Wolfdog.org forum

Wolfdog.org forum (http://www.wolfdog.org/forum/index.php)
-   Spotkania i podróże (http://www.wolfdog.org/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Spotkania wilczakowcow w Trojmiescie (http://www.wolfdog.org/forum/showthread.php?t=14613)

avgrunn 31-10-2011 22:03

Jakby z czescia osob udalo sie w ten weekend spotkac to byloby super, bo od czegos trzeba zaczac, ale mozna sie od razu na kolejny termin ugadywac.
Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 410634)
Nam i Imbkowi inny termin by pasowal.

Wiem, ze to ciezko tak w przod, ale chociazby wstepnie -jak wygladacie z 11-13.11 -wiecej dni do wyboru :p

Narvana 31-10-2011 22:59

Ja na ten termin nie mam planow, wiec moge miec plan na spotkanie :)

avgrunn 31-10-2011 23:04

Quote:

Originally Posted by Narvana (Bericht 410672)
Ja na ten termin nie mam planow, wiec moge miec plan na spotkanie :)

No to fajnie, wiec mamy kolejny weekend dla wilczakow :D.
Czyli mamy dwa terminy poki co ten weekend i nastepny.

Skrzat&Bow 31-10-2011 23:14

heja o ile przezyje planowany na pojutrze Marsz Zaduszkowy na 101 km i bede w stanie sie ruszac to mi ten najblizszy weekend pasuje jak najbardziej, najwyzej bede powiewac niczym chorągiewka u drugiego końca smyczy;))) czekam na hasło gdzie i kiedy?
Wyspa sobieszewska moze byc całkiem juz wyludniona o tej porze wiec w to nam graj chyba;)?
mozna by wbic sie głebiej w lasy sopockie (Reja w górę) ale to juz częsciej okupowane tereny...
Moze Dolina Radosci...?

avgrunn 31-10-2011 23:39

Ja sie przyznam ze nie bardzo orientuje sie w terenach dobrych na spacer wielowilczakowy takze zdam sie troche na pomysly i mozliwosci dojazdowe innych. Wyspa Sobieszewska z tego co sie orientuje blisko nie jest, ale jesli wszyscy beda w stanie tam dojechac to moze to jest dobry pomysl zeby tam sie umowic.
Jesli chodzi o dokladny dzien, czy bardziej pasuje Wam sobota (5.11) czy niedziela (6.11) ? Moze na godz.13? Niektorzy maja szkolenie, wiec moze to dobra godzina? Dajcie znac jak Wam bedzie pasowac, to sa poki co propozycje?

Northmaniack 03-11-2011 12:31

Nam pasuje bardziej sobota, ale jeśli innym będzie pasowała bardziej niedziela to przesuniemy rodzinny obiad :lol: Co do miejsca do Wyspa Sobieszewska brzmi interesująco skoro ma być wyludniona o tej porze roku. Z tym, że na 13tą nie damy rady bo dopiero o 12:55 mamy autobus 186, którym na miejsce dojedziemy w 32 min. A propos co macie na myśli mówiąc "Wyspa Sobieszewska" ? :ehmmm Jakieś dokładniejsze namiary ? Okolice czego będą miejscem spotkania/startu spaceru ??

avgrunn 03-11-2011 12:59

Quote:

Originally Posted by Northmaniack (Bericht 410979)
A propos co macie na myśli mówiąc "Wyspa Sobieszewska" ? :ehmmm Jakieś dokładniejsze namiary ? Okolice czego będą miejscem spotkania/startu spaceru ??

I to jest bardzo dobre pytanie nad ktorym sie wczoraj zastanawialam, dlatego moze lepiej na to pierwsze spotkanie wybrac blizsze miejsce, gdzies gdzie kazdy z nas bedzie mogl bez problemu dojechac. Poza tym nie wiadomo jak psy beda na siebie reagowac, moze sie okazac ze chlopaki beda mialy jakis problem ze soba i trzeba bedzie poczatkowo na smyczy trzymac. W zwiazku z tym moze lepiej wybrac Sopot. Tym bardziej, ze juz mozna na plaze wchodzic z psami. Moglibysmy sie umowic albo przy Kolibie, albo tam na tym wyremontowanym skwerku kolo multikina. A podczas spaceru umowic sie juz w innym lepszym miejscu.
Quote:

Originally Posted by Northmaniack (Bericht 410979)
Z tym, że na 13tą nie damy rady bo dopiero o 12:55 mamy autobus 186, którym na miejsce dojedziemy w 32 min. ?

Jesli to bedzie w Sopocie to czy uda Wam sie wczesniej czy lepiej 13.30?

