![]() |
A jak tam gdzie najbliżej, czyli Katowice? :)
|
Do Bystrzejowic wysłane???
|
;-) A ja Grzesiowi dziękuję za poświęcenie, bo pomimo swojej choroby, sprawił, że kalendarze mogłam szybko dalej przesłać. Dzięki
|
aaa a mnie własnie olśniło że nie wpłaciłam pieniędzy, zaniedbanie już naprawiam i pieniążki wpłacam :)
|
Pogubiłem się.
Już nie wiem komu mam wysyłać, a kto gdzie będzie odbierał. Przepraszam ale jestem chory na dodatek mamy zamieszanie w pracy przed świętami i nie ogarniam już kalendarzy. Proszę o info jak mam komuś jeszcze wysłąć z danymi. Pozdrawiam |
Kalendarz jest już w Krakowie, do odbioru :) Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt tel : 665-138-124 Magda
|
Jutro bede w Łodzi, czy bedzie mozliwosc odebrania kalendarzy? Jakis nr kontaktowy?
|
601 266 684 zadzwoń, umówimy się, Tadeusz
|
No ja niestety do dzis nie dostałam kalendarzy:(
Czy jest jakaś szansa przed Świętami???? W zeszłym tyg podałam Ci Grzesiek mój adres na maila, wiem ze jestes chory i zabiegany ale prosze daj znać. |
Quote:
|
Juz wszystko wiem!!! Grzesiek- z tego co napisałeś mi w mailu wynika ze kalendarze odebrała sąsiadka :) Zatem sprawa sie wyjaśniła. DZIĘKI!!!!
dziś wieczorem je odbiorę. |
ja wiem ze chce tylko jeden kalendarz i że jesteś chory i że sa święta ale napisałam tutaj ze trzy razy i ze dwa razy na priva i dostałam tylko raz odpowiedź że mam czekać... how much kalendarz + wysyłka... nie zalezy mi na wysyłaniu na gwałt przed świętami czy sylwestrem, ja po prostu chciałabym mieć w 2009 roku jakieś wilczaki w domu :roll:
|
Quote:
Wysłany był priorytetem, ale nie mam wpływu na poczte. Proszę cierpliwie czekać. |
Quote:
|
Grzesiek_ rewelacyjny kalendarz!!! Mam juzgo w domu. Zapraszam po odbiór!!!
Mój telefon: 506 355 191 |
@ Grzegorz.
The Calenders already arrived today :shock: 8). :gent for posting them :thumbs. Groette Martine. |
Dotarły, wielkie dzięki !!!!
Pozdrawiam Bożena |
Grzesiek musi mieć dobre układy z Mikołajem skoro wszystko dociera tak tuż przed świętami :)
|
Gaga nie z mikołajem tylko z reniferami. :) Tak wyszło.
Moje wilczysko je nieźle pogoniło. :D |
No tak, to wszystko zasługa Czambora:)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:38. |