Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Žijeme s vlčákem... (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=119)
-   -   Mapka kde žijí čsv (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=13091)

Rhilien 28-10-2011 11:27

Quote:

Originally Posted by pato_garzik (Bericht 409407)
nechcem rypat ale keby sa nasiel niekto co ma vela casu a nevie cim ho vyplnit tak by mohol spravit mapku pre kazdy stat a popresuvat tam vlajocky z povodnej mapky.
prezeraci dakuju vopred ;-)

Tak zas tolik casu ja nemam :lol: a nevidim duvod proc by nemohla zustat mapka CVcek v Evrope..v Evropske Unii jsme a kdyz se klikne na mapku a objevi se vsichni v CR, neni treba oddalovat a divat se na ostatni staty, to udela jen ten, koho to zajima...ostatni vlastenci prece muzou brouzdat jen po vodach ceskych (prip.slovenskych..) ;)

pato_garzik 30-10-2011 22:46

problem je ze vsetci sa uz na jednu stranku nevojdu - takze by bolo rozumne ich podla niecoho rozdelit

Hanka 31-10-2011 09:18

Ta čsv, která byla na československé mapě mimo hranice našich států, byly naše české odchovy, které žijí mimo ČR. Proto jich tam bylo mnohem méně, než kdyby to byla oficiální mapka pro vlčáky v Evropě. Tahle čsv jsme tam přidali my, čeští chovatelé, tedy ne lidi z ciziny. Proto jsem byla překvapená, že mapku někdo přejmenoval.

Rhilien 31-10-2011 13:57

Quote:

Originally Posted by Hanka (Bericht 410556)
Ta čsv, která byla na československé mapě mimo hranice našich států, byly naše české odchovy, které žijí mimo ČR. Proto jich tam bylo mnohem méně, než kdyby to byla oficiální mapka pro vlčáky v Evropě. Tahle čsv jsme tam přidali my, čeští chovatelé, tedy ne lidi z ciziny. Proto jsem byla překvapená, že mapku někdo přejmenoval.

No fajn, jak uz jsem psala drive - pokud to nekomu vadi, tak ji prejmenujte (pokud tak uz nekdo neucinil), a timto zadam/prosim chovatelku, kterezto cast odchovu se u me nachazi, aby zanesla vlajecku na prislusne misto, pripadne se se mnou poradila ;) kam ji "pichnout".. :lol: :lol:

Rhilien 02-11-2011 21:27

Quote:

Originally Posted by Pavel (Bericht 269444)
... jejichž část opakovaně někdo zdatně maže :(

Muze mi nekdo prosim sdelit jak se da takova vlajecka smazat??Objevila jsem tam totiz jednu a tu samou asi 4x..a smazat ty 3 proste nezvladam :( (pochopitelne nechci mazat vlajecky cizi, ale svou vlastni)

Romana 08-11-2011 14:36

Nedávno se na mapce objevila Cedra Grey Střípek snů, ale nikde žádný kontakt, nemáte někdo nějaký? :)

Kometa 08-11-2011 19:08

Já se taky přidám s pátráním:)
Už v létě jsme u nás v Jablonci nad Nisou potkali slečnu s údajně dva a půl roku starým psem ČSV... prý mu říkají nějak jako Áďa, nevím přesně, a mají ho odkudsi od Sázavy, skutečné jméno ani CHS jsem se nedozvěděla. Od té doby čekám, že se zase někde potkáme, abychom si domluvili společnou vycházku, protože Dingo si s tím psem dost rozuměl a slečna byla taky ohromě milá, ale nepodařilo se. Dneska je prý potkal přítel a psiska si zase perfektně hrála, ovšem zeptat se na nějaký kontakt nebo aspoň zjistit, co je to za psa, ho samozřejmě vůbec nenapadlo:/
Vím že indicie volací jméno Áďa (možná nějak podobně), původ od Sázavy, nynější bydliště Jablonec nad Nisou a věk cca 3 roky, jsou dost chabá vodítka, ale nemáte někdo nápad, co by to mohlo být za psa? Dík.

Marianka.W 09-11-2011 11:34

Quote:

Originally Posted by Rhilien (Bericht 410914)
Muze mi nekdo prosim sdelit jak se da takova vlajecka smazat??Objevila jsem tam totiz jednu a tu samou asi 4x..a smazat ty 3 proste nezvladam :( (pochopitelne nechci mazat vlajecky cizi, ale svou vlastni)

V levém sloupci si zaklikneš příslušný odstavec, nahoře klikneš na "Upravit" a v rámečku, který se ti objeví na mapě dáš "Smazat".

Rhilien 15-11-2011 13:51

Quote:

Originally Posted by Marianka.W (Bericht 412016)
V levém sloupci si zaklikneš příslušný odstavec, nahoře klikneš na "Upravit" a v rámečku, který se ti objeví na mapě dáš "Smazat".

Leni, ale v levem sloupci (jestli myslis jmena psu a nazvy CHS) se prave vubec nic neobjevuje..teda ne vubec nic, ale neobjevuji se ty nase vlajecky-nazvy..:(
Napada Te neco???

pato_garzik 15-11-2011 15:51

sksu sa prekliknut na druhu stranu (lavy stlpec dole)
to je ten problem co som spominal vyssie - uz je tam tych vlckov tolko ze sa na jednu mapu nezmestia ;)

Helis 15-11-2011 18:22

Dnes odpoledne jsem při průjezdu Strakonicemi potkala mladšího muže s hezkou světlou fenkou ČSV u zdejšího letiště, ale nevím kdo to je. Neznáte někoho, kdo by to mohl být? Na mapě není označen nikdo v okolí krom nás...

Rhilien 16-11-2011 12:23

Quote:

Originally Posted by pato_garzik (Bericht 412744)
sksu sa prekliknut na druhu stranu (lavy stlpec dole)
to je ten problem co som spominal vyssie - uz je tam tych vlckov tolko ze sa na jednu mapu nezmestia ;)

No, a to prave nejde (dostat se na druhou stranu)..:(

pato_garzik 16-11-2011 13:50

pravda...
mne to islo kliknutim na prave tlacitko - otvorit na novej karte (profesionalna deformacia)
priamy link
http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF...=200&start=200

Rhilien 18-11-2011 13:04

Quote:

Originally Posted by pato_garzik (Bericht 412813)
pravda...
mne to islo kliknutim na prave tlacitko - otvorit na novej karte (profesionalna deformacia)
priamy link
http://www.google.com/maps/ms?ie=UTF...=200&start=200

Pato dekuju mooc! Uz se mi tam podarilo dostat a vlajecky navic (moje :lol:) smaznout..Diiky jeste jednou, timto i mile pani chovatelce, ktera pomahala s umistovanim vlajecky ;)

Romana 22-11-2011 13:45

stále hledám kontakt na Cedru Grey Střípek snů a k tomu přibyl ještě jeden - Flash Sotis, oba máme kousek... :)

All times are GMT +2. The time now is 12:13.