![]() |
Dziękuję pięknie :)
Tylko jeszcze jedna sprawa- Varg - jest to imie mojego psa, którego używamy w domu, czyli tak jkaby jego nick, natomiast Kirk Kroy Eden severu- jest to jego imie i przydomek hodowlany wpisany w rodowód. Żeby nie było ;-) |
Wiec proszę o decyzje jak ma być w kalendarzu.
Pozdrawiam |
Kirk Kroy Eden severu :) Niech będzie oficjalnie tym razem.
|
A ja mam takie pytanie: Czy ktoś posiada może jakieś ładne zdjęcia Grejs, w odpowiedniej jakości do wymogów kalendarza i mógłby Grzegorzowi podesłać? Bo tak jakby nie mam dostępu do żadnych fajnych fotek swojej suczki?
|
[quote=igienator;158793]A ja mam takie pytanie: Czy ktoś posiada może jakieś ładne zdjęcia Grejs, w odpowiedniej jakości do wymogów kalendarza i mógłby Grzegorzowi podesłać? Bo tak jakby nie mam dostępu do żadnych fajnych fotek swojej suczki? Poszperam w swoich fotkach ze spotkań i wrzucę Grzesiowi do kalendarza (uznaję że dajesz pozwoleństwo na publikację ?) :rock_3
|
Na mojego psa zgoda jest zawsze :) Byłbym wdzięczny za tę przysługę z fotkami :)
|
Is it also possible to buy the calender 8) from the internet when you live in Holland ??
Groette Martine. |
Quote:
|
Cool to who I have to send the photo's ???
Groette Martine. |
|
Thanks, they are in your mailbox ;-).
Groette Martine. |
Witam wszystkich.
Przypominam o terminie do jakiego można nadsyłać zdjecia. ( 01-10-2008 ) Podaje teraz jakie zdjecia nadesłane nadają się do kalendarza i które psy się w nim ukarzą. Właścicieli pozostałych psów nie wymienionych proszę o wysyłanie fotek w większym formacie i większej rozdzielczości. ( tak minimum 2 MB ) Elar z Oravy Gira Dakmat CS Eresh z Peronówki Kirk Kroy Eden severu Amatty Wolf Rhoderick Sodar Dewi z Peronówki Czambor z Vlčího dubu K-lee Vornja z Peronówki Honey z Ponického dvora Lorelei z Peronówki ( poproszę o zgodę ) Anomad Dębowa sfora Laudaj Girios dvasia Ilmarinien Girios dvasia Harmonia Eden severu Geryon z Peronówki Mentall Silverpover będą też mixy tzn zdjecia grupowe. Natomiast proszę o dosłanie pojedyńczych zdjeć psów nie wymienionych. Przypominam [email protected] |
Ponawiam prośbę o to, żeby ktoś kto ma dobrą technicznie fotkę Grejs wysłał ją Grzegorzowi.
|
Cichaj.. wrzuce.. w tym tydniu ;)
|
Zdjęcia jakie do mnie jeszcze dotarły dziś.
Jotun z Peronówki Kokb'ael Tajga z Peronówki Crest Wilk z Polskiego Dworu Anarchia Lalinok Jabberwock z Peronówki Geryon z Peronówki Dona Malý Bysterec Oczekuje na reszte. [email protected] Dziekuje i pozdrawiam |
To jest pełna lista na dzisiaj.
Elar z Oravy Gira Dakmat CS Eresh z Peronówki Kirk Kroy Eden severu Amatty Wolf Rhoderick Sodar Dewi z Peronówki Czambor z Vlčího dubu K-lee Vornja z Peronówki Honey z Ponického dvora Lorelei z Peronówki ( poproszę o zgodę ) Anomad Dębowa sfora Laudaj Girios dvasia Ilmarinien Girios dvasia Harmonia Eden severu Geryon z Peronówki Mentall Silverpover Jotun z Peronówki Kokb'ael Tajga z Peronówki Crest Wilk z Polskiego Dworu Anarchia Lalinok Jabberwock z Peronówki Geryon z Peronówki Dona Malý Bysterec Foras z Peronówki Mam prośbę aby kazdy sprawdzał nazwy czy nie zrobiłem pomyłki. Informuje, ze mozna wysyłać więcej zdjeć bo graficy będą je wybierać i łączyć tematycznie. Jedyny ogranicznik to ten, ze po 1 października muszę przekazać płyty ze zdjęciami i wytyczne i rozmiary tak około 2 MB lub więcej . Proszę nie przysyłac zdjeć po 200-300 kb bo one nie nadają się do kalendarza. Przypominam [email protected] |
Mam nadzieję, że tym razem fotki doszły:P
|
|
W poprzednich postach pisałeś o cenie i nakładzie kalendarza, coś się zmieniło od tego czasu? Wiadomo kiedy kalendarz się ukarze i ile będzie kosztował? Zamówienia już trzeba składać?
|
Dziś dziewczyny zawaliły mnie całą masa zdjęć i mam nadzieje, ze wieczorem podam listę.
Co do nakładu to będzie 500 sztuk i cena 15 zł za sztukę. [email protected] Dziękuje i pozdrawiam |
All times are GMT +2. The time now is 11:23. |