![]() |
Quote:
Przecież wszystko dla małej "musi" być koloru... "cherrinkowego" :rock_3 |
Quote:
Pomarańczowa będzie! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
No to działo się w weekend ;)
Taki mały przedsmaczek: https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.n...32560055_n.jpg A reszta tutaj :) https://www.facebook.com/media/set/?...1&l=123eb577e5 |
O matko! :D
Przemek był za pszczółkę Maję przebrany, czy za Gucia? :D |
Quote:
po tych zdjęcich widać, ile pasji i zaangażowania, i pozytywnego zakręcenia macie w sobie. widać że dajecie z siebie 200% i macie przy tym świetną zabawę:D i to jest naprawdę super. |
Hihihi, dobry pretekst nie jest zły ;) A goście zjechali z daleka, z Warszawy, z Mysłowic, z Kłodzka, z Wrocławia, z Wołowa :twisted:
Na drugi dzień szczeniaczki świeżutkie i chętne do zabawy, a my zdechli na treningu hahah :roll:8) A Przemek był Guciem, moja Maja się zdekompletowała :) |
Quote:
Czy Darth Vader przekabacił szczeniaczki na ciemną stronę mocy? :lol: |
Quote:
|
Maluszki skończyły 6,5 tygodnia :) Z kundelków awansowały na psy rasowe :rock_3 są zaszczepione, zachipowane z małymi perypetiami... i po przeglądzie miotu :)
Jedno chłopięce imię po wielu bojach zostało zmienione :twisted: Mamy więc dziewczynki w kolejności urodzenia: TRANQUILA ROCA EN LA LUVIA TRANQUILA PATA DE PLATA TRANQUILA AURORA DEL NORTE Chłopaki wg kolejności urodzenia: TRANQUILO TIO TINTO TRANQUILO RAYO DE SOL TRANQUILO BRISA DE VERANO A ja powoli oswajam się z myślą, że niedługo zaczną cieszyć swoich właścicieli, a mnie tylko na odległość :( Maluszki mają już na koncie testy psychiczne, zgwałcenie królika, zjedzenie królika, imprezkę specjalnie dla nich. Aktualnie zaczynamy naukę jeżdżenia samochodem - dwójka chłopaków już po ponad 4 godzinnej wycieczce, bez siku i kupy w aucie, bez wymiotów i bez ślinienia się i w ciiiiiiszy.... ;) przez ponad 4 godziny jedynie jedno wspólne piśnięcie, że chętnie by się odlało ;) W następnych dniach kolejne dwójki :) |
Quote:
Tinto (czerwony -jak wino ;)) zobowiązuje :rock_3 I wreszcie się mogę pochwalić, że ten przystojny chłoptaś ze zdjęć, tak, ten z rudym sznureczkiem zamieszka w Edynburgu :) |
To ja też się przyznam do jednego z maluszków - mój będzie ten miętowy laluś z babskim imieniem, czyli Miętusek -TRANQUILO BRISA DE VERANO
Quote:
|
Super, wilczaki chłopaki w ręce kobiet :D
Gratuluje Wam bardzo! |
Quote:
|
No to zaczynamy końcowe odliczanie!!!!
Ostatni piątek spokoju właśnie mija..... Już się nie możemy doczekać. Miski stoją, klateczka wyposażona w mięciutką kołderkę, wypróbowana przez moją córkę i przeze mnie też! A co! "Ukradam" pomysł zmiany awataru :shiny |
Quote:
Trochę zazdroszczę Wam tych ostatnich dni czekania - to cudowny czas ;-) Gorzej, że jak się już człowiek doczeka, to potem nie ma czasu ani siły, żeby się tym czasem w pełni cieszyć :lol: |
Quote:
Liczę na dużo zdjęć, co bym się przynajmniej pocieszać mogła patrząc i czytając o braciszkach i siostrach ;) |
|
All times are GMT +2. The time now is 16:04. |