![]() |
Meldujemy się cali i zdrowi :)
Od chwili w domu, zmęczeni ale szczęśliwi. Było super, dziękuję za spotkanie wszystkim obecnym- i do następnego... znów rok czekania :) |
Quote:
Gaga cos zeznawala 8), a wiec... GRATULACJE, Rybka & Shey! |
Ej no, chwalić się tu a nie tajemnice jakieś :D!!!
|
Quote:
Oboje startowali w Memoriale Hokiego i zajęli III miejsce w grupie początkującej. |
Quote:
|
Wielkie gratki dla gwiazdeczki, dumniśmy do wypęku!
p.s. Kasia- powiedz Sheyowskiemu, że zdystansował tatusia o całą stawkę-ociec zaliczył kiedyś sam koniec :D teraz Shey może mu z wyższością zamachać ogonem przed nosem:P |
Tsu-Shey-Nami?!!!:)))) noooo pięknie!!! wielkie gratulacje i uznanie dla Was!
Eh, szkoda ze nie mogłam na żywo zobaczyć... |
My też bardzo żałujemy, że Was nie było.
Tyle osób pytało o Was... Chyba najbardziej zawiedziony był Miłek bo jego kołderka nie dojechała i musiał spać w śpiworku :) |
DZIEKUJE organizatorom za ogrom pasji i pracy przy organizacji tego super spotkania!
wspolbiesiadnikom za niezapomniana i niepowtarzalna atmosfere no i mojej suce za prezentacje wersji demo przez caly weekend |
Kasia- Tobie tez brawa, bo słyszałam, że i WY stanęłyście z Sexy na pudle i to na I miejscu :):klatsch
I fajnie, że udało Ci się pojechać i nie musieć zostawiać Sexy samej - bo nie trzeba :) Gratki! |
Wielkie dzięki Gospodarzom! Było świetnie, jak zwykle zresztą mimo, że zamiast karaibów mieliśmy niemal listopad. ;) Wielkie dzięki wszystkim uczestnikom za świetną zabawę i pomoc w walce z największym wrogiem - alkoholem. Lejmy go w mordę! Teraz nie pozostaje nic innego jak czekać rok do następnego spotkania... .
|
Quote:
I gratulacje dla wszystkich !!!!!!!!!!!! |
Uff, Łódź wróciła ;) Dzięki Margo za jak zwykle świetną organizację i za imprezę i dzięki wszystkim współimprezowiczom za kupę dobrej zabawy ;)
|
Quote:
PS. Podoba mi sie też ten anatolian większy od człowieka :D |
My rowniez chcielismy podziekowac za wszystko, za dobre rady na temat Urciowego i nie tylko.
Ciesze sie, ze Urobach mial mnostwo wrazen i duzo kumpli do zabawy, choc co niektorzy traktowali go jak dziewuche, ale coz zdarza sie ;) Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Kazdy mogl pomacac! Wrazenie niesamowite! |
Quote:
Czad !!!!!! :) :)!!!!!! zazdrość ma ogromna :) |
Quote:
Ja tam bym nie lubiła byc macana przez kazdego :roll: Ale i tak ma fajny ryży ryjek |
All times are GMT +2. The time now is 22:07. |