![]() |
Sto Lat pięKnym paniom i szanownemu Panu :) !!! :cake
|
RÓWNIEŻ ODEMNIE I vAPULI WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ LEPSZEGO 8) szczególnie dla Kalinki ;)
|
Sto lat dla Kalinki i dla całego miotu "K" :). Buziaki od Scylli.
:cake:cake:cake |
Spoznione ale najszczersze zyczenia dla miotu K :cake
Szczegolne dla Kalinki z ktora znamy sie najlepiej :) |
Wszystkiego najlepszego! :cake
|
Wszędzie już sobie pożyczyliśmy, tylko chyba tu zbiorowo nie. No to nadrabiamy! Sto lat rodzeństwu życzy Fusia wraz z towarzystwem oraz z opiekunami:)
A my świętowaliśmy podwójnie, bo tego samego dnia ma urodziny szanowny koń Cekin, więc mamy urodzinową kość i urodzinową marchewkę:) |
oooo i ja spóźnione, ale szczere życzonka przesyłam♥:cake:cake:cake
|
https://scontent-a-lhr.xx.fbcdn.net/...97502444_n.jpg
To już 6 lat minęło, jak jeden dzień!!!!!! :) Najlepsze życzenia dla siostrzyczek: Kalaratri, Kokb'ael, Kasdeya, Kimaris i Kauket!!! I dla braciszka Khamula!!!! a o Karcharoth pamiętamy bezustannie, taki był z niego wielki miziak... Quote:
Szczęśliwych 6tych urodzin moja Ty naj naj najcudowniejsza sunieczko!!! Najwierniejsza, najukochańsza, najgrzeczniejsza i łamiąca stereotypy terrorystko lodówkowa :cake:cake:cake:cake:cake:cake |
wszystkiego najlepszego i długgiiiicchhchchch, długggiiichhchchch lat do przodu :)! :cake:cake
Quote:
|
Wszystkiego najlepszego dla całego miotu K ,czas leci a Wy dalej cieszcie swoich przewodników i rozrabiajcie raz za czas co by ludki się nie rozleniwiły :lol: . Najlepszego
|
Sto lat! Długich spacerów, wielu smakołyków i pociechy z dzieci oraz człowieków :)
|
1 Attachment(s)
Cholera, ale ten czas leci:shock: to juz 6 lat minelo?
Nasza Tajgunia lalunia juz stara d..a jest a nie wyglada... Serdeczne zyczenia dla rodzenstwa,jestesmy szczesliwi ze mamy taka kochana sunieczke.:cake:cake:cake:cake:cake:cake:cake:cake |
All times are GMT +2. The time now is 12:34. |