robić sie tłoczno:)
|
Quote:
|
.. Albo wsadź Przemka w pociąg, poradzi sobie :)
|
A nam się tak pokomplikowało,że nas nie bedzie na spotkaniu:(:( Ale na wystawę dotrzemy razem Furią:) I bedziemy dzielnie kibicować:)
|
A teraz pełna mobilizacja....myszki w dłoń i klikacie nr mojego konta... Przypominam 30 zł od osoby która ma zamiar coś tam jeść :rock_3 w ten weekend jadę obstawiać kiełbaski, karczki, kiszki kociołki na gryla więc.....
|
litva prosi o milost - mozemi zaplacic na miejscu :) bo przelew kosztuje wieciej niz sama oplata
|
Daiva...ok...ale!!! wiesz, wy tam na Litwie dobre sekacze macie......
|
no wiem :) kedy dalo sie to wpakowac do auta opel vectra combi gdzie juz jest 3 liudzi, 5 doroslych psow i 2 szczeniaki i bagaz, to.....
hmm a sekacz w kawalkach moze byc? :rock_3 |
I masło maja obłędne ! I taki napitek na miodzie ;) ( o chlebie to juz nawet nie wspominam) :D
|
Quote:
|
Quote:
Dotrzemy w sobote prawdopodobnie w późnych godz. popołudniowych. Przelew za 2 osoby zlecony. Pozdrawiamy :) M&W |
Ja już przelew zrobiłam - za mnie i Norberta.
|
Magda dzięki za wskazówki z noclegiem - miejsca zarezerwowane :)
Pozdrawiam M |
Quote:
|
Madziu, my dziś już też wyślemy pięniądze :) Tylko mam pytanie, jak z dojazdem- czy ktoś będzie nas mógł odebrać z Krakowa?
|
I czy ktoś zostaje dzień dłużej? Czy wszyscy wracają w niedzielę? Wracając w niedzielę mielibysmy pociąg o 14, a gdybym została jeszcze na poniedziałek- to o 10. Hmmmmmmmmmm
|
Quote:
Co do dojazdu, Ci którzy będą jechać samochodami w piatek po południu i w sobotę, omijajcie zakopiankę!! Remont goni remont. Mam kilka objazdów, jutro podam mapki (objazd nr 1 ": Skawina,Radziszów, Krzywaczka,Sułkowice, Jasienice, Myśłenice ) Objazdów podam więcej i odpowiednie do pory dnia. :) W niedzielę rano nie przewiduje korków w strone Krakowa. Organizatorzy wystawy zrobi nam psikusa i wilczaki wchodzą jako pierwsze o 10.15 :) |
Madziu będziemy w Krakowie o 15.00 równo.Czy ktoś zostaje na poniedziałek?Kurcze, szkoda że na stopa nie biorą z psem..... heh
|
Coś wymyłsimy... Do Pcimia z dworca można dostac się każdym autobusem który jedzie do Zakopanego one odchodzą co 20 min. Bilet kosztuje chyba 4 albo 5 zł, (teraz nie jestem zorientowana ) np Szwagropol Rozkład jazdy jest gdzieś w necie.prawie pod samo schronisko dojeżdza autobusik z Pcimia.
Tutaj jest rozkład jezdy Szwagropolu, sa jeszcze inne firmy ale teraz nie pamiętam ich nazwy. Podaje to gdyby nie udało mi się załatwić transportu. (moja 30 letnia fiesta padła...) http://www.szwagropol.eu/index.php?pageid=10139 |
a tutaj jest cały rozkład jezdy na tę właśnie date i godzine dla Ciebie Aga
http://www.rda.krakow.pl/pl/detale.php |
All times are GMT +2. The time now is 20:27. |