![]() |
Oki,,,to ja w wolnej chwili zasiadam do artykulu...zrobie z tego rozdzial bo licze na kilka innych innych autorow:)
|
Witamy wszystkich!!
I my się chętnie "dorzucimy" z naszymi doświadczeniami :D |
Ja tysz! Ja tysz! Idę robić zdjęcia :)
Tylko tych "najlepszch" nie mam :( Nie było jak robić :mrgreen: |
Quote:
Jaosia- rob foty dopracy!! Czekamy jeszcze na Sebastiana i...no wlasnie, kto jeszcze ? :D Lesniczyna z Ynkiem? |
Gaga od długiego juz czasu nie mam możliwości zrobienia zdjęć, bo ........ Halut już nic nie demoluje (ciiiiiiii! bo jeszcze usłyszy!!) Ostatnie "szaleństwa" odbyły się 2 lata temu, było ciężko! :evil: :evil:
Teraz jak już to co jakiś czas Halut daje dyla przez płot i ..... no, wiadomo, wiatr we włosach itp. Skończyły sie nawet wizyty w greckiej restauracji (albo "Grek" już nic nie mówi :wink: ). Ale generalnie opowiadać jest co! |
Quote:
|
Kleby siersci mam i ja. I kilka innych "drobiazgow". Ale o tym moze potem :) Bedziecie miec niespodzianke, jak Gaga opublikuje :)
I nie, to nie DLATEGO nie ma nowych zdjec Dewi. |
wiec moge sie dopisac do listy :)
moje buty, ktore bardzo lubilam, ale juz mialy mala dziurke, i generalnie strata nie taka duza... ;) wielka dziura w legowisku Trejsi (ale to juz jej problem :P ) (w sumie byla dziura, ona ja tylko powiekszyla i wyciagnela zawartosc ze srodka ;) ) |
Ne wierze !! Stary watek odkopany :shock:
No prosze, prosze... Jako, ze mnie to juz nie dotyczy, to z luboscia powspominam stare dzieje i poczytam wateczek na full luzie :D Garuda rulez!!! |
Aa powiem Wam w tajemnicy, ze Guard vel Goth tez ma na sumieniu male co nieco :D
|
Quote:
cdn soon... :twisted: ;) |
Quote:
|
Quote:
ja tez prawde mowiac :mrgreen: ale wiesz co? nie przeraza mnie to :) Jak sie patrze na nia, to wszystko jej wolno ;) (byle by nie przegryzla kabla od telefonow, kompa i najwazniejsze: internetu :twisted: ) |
Hahahaha! Narvana, kabel jej też wybaczysz. Nawet cały komputer! To będzie świetny pretekst do zmiany na nowy/lepszy!
|
Quote:
|
A może nowy wystój mieszkania?
|
JA nie planuje teraz... 8)
ale moze ktos inny za mnie to zrobi... 8) |
Garuda mimo wszystko dalej jest taka --> :sweetCyberM
ale Trejsinek nie ma juz swojego domku... trzeba bedzie nowy sprawic ;) (tylko nie wiem czy dla Trejsi faktycznie czy dla Garudy... 8) ) http://www.antyliga.wolfdog.org/gale.../23_10_06r.JPG http://www.antyliga.wolfdog.org/gale...6r_%281%29.JPG zdjecia troche poruszone, bo Garuda za bardzo sie ruszala 8) |
troche lipna jakosc, bo z aparatu, ciemno w pokoju i takie se...
Garuda niszczy legowisko |
świetne :)
a na 1. jest orb ;) (kulka - odblask? światła) |
All times are GMT +2. The time now is 09:17. |