Jesli chodzi o sobote, to nam pasuje, jesli wszystkim bedzie pasowac, to moze byc sobota

Northmaniack 03-11-2011 13:35

W Sopocie oczywiście będziemy mogli być wcześniej, bo szkolenie mamy na 11:00 (około godziny) pomiędzy SKM Żabianka/Oliwa. Dobry pomysł z tym spotkaniem się w łatwiejszym miejscu a podczas spaceru umówić się na następne i na forum wrzucić info by inni mogli dołączyć :)

avgrunn 04-11-2011 10:28

To jak, sobota, godz 13.00, Sopot- centrum kolo multikina, pasuje wszystkim?

Palpatine 04-11-2011 10:32

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 411159)
To jak, sobota, godz 13.00, Sopot- centrum kolo multikina, pasuje wszystkim?

My w sobotę odpadamy. Może za tydzień się uda.

Dariasek 04-11-2011 17:41

My z Vuko będziemy,ktoś jeszcze będzie chętny:)

Skrzat&Bow 04-11-2011 19:20

wyspa sobieszewska nie jest az tak enigmatycznym miejscem jak sie wydaje, mozna sie chocby na petli autobusowej tuz za mostem umowic, dojechac da sie autobusikiem wiec i na dworcu głownym PKP mozna by sie kolejnym razem umowic, a widoki za to piekne i plaza szeroka i bezludna prawie....:))) sorry ale bylam w pracy i troche wypadłam z forum;)
ale sopot tez jest super :)!mam nadzieje że sie uda mi wyrobic i dolacze do ekipy!

avgrunn 04-11-2011 19:33

Quote:

Originally Posted by Skrzat&BOW (Bericht 411298)
ale sopot tez jest super :)!mam nadzieje że sie uda mi wyrobic i dolacze do ekipy!

Sopot tak na poczatek, bo kazdy wie gdzie to jest. Potem mozna planowac dalej, tym bardziej jak bedzie ktos kto wie gdzie i jak mozna w dobre miejsce dojechac, takze trzymam kciuki aby udalo sie dotrzec.

Narvana 05-11-2011 00:02

Na zas, choc watpie, zebyscie dali rade po filmie sie miejscowki dopatrzec... Wyspa Sobiszewska

http://www.youtube.com/user/NarvanaM.../8/JL3tw06mcj0

avgrunn 06-11-2011 09:55

Wczoraj na spacerze frekwencja byla mala, ale 3 wilczaki wystarczyly by wprowadzic troche zametu do zycia spacerowiczow w Sopocie :p
Na spacerze stawily sie 3 chlopaki Vuko, Zachwyt i Urcio. (zdjecie wspolne badziewne bo coz, marny ze mnie fotograf :oops: )
http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC01379.jpg

Zachwyt mial ciezkie zadanie, bo Vuko i Urcio to juz dwuosobowa mafie tworza :rock_3 , ale poradzil sobie swietnie i wszyscy jakos sie dogadywali.
Tu jest filmik- w wiekszosci to lesna gonitwa Ura i Vuko, ale jest rowniez zabawa w piaskownicy gdzie jest juz cala trojka :)
http://www.youtube.com/watch?v=pLceaD9r3uI

Mam nadzieje ze w przyszly weekend bedzie nas wiecej, czy mielibyscie moze jakies konkretne propozycje co do dnia, czy sobota, czy niedziela i gdzie? Czy ta wyspa Sobieszewska czy moze gdzies blizej.

Northmaniack 06-11-2011 10:30

Nasz był tak fantastycznie wymęczony po spacerze :)
My jak zwykle wolelibyśmy sobotę, ale na niedzielę nie mówimy stanowczego "NIE" :rock_3

Narvana 06-11-2011 11:24

No to zal, ze nas nie bylo. Garuda placze z tego powodu, a Imbus wyje z rozpaczy. Oba z checia by sie spotkaly z Uro i Vuko :twisted:.
Do szybkiego nastepnego :)

Dariasek 06-11-2011 11:27

My oczywiście będziemy tylko tak jak piszesz trzeba okreslić miejsce i godzine,mam nadzieje że będzie nas więcej bo takie spacery są super,Vuko był tak zmęczony że na wieczorny spacer nie bardzo miał ochote:):):)

Narvana 06-11-2011 11:33

No z Garuda i Imbusem nie dalabym rady przyjsc...
Ale nadrobimy, mam nadzieje :)

Gaga 06-11-2011 11:35

Quote:

Originally Posted by avgrunn (Bericht 411479)
Na spacerze stawily sie 3 chlopaki Vuko, Zachwyt i Urcio.
http://i1184.photobucket.com/albums/...n/DSC01379.jpg

Znów mam omamy, na drugim planie widzę (od lewej) Cheya i Sheya :D

All times are GMT +2. The time now is 23:46.