![]() |
Dopiero wczoraj odebrałem kalendarze od Gii i jestem pod ogromnym wrażeniem efektu końcowego, oraz samej ambitnej inicjatywy i zaangażowania jakie Grzegorz włożył w ten projekt.:) Jak przyszłoroczny kalendarz będzie tak samo, albo i jeszcze bardziej piękny to już dzisiaj mogę złożyć zamówienie.:lol:
Pozdrawiam! |
Witam
Prosze wszystkie osoby do ,których nie dotarły jeszcze kalendarze o kontakt. Mam zwrot ale jest zniszczona koperta i nie wiem od kogo. Jak by jakaś przesyłka jeszcze nie dotarła to chciałbym zrobić reklamacje za jednym zamachem. Dostałem zniszczony kalendarz w foliowej kopercie :( - poczta jest do .......... jak coś to mogę dziś czy jutro dokonac ponownej wysyłki. Pozdrawiam |
My wczoraj odebraliśmy kalendarze u Madzi z Galicyjskiego (dziękujemy za przechwycenie naszych kalendarzy):)
Kalendarze śliczne są, Grześku, bardzo dziękujemy i pozdrawiamy:) |
Grzesiek, napisalam do Ciebie 2 privy, ale niestety nie dostalam odpowiedzi.
Doszly pieniadze za kalendarze? |
Tak doszły i zostały już wysłane. :)
Ostatnio mam mało czasu i nie zawsze tu zaglądam. |
Super Grzesiek, wielkie dzieki!! :bussi
|
Wlasnie przyszly :)
jeden oczywiscie troche uszkodzony :evil: (ostatnio jak cos zamawiam, to przychodzi uszkodzone, taki moj los :p ) ale i tak sa fajne :) |
Poczta ja ostatnio dostałem zwrot w stanie tragicznym. Jak jet bardzo uszkodzony to robimy reklamacje.
|
Czy kalendarz można jeszcze zamówić?
|
Tak można jeszcze zamówić kalendarze.
|
To dwie sztuki bym chciała, czy znajdę w wątku nr konta i instrukcje czy to na priv?
|
jak się pospieszysz to za chwile Ci wyśle. ;D
|
jak to?.......
|
Bo własnie szykiuje kalendarze do wysyłek i ide zaraz na poczte. Potrzebne mi dane. :D
|
Już wysłałam :)
|
All times are GMT +2. The time now is 02:58. |