![]() |
ta co była w zeszłym roku. Akira bodaj.
|
Quote:
|
ech...
jakies nowe fotki by sie przydaly maluchow... 8) wazenia tez dawno nie bylo, a ciekawa jestem jakie sa juz duze... ;) Pewno brak czasu, hm? |
Quote:
|
Super!
czekam z niecierpliwoscia :D dostalas Margo moje pw? |
Quote:
Reszta pozniej... :) |
szacuneczek :D
http://www.zperonowki.com/pics/galle...9/DSCF0023.JPG Jolly z Molu Es & Gothmog z Peronówki |
Mała już jest ze mną na działce. Narazie strasznie płacze.... Droga upłyneła jej głównie na spaniu... Jedynie na począku stres dał o sobie znać ale ją potem utuliłem, po wyczyszczeniu samochodu :D
No i teraz piszczy... A ja testuje gprsa :) i wracam zaraz na dół bo mała szaleje :) dobranoc :) |
Oj , nie poczekales na tradycyjne oficjalne powitanie Margo :|
Ale rozumiem, emocje :) Mam nadzieje, ze pokazesz swoja sunie na klubowce w Łodzi i tym razem przzyznasz sie ze Ty to Ty ? :) |
Aha pierwszy wilczak w domu :) pzdr. z Litwy tez dostajies :)
|
Bo znaleść tu zasięg GPRS jest niewykonalne :)
Eh długa ciężka noc.... :) |
witamy Gwaihir :D
|
Chciałem tylko powiedzieć że dziś suńcie kończą pół roczku. Happy halfbirthday :)
http://img260.imageshack.us/img260/8...1cie060cg2.jpg |
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich wilczaków z miotu F i G z Peronówki. Dla właścicieli pocieszenie, że teraz to już będzie tylko lepiej :cheesy:
|
|
|
Quote:
A propos Bożenko, opisz z łaski swojej jak to właścicielom wilczaków jest lepiej, gdy skończą pół roczku. :mrgreen: Tytuł mógłby brzmieć tak (jak w szkole) "Wykaż na wybranych przykładach, że ....." Nasz wkład w to wypracowanie: nie paskudzi w domu. Poza tym, nie zauważyliśmy, żeby przestał być "ciekawym egzemplarzem". |
Ale mi wyszło - oczywiście "pół roku" dotyczy wilczaków
|
Dołaczamy sie do uścisków polurodzinowych dla Gnomow:) Mamy przyjemnosc znac jednego osobiscie i bardzo sobie te znajomosc chwalimy )jak zreszta wszystkie znjaomosci z tutejszymi wilczakami :mrgreen:
Niech rosna zdrowo i i kwitnaco :beerchug2 Narvana: te pol kosci to tak z racji pol-uorzin? Z obietnica, ze za pol roku bedzie cala ? ;) Ciekawe co ona biedna zrobi z np 10 gnatami :P |
Quote:
Trejsinek dostala polowe :mrgreen: |
All times are GMT +2. The time now is 09:09. |