Quote:
Originally Posted by CDaniela
(Bericht 251682)
Nechápu tvůj styl myšlení. Vymyslel jsi si (a ty to dobře víš) že vlastním Mutaru, opravdu mě tím můžeš poškodit, čekám omluvu.
|
Já jsem si to nevymyslel. Já jsem Tě s Mutarou viděl (na výstavě) a navíc jsem to, že jsi (nebo byla) majitelkou, slyšel i z jiných úst takže to není můj výmysl.
Quote:
Originally Posted by CDaniela
(Bericht 251741)
Pavle, jestli se mi veřejně neomluvíš a nenapíšeš že sis tuhle lež vykonsruoval opravdu přemýšlím o žalobě. Nadělal jsi mi mnoho problémů.
|
Jak jsem napsal, žalobou mi, prosím, nevyhrožuj. Vždy na takové výhružky odpovídám stejně - pokud myslíš, že jsem Tě poškodil, zažaluj mne, ale jen tím vyhrožovat je směšné.
Jinak se doporučuji se poradit třeba s Monikou (s ohledem na její příspěvek). Jak tě může poškozovat to, že Tě někdo považuje za majitelku feny legálně zapsané do registru ? Jak Tě může poškozovat to, že Tě někdo považuje za účastnici pokusu, který údajně schválil KCHČSV ? Ale dělej jak myslíš.
Quote:
Originally Posted by Monika
(Bericht 251708)
Myslíš v hloučku s panem Hartlem? :shock:
|
Á opět tu máme staré zaklínadlo a ochranný štít před všemi. Ne moniko, pan Hartl se na rozdíl od Tvé partičky baví také s ostatními. Myslím že všichni znají ten na bonitacích a výstavách občas pokřikující hlouček.
Quote:
(Bericht 251708)
A to, že nechápeš systém registrů, proč FCI zápisy psů bez p.p. umožňuje a omíláš pořád do kola slovo " Mutara " je tvá nová obsese a tvůj vlastní problém.
|
Tak ještě jednou. Mutary byly definovány jako pokus s přenosem DKK. S ČsV nemají nic společného, protože se jedná o křížení vlka a křížence s nedoloženým původem. K takovým zápisům sloužil v době, kdy byli zapisováni zvláštní registr "Z". Pomocný registr "P" sloužil a slouží výhradně pro zápis jedinců, kteří jsou určeni k přikřížení do populace toho určitého plemene, u jehož plemenné knihy je pomocný registr veden (proto se jmenuje "pomocný"). Jenže ono to je trochu jinak. Jak se může každý přesvědčit, tak otec štěňat je v přihlášce vrhu označen jako "ČsV bez PP" jednoznačně proto, aby tato štěňata mohla být zapsána do registru "P" a aby se tedy nejednalo o jakýsi pokus, ale od počátku jednoznačně o snahu jejich potomky dostat do populace ČsV.
Quote:
(Bericht 251708)
Normálního člověka a chovatele, který umí počítat do 5, nemůžou registry vůbec vyvést z míry a nijak ohrozit, pokud je vůbec slovo " ohrozit " to správné.... Jen lidská blbost, tak s tou si nikdo poradit neumí a ta ohrožuje kde koho...:roll:
|
No to je vidět v Itálii, kde se potomci Mutar už nekontrolovaně množí dále.
|